Şimdi Ara

1.1.2 Turbosimli cihaz 1.1.3 update edilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim kafam karıştı arkadaşlar bu konuya bir açıklık getirebilir miyiz? elim gidip gidip geliyo update etsem miii etmesem mi diye..bi türlü anlamadım... teşekkür ederim

• çalışır
    bendede kingsim var ama update etmedim bazı eksik programlar var
    her türlü stealhsim kingsim turbosim vb. şeylerde çalışır
  • quote:

Orjinalden alıntı: PaR0NiaC

çalışır
    bendede kingsim var ama update etmedim bazı eksik programlar var
    her türlü stealhsim kingsim turbosim vb. şeylerde çalışır

PaR0NiaC Bu durumu deneyip bize bildirirsen çok yayarlı olur...
  • şimdi yapıyorum kardeş olur olmaz sana dönerim
  • benim bildigim olmuyor olsa super olur walla
  • şuan yapıyorum gayette güzel devam ediyor update im inşallah nazar değmez
  • değdi nazar wiifii kopmuş yüklerken hard reset attım açıldı bi baksamki 1.1.3 olmuş sanırım başardım telefonda edebiliorm yani
    DENENDİ + ONAYLANDI
  • 1.1.3 e geçmek için Dev Team in methodunu mu kullandın? hani şu installer üzerinden işlem yapan bilgisayara bağlanmadan?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hiperkene

1.1.3 e geçmek için Dev Team in methodunu mu kullandın? hani şu installer üzerinden işlem yapan bilgisayara bağlanmadan?

evet onu kullandım fakat wiifii kesildii için yarıda kesilmişti işlem ama itunes a fln bağladığımda 1.1.3 gösteriyordu google map flnda deişmiş ama simgelerin yerlerini deiştiremiorm 1.1.3 oldu diyo iphone ama emin deilim bi daa yapıcam heralde napıcaımı bilmiyorum
  • iyiymiş!
    bişi sorcam telefonu aldığında versiyon kaçtı?
    hani bootloader falan.
    benimki 1.1.2OTB 49.hafta ürünü.
    forumda anlattığım şekilde hallettim ve şu an da kingsimmi artık ne ise onunla kullanıyorum.
    versiyonum 1.1.2(3B48b) ben yapsam da olurmu yani??
  • ben şu anda o işi yapıyorum 1.1.2 bootloader 4.6 olan cihazımı 1.1.3 e Dev Team in yardımı ile yükseltiyorum yaklaşık bi 5 dk oldu başlayalı sonucu hemen bildireceğim..sabırlı olun ve dua edin arkadaşlar :)
  • bu arada itunes indiridği 1.1.3 dosyasını nereye kopyalıyor?
  • quote:

Orjinalden alıntı: fleischman

iyiymiş!
    hani bootloader falan.
    forumda anlattığım şekilde hallettim ve şu an da kingsimmi artık ne ise onunla kullanıyorum.

Eğer bu iş olursa senin çok emeğin var hocam :) hazırladığın tutorial sayesinde bu duruma kadar geldim yaklaşık 1 saattir bununla uğraşıyorum, önce downgrade sonra jailbreak falan derken öyle güzel hazırlamışsın ki bu noktaya kadar yağ gibi getirdim cihazı..çok teşekkür ederim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: fleischman

iyiymiş!
    hani bootloader falan.

AYNISI
    şimdi 1.1.2 ye düşürüp bi daha 1.1.3 yapıcam
  • benimde update sirasinda net koptu galiba 30dk felan oldu hala tik yok .. napsam ki ?
  • şimdi şöyle ki benim bağlantım 1024 dolayısıyla laptop bile firmware download ederken 22 dk da indiriyor..kaldı ki bu iphone bence biraz daha beklemende fayda var...acele etmemek lazım diyorum...
  • ben direk bilgisayara bağlayarak yaptım 1.1.3 hiç sorun çıkmadı kingsim kullanıyorum aldıgımda 1.1.2 idi suan 1.1.3 sorunsuz herşeyi yapabiliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: baris99

ben direk bilgisayara bağlayarak yaptım 1.1.3 hiç sorun çıkmadı kingsim kullanıyorum aldıgımda 1.1.2 idi suan 1.1.3 sorunsuz herşeyi yapabiliyorum

1.1.2 YE NASIL RESTORE YAPICAZ IPHONE U ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PaR0NiaC -- 28 Ocak 2008; 23:53:05 >
  • şu anda aygıt restart atıyo... saat 23.10 civarında başladım saat 24.02 sabrın sonu selamet derler ya :) birkaç dk sonra turbosim çalışıyor mu onun mesajını atacağım bekleyin :)
  • Turbosim ve 1.1.3 işlemi başarıyla gerçekleşmiştir....
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.