Şimdi Ara

1.1.2 SERİ NO 43 AMA MODEM NO 04.02.13_G

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADASLAR 1.1.2 VERSIONLU SERİ NO 43 OLAN İPHONE WAR FAKAT MODEM NO 04.02.13_G BEN BUNU YAZILIMLA KIRABILIRMIYIM???YOKSA KARTMI ALMAM GEREK STEAKH KING VEYA TURBO???YARDIM EDERSENIZ COK SEWNIRIMMM!!

• arkadaşım aynısı bende var 43 hafta uk versiyon kıramazsın bi kart alıp takmak lazım ama hangisi iyidir hangisi açıyor hala araştırıyom ben
  • dostum yazılımla kıramazsın maalesef
  • OK COK TESEKKUR EDERIM.BENDE KART BAKIYORUM INGILTEREDEN ALDIM...stealth we turbo aynı kalıtede kıng bıras daha dusuk kalıte ama hepsı aynı ısı goruyo bunu ogrendım
  • 44. Haftadan sonrakiler 1.1.2 4.6 diye biliyorum forumu araştırın derim yada bilen birisi size cevap verecektir.
  • bence dediğin gibi en sağlamı turbo sim olarak görünüyo ve fiyatları 100 ytl olarak bulunabiliyo tabi orjinalibu arada çavuş olmuşum var be
  • quote:

Orjinalden alıntı: dhaydar

44. Haftadan sonrakiler 1.1.2 4.6 diye biliyorum forumu araştırın derim yada bilen birisi size cevap verecektir.

yok hocam o belli olmuyor bende 39. hafta 1.1.2 çıktı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Data Crow 4.0.10
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: apple_store

quote:

44. Haftadan sonrakiler 1.1.2 4.6 diye biliyorum forumu araştırın derim yada bilen birisi size cevap verecektir.

yok hocam o belli olmuyor bende 39. hafta 1.1.2 çıktı

Peki benim iphone'num bu pazar geliyor seri numarasını öğrendim 44. hafta yazıyor, o zaman bu demek oluyorki %90 1.1.2 4.6 çıkıcak benim iphone...
    Birde 1.1.2 3.9 var sanırım tel özelliği kırıla bilen versiyon.
  • evet o kırılabilio ama benimki 04_02_13G ydi
  • quote:

evet o kırılabilio ama benimki 04_02_13G ydi

Merakımı mazur görün benim iphone 44. Hafta olmasına rağmen 04_02_13 G , yoksa 04_02_04 G çıkabilirmi sizce.
  • geçen hafta arkadaşa dubai'den getittirdik 2 adet biri 43tü ve 1.1.1 di arkadaş sim kartını taktı ve kullandı yani kırılmıştı
  • quote:

quote:

evet o kırılabilio ama benimki 04_02_13G ydi

Merakımı mazur görün benim iphone 44. Hafta olmasına rağmen 04_02_13 G , yoksa 04_02_04 G çıkabilirmi sizce.

çıkabilir kardeşim umarım çıkar
  • Bende öyle umuyorum inşallah apple orjinal 1.1.1 versiyon çıkar diye.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.