Şimdi Ara

VECTRA 1,6 MI 2.0 Mİ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARAÇ ALIMINDA YAPTIĞIM HATALARIN SON OLMASI ÜMİDİYLE VECTRA ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM. KAFAMDA BİRAZ ÇELİŞKİLER VAR.1.6 MOTOR İLE 2.0 MOTOR ARASI YAKIT TÜKETİM FARKI ABARTILACAK DERECEDE ÇOKMU. EĞER ÇOK Bİ FARK YOKSA 2000-2001 MODEL BEYAZ RENKTE DONANIMLI HİÇ HATASIZ BİR CDX ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM. BU KONUDA YARDIMCI OLACAK ARKADAŞLARA VE BU TARİFTE ARACI OLAN İLGİLENECEK ARKADAŞLARA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM.

• 1,6 bul ve al bence. 2,0 çok yakıyor. 1,6 burada sana diyecekleri gibi o kasayı çekmez falan diil. Gayette güzel çekiyor sadece çok seri değil. Yakıtı az yakar, vergisi de ona göre az tabi. 98 model 1,6 200.000km kullandık ve sattık. Tecrübeyle sabittir.
  • Ben 12 sene 2.0 vectra kullandım, şimdi de 1.6 focus kullanıyorum. İkisinin arasında 100 km.de 0,5 lt. fark var. Yani 2.0 öyle abartılacak kadar çok yakmıyor. Vergisindeki fazlalık dokunmayacaksa 2.0 al bence. 1.6 alırsan üzülürsün, özellikle de yazları.
  • 98 2,0 motor cd var.Basarsan yakıyo haliyle.ama sakin kullanımda normal seviyelerde tüketiyo..cok guzel araba tavsiye ederim
  • Öncelikle hangi aracı alırsanız alın kazasız ve belasız sürüşler dilerim.
    " ARAÇ ALIMINDA YAPTIĞIM HATALARIN SON OLMASI ÜMİDİYLE VECTRA ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM" sözünüz bile belli başına bir hata şahsi görüşümce.
    Opel' den uzak durmanızı öneririm. Bazı istisnalar dışında memnun olan insan sayısı çok az.
    Hele ki servis kalitesi, vasatın çok çok altında.
    Bütçeniz yeterliyse başka bir Alman, kısıtlıysa bir Japon öneririm.

Işık ve sevgiyle
  • arkadaşlar düşünce temennilerinize teşekkür ederim. 2000 model cdx aldım ve gerçekten çok memnunum. harika bir araç.
  • Hayırlı olsun, kazasız belasız kullan. iyi bir seçim yapmışsın. Aldığın araç opelin en güzel araçlarından biridir.

Etrafında 1.6 motorlu arabası olan bi tanıdığın muhakkak vardır. Kendininkinin ve 1.6 motorlu aracın yakıt tüketimlerini karşılaştırıp bize de bilgi verir misin? Ben arada dişe dokunur bir fark olmayacağını iddia ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avdr -- 4 Kasım 2006; 2:35:57 >
  • ortalama şehir içi normal kullanımda 8, 8,5 litre civarında yakıyor. şehir dışı 6 litreye kadar düşüyor. yakıt tüketimi umduğumdan çok az çıktı.
  • 8.5de çok az olmuş sanki arkadaşım. benimde 2.0 vectram var ben şehir içinde 10lt civarında yakıyorum. ama şehir dışında dediğin gibi 6,5-7 arası eğer 90 ile gidersem
  • Akıcı trafikte 8.5 normal bir rakam. Çok dur kalklı bir trafiğe girilince 10 lt civarına çıkar.
  • cdx donanımı bayagı bi heybetli

vectra b kasalarda 2,0 motorlar daha çok tutulmuştu öncesinde ancak artan petrol rakamlarından sonra 1,6 ların sesi yükselmeye başladı
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatihsicakyuz

Öncelikle hangi aracı alırsanız alın kazasız ve belasız sürüşler dilerim.
    " ARAÇ ALIMINDA YAPTIĞIM HATALARIN SON OLMASI ÜMİDİYLE VECTRA ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM" sözünüz bile belli başına bir hata şahsi görüşümce.
    Opel' den uzak durmanızı öneririm. Bazı istisnalar dışında memnun olan insan sayısı çok az.
    Hele ki servis kalitesi, vasatın çok çok altında.
    Bütçeniz yeterliyse başka bir Alman, kısıtlıysa bir Japon öneririm.

Işık ve sevgiyle

• bende 2.0 L (136 hp) 98 Station Vectra var. Sehirici 10L. disi 6.5-7 litre yakiyor...

2.0L yi tavsiye ederim. donanimi yeterli...
  • 2000 motorlularda şu anda yeni çıkan kademeli sistem tüp taktırırsan yakıt olayını çözersin artı performanstanda birşey kaybetmez.
    Bence bunu yaparsan yakıt konusunda bayağı bir karlı olursun fiyatı da 1000ytl ila 1200 ytl arasında değişir.Ama 2000 yada 2001 model 2000 motorun bulabilirsen performans açısından daha iyi olur.Onlarında fiyatları 12-15 arası değişiyor.
  • araban hayırlı olsun fiyat ı soracktım kaça aldın arabayı
  • HOCAM EN BASTA EGER GUN İÇERİSİNDE COK YOL KATEDİYOSAN 1.6 DERİM

HEM SATARKENDE ARTIK 1.6 OLANALAR DAHA RAHAT SATILIYO AMA AZ KM YAPIYORUM DİYOSAN 1.6 ALMANA HİÇ GEREK YOK BENİM İŞİM EVİME 5 KM

UZAKTA BEN 2.0 MOTOR LAGUNA KULLANIORUM ÜSTELİK KM'dE 25 KRS YAKIYO YANİ O KADAR ABARTILDIGI GİBİ DEGİL BENİM İŞİM YAKIN OLDUGU İÇİN

YAKIT FAZLA ONEMLİ DEGİL BEN DAHA COK PERFORMANSA BAKIYORUM ONUC OLARAK KARAR YİNE SENİN
  • 1.6 kullanıyorum, fakat kalkışta ve yüklü iken motor zayıf kalıyor. Bunun dışında orta-yüksek devirlerde performansı iyi, yolu güzel tutuyor, otobanda 1.6 gib değil yağ gibi akıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.