Şimdi Ara

1.1.2 Turbosimli cihaz 1.1.3 update edilir mi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kendi hattımı taktım denedim vede böyle bişey dedi" error performing request SIm PIn "required yazıyor
  • Peki siz kaza ile sakin itunes dan 1.1.3 bilmeden update etmis olmayasiniz?
  • yok canım hiç dokunmadım sadece revory ile 1.1.1 indirdim şuanda.
  • sagol halettim
    kardeşim sin pin i kaldırdım oldu sagol herşey için.hakını helal
  • quote:

Orjinalden alıntı: fleischman

quote:

Orjinalden alıntı: Hiperkene

quote:

ehe!
    arkadaşlar övgüleriniz için çok teşekkür ederi gerçekten gururlandım!ağlatacaksınız beni

amaaa!!
    sizinde şu an yaptığınız gerçekten çoook süpper bi olay!
    şimdi bu işi nerden nasıl yaptınız bakem?hadi anlatma sırası sizde

şimdi yüce insan, öncelikle bir adet 1.1.2 bootloader 4.6 iphone umuzu aldım...senin o muhteşem kılavuzun sayesinde 1.1.2 jailbreak yaptım... daha sonra ise aşağıdaki linkteki yönergeleri kullanarak devam ettim yoluma...

http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=611

senin de daha önce karşılaştığın gibi 15. dakikada bi moral bozukluğuyla başbaşa kaldım ama yılmadım..bekledim benim işlem yaklaşık 45 dk sürdü ve bi anda aygt restart attı şimdi itunes tarafından 1.1.3 olarak algılanıyor ve bütün fonksiyonlarıyla çalışır durumda.

hemen ekliyim turbosim ve 64 kb simkart ile kullanıyorum aramada veya sms atmada problem yok.

Sana çok teşekkür ederim umarım sen de en yakın zamanda problemi halledersin..

ya sen var ya!
    insanı yoldan çıkartırsın!
    vermişsin gazı yapasın geldi wallahülazim...
    ama yok yok uyuyim ben en iyisi sabahın şerri akşamın hayrından iyidir.

bişi daha sorcam.
    bunları yapmadan önce telefonda yapama gereken hazırlık varmı??
    mesela programşları uninstall et demiş arkadaş diğer konuda.update falan paşka gereken bi durum varmı??

ama eline sağlık çok teşekkür ederim.yarın yaparım artık ve yazarım sonucu...

en başta daha 1.1.1 e indirmeden önce ben bi soft reset attım aygıta hiçbişi bırakmadım içinde sonra senin kılavuzdakileri yaptım sonra da o yukarda verdiğim adresteki kılavuzu uyguladım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

ehe!
    arkadaşlar övgüleriniz için çok teşekkür ederi gerçekten gururlandım!ağlatacaksınız beni

amaaa!!
    sizinde şu an yaptığınız gerçekten çoook süpper bi olay!
    şimdi bu işi nerden nasıl yaptınız bakem?hadi anlatma sırası sizde

şimdi yüce insan, öncelikle bir adet 1.1.2 bootloader 4.6 iphone umuzu aldım...senin o muhteşem kılavuzun sayesinde 1.1.2 jailbreak yaptım... daha sonra ise aşağıdaki linkteki yönergeleri kullanarak devam ettim yoluma...

http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=611

senin de daha önce karşılaştığın gibi 15. dakikada bi moral bozukluğuyla başbaşa kaldım ama yılmadım..bekledim benim işlem yaklaşık 45 dk sürdü ve bi anda aygt restart attı şimdi itunes tarafından 1.1.3 olarak algılanıyor ve bütün fonksiyonlarıyla çalışır durumda.

hemen ekliyim turbosim ve 64 kb simkart ile kullanıyorum aramada veya sms atmada problem yok.

Sana çok teşekkür ederim umarım sen de en yakın zamanda problemi halledersin..

ya sen var ya!
    insanı yoldan çıkartırsın!
    vermişsin gazı yapasın geldi wallahülazim...
    ama yok yok uyuyim ben en iyisi sabahın şerri akşamın hayrından iyidir.

bişi daha sorcam.
    bunları yapmadan önce telefonda yapama gereken hazırlık varmı??
    mesela programşları uninstall et demiş arkadaş diğer konuda.update falan paşka gereken bi durum varmı??

ama eline sağlık çok teşekkür ederim.yarın yaparım artık ve yazarım sonucu...

en başta daha 1.1.1 e indirmeden önce ben bi soft reset attım aygıta hiçbişi bırakmadım içinde sonra senin kılavuzdakileri yaptım sonra da o yukarda verdiğim adresteki kılavuzu uyguladım.

hımm yani herşeyi taa en başından yaptın??
    hani hazır zaten 1.1.2 jailbreak edilmiş diyip üstüne update basmadın?

• ilk planım öyleydi ama bi ara advanced preferences yükleyip sildikten sonra aygıt sapıttı, ben de en baştan gelirim temiz olur dedim öyle yaptım
  • Arkadaşlar herşeyden önce fleischman arkadaşa sonsuz teşekkürler... dün kurcalarken kilitlediğim 1.1.2 ayfonumu yaptığı çeviri ve katkıları sayesinde tekrar hayata döndürdüm... bu gün de burada yazılanlardan aldığım gazla ver elini 1.1.3 e yükselttim ve bu işleri ilk kez yapıyorum. Metod olarak installer kullandım.http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=611 ama wireless ına güvenemeyen için aynı yerde Windows ve Mac a göre hazırlanmış yönergeler de var.
    cLnmcry arkadaşım evet bende xsim var ve sorunsuz tüm özellikler çalışıyor.
    Cihazım 1.1.2 4.6 bootloader iken şimdi 1.1.3(4A93) oldu ...bu işlem modem firmware a falan dokunmuyo adı üstünde sadece soft olarak hallediyo..
    burada kattkı sağlayan herkese tekrar teşekkürler.....

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.