ekranı büyük olmayan android telefon tavsiyesi
Dostlar, oğlan okula gidip gelirken, whatsapp açacak, belki google haritalar ve ego otobüs uygulaması.. evde m52'si var, büyük kalıyor..çiziksiz, sürekli kılıfla kullanıldı, hiç oyun yüklenmedi vs tertemiz..onu vermek istemiyorum..hatta satalım küçük bir şey alalım dedik..küçük telefon yok..s23 falan ama 30bin liralarda fiyatı... elimizdeki m52'yi verip, ısınması, kartı, androidi, kasması konusunda hiç bilemeyeceğimiz eeasy cepten falan bi s10e almamız mantıklı mıdır? 6 inç geçmeyen ve yukarıdaki isteklerimizi yerine getirecek bir telefon öneriniz olabilir mi? teşekkür ederim..
konuyu yanlış yere açtıysam peşinen özür dilerim..
yeni taşındığım yerde yatak odasında da anten kablosu var.. bağlantı yaptım ama uyduda sinyal yok..
acaba digitürk mü, türksat mı, merkezi sistem mi yoksa yukarıda ucu boş mu nasıl anlarım?
sinyalini, elektriğini ölçer cihaz mı lazım? teknik bir yolu var mıdır?
teşekkürler..
Keen %30 indirim sezon ürünleri
Keen sandalet falan takip eden varsa diye...ucuz değil indirime rağmen ama takip ettiğim model 4199'dan 2939'a düşünce almak istedim..
melodi meyveli çikolata 90 gr 22,50 tl
zaten biliyorsunuzdur da bugün a101'de gördüm.. evet tamamı melodi çikolata değil, içinde meyve aroması var.. işte portakallı, böğürtlenli, frambuazlı vs..
lezzeti güzel.. çikolata kalınlığı da idare eder.. 90 gr için 22,50 tl bence çok iyi..
neden?
evet tamamen çikolata olmasa da bugün ankara gimat'a hediyelik çikolata almaya gittim.. fabrika satış yeri var.. abi kilosu 800 liralarda geziyor.. misal bu deniz hayvanları olanlar vs.. çitlekçi de yine fiyatlar 600 üzeri.. bolçi satış yerinde aralık'ta 430 liraydı kg fiyatı.. 685 liraya çekmiş.. %20 indirim yapsa da 550 lira civarına geldi..
a101'deki melodinin fiyatı neye geliyor 250 tl... al geç abi.. hem melodi lezzeti var.. çikolata yine yemiş oluyorsun.. ayrıca hiç fena olmayan meyve aromaaı katkısı içinde.. sıcak mı? çikolat sevenler için hem hafif hem lezzetli hem sıcak..
her a101'e birer paket atmışlar sanırım.. yani 10'ar taneden 3 çeşit gibi..
Bu jant ve lastik ölçüsünü asla değiştirme anlamı mı çıkar? Sıfır araç için malum kışlık lastik lazım..jant da alayım, sensör de alayım, oluyorsa tanımlatayım ecu'ya, şu levye, balans işlerinden kurtulayım dedim.
ama şoför kapısında sadece orjinal ölçü yazıyor (215/50/18) ..muadil ölçü yazmamışlar..
Asla değiştirme, aracın sapıtır, düz gitmez, yakıt vs ölçümler şaşar, araç garanti dışı kalır anlamına mı gelir?
(215/50/18 yerine 225/55/17 düşünüyorum..sapma %1 ama dediğim gibi muadili yazmaması kafamı karıştırdı, sizlerin kapıda muadil yazıyor mu?)
evet. malum ankara gibi yerlerde yaşayanlar kışlık yazlık lastik uygulamasındalar, kar yağsa da yağmasa da, hava soğuk olsa da olmasa da.. çünkü bu meret bir kere lazım oluyor zaten, o gün de doğru lastikte değilsen canın iyi yanar..
lastik sök tak için hala yeni bir metot geliştirilemedi.. yıl olmuş 2024.. önce lastiği janttan ayıran yandan basan, lastiği sekiz yapan bir alet.. lastik iyi yapışmış ise, çevire çevire, tekmeleye tükmeleye yapıştığı yerden ayırdıktan sonra,
zaten 10-15 aracı sökmekten yorulmuş çırak jantlı lastiği dank diye alttan dört kollu mengeneli aletin üstüne bodoslama atar.. sonra levye marifetiyle jantın yanağından kanırtarak lastiği yukarı doğru ağız yapar (lastiğin biraz eski yırtılır), lastiğin iyiyse en az hasarla janttan döndürme suretiyle ayıracak olan yukarıdan inen ivmeli ağızlı alet janta doğru tıppısss iner.. bu alet de yıllardır kullanılmaktan zaten deforme olmuşsa jant kenarına bir darbe de o vurur.. daaannnkk. nasıl yankılandın mı beyninizde... çırak eğer iş etiğine saygılı ahlaklı biriyse o yukarında aleti dank diye janta vurdurmaz, eliyle fren yaptırır..
döndürülerek çıkarılan lastiğin yerine saniyesinde diğer lastik şöyle yalandan bir ilaç yağlamayla takılır.. jant kenarı bozuksa ya da uzun yıllar kullanıldıysa eski kalıntılar vs sebebiyle lastik havanız da zaten ara ara iner..
sadede gel dediğinizi duyar gibiyim..
malum, yeni nesil araçlar (hiç sevmem) lastik basınç sensörleri ile donatılmış.. doktor karısısın ya, hiç bakmazsın lastiklerine.. anca aha bu sensörler söyler sana çivinin girdiğini..
ahanda soru geldi..:
bütçen elveriyorsa, aracına uzun yıllar binmeyi düşünüyorsan kışlık lastik için jant seti de almak mantıklı değil mi? (çünkü çevremde herkes ayıplıyor, - la olum millet 5 milyonluk araca sök tak yapıyo, bi jant sende mi var)
lastiğe zaten 12-13 vereceksem bi 12-13 daha verip jant da alsam
bu basınç sensörü işini nasıl yaparız?
piyasada universal sensörler var.. 1000 lira civarı.. bunu yeni janta taktırsak, ecu'ya tanıtma vs işi nasıl olur?, kolay bir iş midir? yazın geri orjinal lastiğe geçince orjinal sensörleri kendi tanır zaten deeyolar.. doğru mudur? orjinal lastiklerin dolayısıyla sensörlerin yeniden eski yerine takılması haliyle şart mıdır? numaralandırmak mı gerekir?
saygılar..sevgiler..hörmetler...
sıcak değilmiş..silinsin..özür..
morphimoda falan aynı fiyatmış zaten..silinsin..özür..
ülker 278 gr çikolata 19,95 (birazı püskevit)
arkadaşlar soruyu doğru bölümde sormadıysam öncelikle özür dilerim.. maksimum 4 bin tl bütçeye aşağıdaki modeli alsam sizce uygun mudur?
metrogros'da var, oradaki fiyatı 3999.. amazon'da 3600... 4 gb ram daha eklenebilirmiş.. slot varmış.. çok saygılar.. hızlı karar vermem gerekiyor.. teşekkürler..
Ultimate rx1000 tv askı aparatı migros 102 tl
Selamlar, bugün migros'ta hiç aklımda yok iken almış bulundum..daha önce askı aparatı lazım olmuştu anneme, küçük basit bir şey bile 129 liraydı..aşağıda fotosu var..6 kg kutusuyla beraber..kaliteli, sağlam bir şeye benziyor..kim 40-55 inç aralığındaki tv'yi duvara takar bilmiyorum..belki ileride lazım olur diye bir anda almış bulundum...fiyat kutuda görünüyor..sizce de ucuz değil mi?
Saatin kendisi mekan, yürüyüşü zaman, ayarı insandır. Ayar, saniyenin peşinden koşmaktır. Saatlerimizi ayarlayalım, zamanımıza sahip çıkalım. (Saatleri Ayarlama Enstitüsü-Ahmet Hamdi Tanpınar) |
Son Giriş: 6 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 6 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.314
İkinci El Bölümü Mesajları: 68
Konularının görüntülenme sayısı: 28.354 (Bu ay: 512)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.055 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası