Orijinalden alıntı: v1gor Çok iyimiş güle güle kullan =)
Teşk. Hakikaten süper geldi.
quote:
Orijinalden alıntı: Kheldar
Tebrikler , kaçıncı denemede çıktı bu?
quote:
Orijinalden alıntı: hitman
quote:
Orijinalden alıntı: Kheldar
Tebrikler , kaçıncı denemede çıktı bu?
Yani tam emin değilim ama günde 10 tane falan yapıyorum, buda 150-180 arasında falan cıkmıs olmalı
sanıyorum ki eldivenler harika çıktı, öbürleri arasında ise omuzlukta %life, amulette ise attack speed, vitality veya all res düşmedi. neyse sağlık olsun :P
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkcank -- 9 Nisan 2013; 18:45:01 >
Şu da benim oğlan. Atak Hızını Frenzy ile çözdüm şükür. Soj yüzük de elitlerde büyük kolaylık sağlıyor. Mp7 sorunsuz,mp8 zorlamaya başlıyor. Mp10 için ne yapılabilir sence? Tahmini kaç gold gerekir mp10 için? 2 milyarlık bir mempo düşüreydim eyiydi Hele o Markiz gemler yok mu o markiz gemler
Şu da benim oğlan. Atak Hızını Frenzy ile çözdüm şükür. Soj yüzük de elitlerde büyük kolaylık sağlıyor. Mp7 sorunsuz,mp8 zorlamaya başlıyor. Mp10 için ne yapılabilir sence? Tahmini kaç gold gerekir mp10 için? 2 milyarlık bir mempo düşüreydim eyiydi Hele o Markiz gemler yok mu o markiz gemler
genel anlamda barbar'ın güzel. senin kullandığın amulet, shoulder ve glove'dan daha iyisini craft'layabilirsin. şansını dene bence bi'süre daha. ayrıca drop kalitesini arttırmak için public oyunlarda zaman geçir. tek başına mp10 yapıp düşüreceğin item'lar ile public mp5'lerde düşüreceğin item'lar arasında pek fark yok. hatta artık public oyunlar daha avantajlı. (son zamanlarda düşürdüğüm item'lardan dolayı bunu rahatça söyleyebilirim).
dps artsın istiyorsanda; as+cc+chd'yi bütçene göre arttırman gerekiyor senin de bildiğin gibi.
genel anlamda barbar'ın güzel. senin kullandığın amulet, shoulder ve glove'dan daha iyisini craft'layabilirsin. şansını dene bence bi'süre daha. ayrıca drop kalitesini arttırmak için public oyunlarda zaman geçir. tek başına mp10 yapıp düşüreceğin item'lar ile public mp5'lerde düşüreceğin item'lar arasında pek fark yok. hatta artık public oyunlar daha avantajlı. (son zamanlarda düşürdüğüm item'lardan dolayı bunu rahatça söyleyebilirim).
dps artsın istiyorsanda; as+cc+chd'yi bütçene göre arttırman gerekiyor senin de bildiğin gibi.
Public'e pek sıcak bakmıyorum nedense. Ön yargı gibi bir şey. Sanki drop düşme ihtimali 3-4 kişi arasında bölünüyor gibi geliyor Ancak dediğin gibi tek başına mp7 kasmaktansa toplu halde 8-10 kasılabilir.
Crafta devam tabii ki. Benimde amacım shoulders'ı daha iyi yada yakın craftlayıp bunu satmak. Zaten 5 m e aldım bu omuzluğu, oldukça ucuza geldi gibi. Güzel bir shoulders craftlayıp satarsam o parayla karaktere güzel şeyler yapabilirim Craft iyi hoşta sanırım çoook fazla yapmak lazım. 30 tane falan amulet yaptım hepsi çöp çıktı mesela. Tabi 30 gülünç bir rakam,milyarlarını amulet craftına ayıran adamlar var
Aynen biliyorum da dengeyi tutturmak zor. Bundan önce 90 str, 75 ar li bir başlık vardı mesela gittim bu başlığı aldım. 5k damage kazandım 75 ar gitti. Şimdi eski başlığa geri döneceğim mesela. 200 str, 75 arli başlık alayım desem pahalı geliyor benim gibi bir fakire. Neredesin ey mempo?
Teşekkürler cevap için.
bir kaç gündür amulet için kasıyorum 30m dan fazla harcadım her ne hikmetse AS + LOH olan bir tane denk gelmedi AS çok az çıkıyor o da hep tek çıkıyor :((( vazgeçtim as loh chc chd olmasından AS LOH ve diğerlerinden biri çıksa o da yeter :((