Bildirim
1.1.2 SERİ NO 43 AMA MODEM NO 04.02.13_G
DeFacto Regular Fit Bisiklet Yaka Kazak : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CGHVQHQK
20 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
arkadaşım aynısı bende var 43 hafta uk versiyon kıramazsın bi kart alıp takmak lazım ama hangisi iyidir hangisi açıyor hala araştırıyom ben -
dostum yazılımla kıramazsın maalesef -
OK COK TESEKKUR EDERIM.BENDE KART BAKIYORUM INGILTEREDEN ALDIM...stealth we turbo aynı kalıtede kıng bıras daha dusuk kalıte ama hepsı aynı ısı goruyo bunu ogrendım -
44. Haftadan sonrakiler 1.1.2 4.6 diye biliyorum forumu araştırın derim yada bilen birisi size cevap verecektir. -
bence dediğin gibi en sağlamı turbo sim olarak görünüyo ve fiyatları 100 ytl olarak bulunabiliyo tabi orjinalibu arada çavuş olmuşum var be -
quote:
Orjinalden alıntı: dhaydar
44. Haftadan sonrakiler 1.1.2 4.6 diye biliyorum forumu araştırın derim yada bilen birisi size cevap verecektir.
yok hocam o belli olmuyor bende 39. hafta 1.1.2 çıktı -
quote:
Orjinalden alıntı: apple_store
quote:
44. Haftadan sonrakiler 1.1.2 4.6 diye biliyorum forumu araştırın derim yada bilen birisi size cevap verecektir.
yok hocam o belli olmuyor bende 39. hafta 1.1.2 çıktı
Peki benim iphone'num bu pazar geliyor seri numarasını öğrendim 44. hafta yazıyor, o zaman bu demek oluyorki %90 1.1.2 4.6 çıkıcak benim iphone...
Birde 1.1.2 3.9 var sanırım tel özelliği kırıla bilen versiyon. -
evet o kırılabilio ama benimki 04_02_13G ydi -
quote:
evet o kırılabilio ama benimki 04_02_13G ydi
Merakımı mazur görün benim iphone 44. Hafta olmasına rağmen 04_02_13 G , yoksa 04_02_04 G çıkabilirmi sizce. -
geçen hafta arkadaşa dubai'den getittirdik 2 adet biri 43tü ve 1.1.1 di arkadaş sim kartını taktı ve kullandı yani kırılmıştı -
quote:
quote:
evet o kırılabilio ama benimki 04_02_13G ydi
Merakımı mazur görün benim iphone 44. Hafta olmasına rağmen 04_02_13 G , yoksa 04_02_04 G çıkabilirmi sizce.
çıkabilir kardeşim umarım çıkar -
Bende öyle umuyorum inşallah apple orjinal 1.1.1 versiyon çıkar diye.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X