forumdakilere göre yaptim 1.1.2 den 1.1.3 e yükseltmeye caliştim sanirim hic becerememişim evet şuan 1.1.3 normal restoreyle tekrar yükseltip indirmeye kalktim ama ne yazikki olmuor resote edip 1.1.1 e in dirmeye calişiyorum
the iphone "iphone" could not be restored. an unknown error occurred (1)
die hata veriyor lütfen yardimci olabilcek varsa yardim etsin :( bütün gün uraştim bütün gece yok yok yok bi türlü beceremedim
eger telefonun 1.1.2 (4.6)deilse msn ni pm at bana yardımcı olayım sana
Telefon seri numarasinin ilk bes hanesi nedir?
herkese merhaba;
haftasonu satin aldigim iphonum son 5 saate kadar sorunsuzca calisiyordu. fakat iphone service sitesinde ki "yetersiz disk hatasi" ni giderme giderme islemini terminalde yaparken yalnis yazmaktan ekrandaki tum fonksiyonlar gitti ve siyah bir ekranda kaldi. web adresinde uyari vermisti ama bir kere yapmis oldum. sim kartimi goruyor ve makina sms mesajlarini ve gelen aramalari aliyordu. bende sitede anlatildigi gibi 1.1.2 nin restore dosyasini indirip i-tunes ile tele sorunsuzca yukluyorum. daha sonra ibrickt ve jailbreak islemi yapacagim zaman her iki islemi de yapamiyorum. su an tel kabloyu tele bagla yani restore et modunda kalmis vaziyette. icinde turkcell sim kart turbo sim ile takili vaziyette. sorunuma care ariyor ve yardimlarinizi bekliyorum. herkese iyi aksamlar.
arkadaşlar merhaba 1.1.2 jailbreak yaparken yanlışlıkla telefonu 1.1.3 e yükselttim sanırım. itunes da shift ile birlikte update yaptım fakak itunes bana bir şey sormadan işlemler yaptı. Yani normalde pc ye indirdiğimiz 1.1.2 ipsw uzantıı dosyayı göstermem gerekirken onu ana sormadı. Ben de diğer işlemlere onay verdim. Sanırım itunes 1.1.3 ü indirdi. telefonu hard reset atım itunes u açtım shift+restore dedim 1.1.1 doyasını gösteriyorum fakat telefon restore edilemedi diyor. Hata kodu da (1) yazıyor. Normlde hata vermesi gerekli fakat kod (1015) olmalı ben de (1) hata kodu. Şimdi ne apmam gerekiyor arkadaşlar? telefonun orjinali 1.1.2 bootloader 4.6 idi. Telefonda hala AT&T kartı var. Ben telefonu 1.1.3 yükselttiğimi nerden bilebilirim? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler?
Telefon numaralari olarak *3001#12345#* girin call dugmesine basin, ardindan versions'a basin. Orada gorduklerinizi buraya yazin.
Merhaba xman, şuanda telefon "itunes a bağln" ikonunun olduğu ekranda... slide to emergency de yazmıyor. Dolayısıyla dediğinizi de yapamıyorum... ne yapmam gerek onun için?
quote:
Orjinalden alıntı: xman958
Telefon numaralari olarak *3001#12345#* girin call dugmesine basin, ardindan versions'a basin. Orada gorduklerinizi buraya yazin.
Telefonunuz su anda DFU (restore) modunda. Once onu o moddan cikarin. Bunun icin windowsda ibrickr, mac ta independence calistirin. Bu isleme "KICK OUT FROM DFU MODE" deniyor. Bu cumleyi google dan da arayabilirsiniz eger ingilizceniz varsa.
Mrb,DFU modundan tam olarak nasıl çıkılacağını açıklayabilirmisiniz,bu işlemi İtunes 7.6 da yapmamız mümkünmü?
quote:
Orjinalden alıntı: xman958
Telefonunuz su anda DFU (restore) modunda. Once onu o moddan cikarin. Bunun icin windowsda ibrickr, mac ta independence calistirin. Bu isleme "KICK OUT FROM DFU MODE" deniyor. Bu cumleyi google dan da arayabilirsiniz eger ingilizceniz varsa.
ARKADASLAR YARDİMLARİNİZ İCİN SAĞ OLUN SORUNU CÖZDÜM TELEFONU TEKARARDAN 1.1.2 VERSİYONA CİKARDİM CALİŞİR HALE GETİRDİM :)
Benim sorunum sizinkiyle aynı mı bilmiyorum ama.... Siz telefonunuzu 1.1.2 olarak telefon özelliği dahil herşeyini kullanırken 1.1.3 yükseltirken mi sorun yaşadınız? Benim sorunum şu; Telefonum orjinali 1.1.2 ve bl 4.6 idi. Ben telefon elime ulaştıktan sonra 1.1.2 adım adım kırma alt forumda anlatılan işlemleri yaparken yanlışlıkla 1.1.3 e yükselttim telefonu. ve şu anda ekranda itunes bağlan ikonu var başka hiçbir işlem yapamıyorum (heralde dfu modunda şuan telefon). Sizinki de benimki ile aynı sorun mudur? Verdiğiniz linkteki alatılanaları ben uygulayabilir miyim?
quote:
Orjinalden alıntı: evilerkan
ARKADASLAR YARDİMLARİNİZ İCİN SAĞ OLUN SORUNU CÖZDÜM TELEFONU TEKARARDAN 1.1.2 VERSİYONA CİKARDİM CALİŞİR HALE GETİRDİM :)