Şimdi Ara

1.080.000tl ye sıfır 2023 Titan Stil-HB/1.0L EcoBoost 125PS / Manuel / Benzin alınır mı? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
64
Cevap
3
Favori
18.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

focus 1.0 ecoboost 125 bg activex 8 aydır kullanıyorum..

+ sessiz, konforlu, yakışıklı, bastı mı gidiyor, yokuş yukarı vs fark etmiyor, tırmanıyor 6 litre ile, 100 ile gidersen 4 litre

5 farklı modu var.. sport modda iyice canavar oluyor ama gerek yok, normal mod yetiyor

bakımları 15binde bir, 7 bin lira civarı

mtv tek taksit 2400 mü neydi

yalıtım başarılı

4 yıl garantili

- ecoboost motor geçmişte sıkıntılıydı.. trigeri zincire geçtiler ama yağ pompası ve kayışı hala yağ içinde çalışıyor, bakım yetkili serviste olmalı

motor kaputu amörtisör kollu olabilirdi

çok da bir şey aklıma gelmedi

haa otomatiği hybrid olan model daha pahalı bende manuel var

sadece param yetmediğinden değil, arabayı boşa atmayı özlemişim. 18 sene otomatik kullandım.. dur kalk trafik yoğun bir şehirdeyim.. manuel zor gelse de uzun kullanıcı için otomatik daha dertli ve korkulası.. 80bin kmde bir araç alsam otomatik istemem, bende onu düşündüm.. dik yokuşta dur kalk çok oluyor.. ankara.. manuel daha sorunsuz.. bazı yerlerde de 2 dakikalık trafik ışıkları var.. otomatikte aracı p'ye mi alayım, aha dur şimdi ışık yanar, bir sürü tasa.. manuel kolay, at boşa bekle.. ayrıca 5-6 saat yola gittin diyelim, sol diz hiç çalışmaz otomatikte.. dizin ağrır.. debriyaj basar gibi oynatırsın bacakları.. vs vs.. züğürt tesellisi işte benimki de:)) ama yine de manuel.. 160 da çek vitesi 6'ya, yatır koltuğu, kıs gözleri.. oh oh.. tadı bi başka..

• turizmpsikoloğu T kullanıcısına yanıt

Manueli övmeye gerek yok hocam, manuel candır. Bu aracı almayı çok düşünüp konusunu bile açmıştım ama şartlar değişti kısmet olmadı :)

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.