burdakı sonu 7 ile bıten dosyayı yukleyerek yukleyerek sorunumu cozdum..
evet yanlızca 1.1.1 ve 1.0.2 için bu çözüm. gerçi 1.1.1 de ben böyle bir sorun yaşamamıştım hersey normal calısıyordu. benim sorunum 1.1.2 de bu çözüm 1.1.2 de ise yaramıyor. deneyip telefonunuzu tekrar restore yapmak zorunda kalmayın!!!
arkadaşlar sonunda 1.1.2 için çözümü buldum,denedim ve çalıştı.bizde maalesef sorunu çözen tekrar geri gelipde foruma çözümü genellikle yazmadığı için ben ve benim gibi birçok insan günlerce çözümü aramak zorunda kalıyor!
1.1.2 için aşağıda verdiğim linkteki zip dosyasını açın,içerisinden iki adet dosya çıkacak ; Appsupport UIPhoneformats.plist
Appsupport dosyasını iphone'unuzun /system/Library/Frameworks/Appsupport.framework/ klasöründeki Appsupport dosyasının üzerine yazın. UIPhoneformats.plist dosyasını iphone'unuzun /System/Library/Frameworks/UIKit.framework/PhoneFormats/ klasöründeki UIPhoneformats.plist dosyasının üzerine yazın.
Her iki dosyanında işleme başlamadan iphone'daki mevcut hallerinin muhakkak yedeğini alın,herhangi bir aksilik durumunda bu iki dosyayı geri yüklemeniz gerekebilir.
coupe96 arkadaşım; çok güzel bir çözüm bulup bizimle paylaşmıssın, bende bir sorun olmamasına rağmen numara formatını 0(xxx)xxx xx xx olarak girebilmek çok güzel oldu. sağolasın...
Haklısınız belırttıgım lınkın 1.0.2 ve 1.1.1 icin oldugunu belirtmem gerekirdi
lınke gırınce orda yazıyor ama belırtsem ıyı olurdu ..
eline sağlık coupe işte paylaşılacaksa böyle şeyler paylaşılsın 1.1.2 kırılırmı. sizce nezman kırılır .
kırılırsa kim kırar gibi başlıkları modlar silip bu tür başlıkları yukarı stick yapsalar süper olacak ama ne zman bakalım ..
cok haklısın forumun kalitesi gitikce dusuyor, araştırmadan baslık acanlar burayı copluk haline getirdi, yarım yamalak bilgiyle baskalarına akıl vermeye calısanlar ortalıgı iice karıstırıyor ve çözüm yerine sorun cıkarmaktan baska bi sey yapmıyorlar.
tşk arkadaşım halloldu :)
arkdaaşlar linkin yıldızlı kısmına ne yazıcaz bende bu sorunu çözmek istiyorum
r a p i d s h a r e .com
arkadaşlar bu işlem WİNSCP ilemi yapılıyor ?
Çok acemicemi sordum yoksa :P ?
Arkadaşlar daha önce hiç winscp kullanmamış biri için anlatabilirmisiniz acaba zahmet olmazsa?
Birde jailbreak edilip , kingsim/turbosim ile kullanılacak boot 4.6 içinde çözüm oluyor mu bu yöntem?
süper faydalı teşekkürler
benim cihazda butun numaralar (555) 555 55 55 seklinde gorunuyor...kayitlarda bi degisiklik yapmadan sizin dediginiz yontemi uygulasam hic bir sorun olmaz herhalde...veya numaralari nasil kaydetmem lazim...
öncelikle arkadaşlar yeni iphone kullanıcısıyım bana yurt dışından geldi fakat ne oldugunu tama çözemedim biraz önce istaller programnından biraz program indirdim masaüstüne farklı simgeler geldi fakat installer programı kayboldu bide sim kart rehberine nasıl ulaşabilirim şimdiden vereceginiz cevabların için teşekkürler
düzelir gereken dosyaları kopyaladıktan sonra.
quote:
Orjinalden alıntı: mrtlms
benim cihazda butun numaralar (555) 555 55 55 seklinde gorunuyor...kayitlarda bi degisiklik yapmadan sizin dediginiz yontemi uygulasam hic bir sorun olmaz herhalde...veya numaralari nasil kaydetmem lazim...