Şimdi Ara

1.1.2 VERSİYONLAR JAİLBREAK OLMIYCAKMI ARTIK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKDAAŞLAR 1.1.3 VER. ÇIIKMIŞ SANIRIM VE 1.1.2 VER. ARTIK KIRILIMIYQACAKMI KIRILIYORSA NAISL KIRILIYOR YOLU YORDAMI NEDİR BURDA PAYLAŞALIM ARKDAŞAR ÇNKÜ BENİMDE ELİME CUMA GÜNÜ ULAŞCAK TELEFON VE NASIL YAPCAZ DİYE KARA KARA DÜŞÜNMEYE BAŞLADIM YARDIMLARINI BEKLİYORUZ BURDAN PAYLAŞALIM ARKADAŞLAR...KİMSE İPHONE SUZ KALMASIN KALANLARDA KULLANABİLSİN DİYE ;)

• 1.1.2 gelir tahminen onlar da jailbrake ve kingsim gibi kartlar ile kırılabiliyor.. 1.1.3'e update yapmayın sakın diyorlar onun şu an çözümü yok sanırım..
  • yok işte jailbreak işlemini nası lypacaz yani ver. 1.1.1 düşürcez sonra 1.1.2 ye nasıl çıkarıcaz kafam çok karıştı
  • http://forum.donanimhaber.com/m_19981207/tm.htm

burada anlatılan şekilde aynı yine.. hard diskten update ediyosunuz firmware'i..
  • internetten yapmıyoruz yani onun yapımıdına koyabilirmisinz göresel olarak süper olur yol yol izliylim nası şpaılacağını yoksa tleefon bize biz tleefons bakarız :(
  • ben de henüz yapmadım iphone gelmedi o yüzden yardımcı olamıyorum pek :)
  • bneimkide cuma gelcek işl. geçen hafta alındı
  • yabancı forumda 1.1.2yi jailbrake yaparken shift'e basılı tutup restore denediğinde hata ile karşılaştığını söylemiş biri bunun 1.1.3ile alakası varmıdır yoksa ben de şimdi kafam karıştı? hafızadan restore yapılamıyormu artık 1.1.2 yada o kişisel bir problem mi olmuş?
  • quote:

Orjinalden alıntı: alprak

bneimkide cuma gelcek işl. geçen hafta alındı

benim bu hsonu alınacak da inşallah 1.1.2 gelir..
  • quote:

Orjinalden alıntı: say

quote:

bneimkide cuma gelcek işl. geçen hafta alındı

benim bu hsonu alınacak da inşallah 1.1.2 gelir..

işl. kardeşim bende çok korkuyrm =)
  • 1.1.3 un cikmasi 1.1.2 jailbreak islemini BOZMAZ. Eskiden nasil yapiliyorsa ayni sekilde yapilacak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: xman958

1.1.3 un cikmasi 1.1.2 jailbreak islemini BOZMAZ. Eskiden nasil yapiliyorsa ayni sekilde yapilacak.

ölede kardeşim şimdi biz cihazı 1.1.1 düşürüyoruz yaa netten update ettiğimiz zaman 1.1.3 yüklemiyomu ya tam bne anlıyamadım yaada kafam karıştı
  • 1.1.2 ye diskten yükselttim fakat jailbreak işlemi sirasinda oktorep hatasi verdi. :( ayni sey ile karsilasan var mi ?
  • quote:

quote:

1.1.3 un cikmasi 1.1.2 jailbreak islemini BOZMAZ. Eskiden nasil yapiliyorsa ayni sekilde yapilacak.

ölede kardeşim şimdi biz cihazı 1.1.1 düşürüyoruz yaa netten update ettiğimiz zaman 1.1.3 yüklemiyomu ya tam bne anlıyamadım yaada kafam karıştı

Netten degil, kendi makinanizdan 1.1.2 dosyasini update edeceksiniz.
  • quote:

quote:

quote:

Netten degil, kendi makinanizdan 1.1.2 dosyasini update edeceksiniz.

ARKDAŞIM BU FORUMDAKİ 1E1 TAKİP EDERSEK OLUR DİYOSUN YANİ ÖLEMİ

http://forum.donanimhaber.com/m_19981207/tm.htm

YOKSA YAPMAMIZ GEREKN FARKLI BİŞEYMİ VAR BU ŞEKİLDE RESİMLİ FLAAN AÇIKLAMA YPAABİLİRMSİİN SENDE FARKLI BİŞİ OLUŞMUŞSA

• Aynen oyle diyorum, eski kilavuzlar gecerlidir.
  • Değişen hiçbir şey yok arkadaşlar!
    şu an da daha eline 1.1.3 yüklü telefon gelen de yok ondan dert etmeyin ama gelecek hafta üretilecek ürünlerde olur.

Ama dikkat edin 1.1.3e yükseltmeyin!Ne olur bilminmiyor!hiçbir sorun çıkarmadan downgrade edilirmi yine bilinmiyor ama dikkat!!!

bütün dosyalar kendi localinizde olsun netten firmware falan indirmesine izin vermeyin iTunes'un!

1.1.3 çıktığı için artık telefon özelliğinin yazılımsal olarak kırma çalışmaları da hız kazandı bekliyoruz heyecanla...

• ya benimde bu haftasonu alnıyor. alan arkadaşlar versiyonunun kaç çıktığını yazabilirmi.!!! yada apple storeda sorunca söylüyolarmı versiyonunun eskimi yenimi olduğunu?!
  • quote:

Aynen oyle diyorum, eski kilavuzlar gecerlidir.

teşekkür ederim kardşeim tleefon geldiği zman kırmamda bnaa yardımcı olabilirmsiin peki
  • Forumda zaten butun kilavuzlar mevcut, ama problem olursa yardimci olurum buradan.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.