Şimdi Ara

New star soccer oyunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
9.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunu oynayan varmı arkadaşlar? Oyunda cok haksızlık var oyunda 200 altın olan bi araba androidde 100 altın. Herşey ucuz androidde. Para daha cok geliyor, sponsor daha cok geliyor. Aynız zamanda başlanmış oyun da i5 imle ben para kazanamıyorum androidde oyun cok iyi kazanılıyor para.

Oyun deli etti para hilesi yapmayı düşünüyorum varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedFalc0n -- 24 Aralık 2013; 21:46:02 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

New Star Soccer'da Sponsor Olmak ve Para Kazanmak

New Star Soccer'da sponsorluk, oyuncuların kariyerlerinde ilerlemelerine ve önemli miktarda para kazanmalarına yardımcı olabilir. İşte sponsorluk elde etmek ve New Star Soccer'da para kazanmak için bir rehber:

Sponsor İlişkisi Kurmak

• Oyun içindeki "Sponsorlar" sekmesine git.
    • Mevcut sponsorluk fırsatlarını gör ve ilgini çekenlere başvur.
    • Sponsorluk başvurularında güçlü bir özgeçmiş ve başarı geçmişi sun.

Sponsor Olmak için Gereksinimler

• Belirli bir beceri seviyesine ulaşmak.
    • Yeterli takipçi sayısına sahip olmak.
    • Olumlu bir itibara sahip olmak.

Para Kazandıran Gayrimenkuller

• New Star Soccer'da para kazanmanın bir diğer yolu da gayrimenkul yatırımı yapmaktır.
    • Harika fırsatları belirlemek için "Gayrimenkul" sekmesini düzenli olarak kontrol et.
    • Potansiyel getirilerini maksimize etmek için iyi konumlanmış gayrimenkullere yatırım yap.

Para Kazanma İpuçları

• Kolay Para Kazanma: sponsorluk anlaşmalarına odaklan.
    • Para Kasma: Performansını geliştirerek becerilerini artır.
    • Sponsor Kazanma: Takımını dikkatlice yönet ve itibarını artır.

New Star Soccer'da sponsorluk elde etmek ve para kazanmak, biraz çaba ve strateji gerektirebilir. Ancak bu ipuçlarını takip ederek kariyerinde ilerleyebilir ve oyunda önemli miktarda para kazanabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • dostum derdin bumu? yaş kaç?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Infidel_

dostum derdin bumu? yaş kaç?

Evet . Ben bu oyuna okadar emek verdim. Bayada saran bi oyun. Boyle yapılması uyuzuma gitti. Az miktar para bile verdim..yaş 20
  • Ben oynuyorum . Pro lisans almadan gecemiyosun baska takıma .pro lisans gercek parayla . Androidde öyle değil ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: cutek

Ben oynuyorum . Pro lisans almadan gecemiyosun baska takıma .pro lisans gercek parayla . Androidde öyle değil ama
    selam millet ya bu oyunda para kazanmanın kolay bir yolu var mı hile tarzında ama bir şey indirip kurmayalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: sercinho123

selam millet ya bu oyunda para kazanmanın kolay bir yolu var mı hile tarzında ama bir şey indirip kurmayalım

Alıntıları Göster
    Para kazanması zor. Maçta iyi pas yapsan bile eksi puanlar alabiliyorsun. Çok saçma yanları var zevkli bir oyun. Bayadır oyun oynamıyordum telefonda bağımlılık yaptı. Fethiyespor'da 8.Sezonu oynuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Masdera

Para kazanması zor. Maçta iyi pas yapsan bile eksi puanlar alabiliyorsun. Çok saçma yanları var zevkli bir oyun. Bayadır oyun oynamıyordum telefonda bağımlılık yaptı. Fethiyespor'da 8.Sezonu oynuyorum

Alıntıları Göster
    Beyler sorum şu; Pro lisansı aldığımızda yenilemek veya yeni bir kariyet açtığımızda tekrar almamız gerekiyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozoo1903

Beyler sorum şu; Pro lisansı aldığımızda yenilemek veya yeni bir kariyet açtığımızda tekrar almamız gerekiyor mu?

Alıntıları Göster
    Hacı sana hile linkini özel mesajla gönderiyorum. O linki indirdikten sonra eğer oyun açıksa oyundan çıkıp multitaskta kapatacaksın. iFunbox ile oyunun NSS/Library/Preferences/ klasörüne girip indişdiğin dosyayı atacaksın oyun içine. Ardından oyuna girip Play-Load Carrier'e tıklayacaksın. Artık pro lisans açılacak ve 1000004927 gibi 3-5 kuruşluk bir paraya kavuşacaksın.

iPhone 5 iOS 6.1.4 ve iOS 7.0.4 ile test ettim, onayladım. Yani jb ye de gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuratbanK -- 24 Aralık 2013; 11:57:37 >

• MuratbanK kullanıcısına yanıt
    kardeşim banada atabilirmiisin zahmet olmazsa ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: korayokke

kardeşim banada atabilirmiisin zahmet olmazsa ?

Gönderdim.
    Hocam bana da link lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

Hocam bana da link lütfen.

Gönderdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: RedFalc0n

EDİT: link budur .dogubank isimli arkadaş sagolsun.http://www........

Linki kaldırsan iyi olur. Açık bir hile linki vermek kurallara aykırı. Özel mesajla göndermemiz gerekiyor linki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuratbanK -- 24 Aralık 2013; 21:45:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuratbanK

quote:

Orijinalden alıntı: RedFalc0n

EDİT: link budur .dogubank isimli arkadaş sagolsun.http://www........

Linki kaldırsan iyi olur. Açık bir hile linki vermek kurallara aykırı. Özel mesajla göndermemiz gerekiyor linki.

Pardon hocam bilmiyordum kaldırdım
  • RedFalc0n kullanıcısına yanıt
    Problem değil. İsteyene göndeririz linki :)
  • quote:

Hacı sana hile linkini özel mesajla gönderiyorum. O linki indirdikten sonra eğer oyun açıksa oyundan çıkıp multitaskta kapatacaksın. iFunbox ile oyunun NSS/Library/Preferences/ klasörüne girip indişdiğin dosyayı atacaksın oyun içine. Ardından oyuna girip Play-Load Carrier'e tıklayacaksın. Artık pro lisans açılacak ve 1000004927 gibi 3-5 kuruşluk bir paraya kavuşacaksın.

iPhone 5 iOS 6.1.4 ve iOS 7.0.4 ile test ettim, onayladım. Yani jb ye de gerek yok.

Pm lutfen
  • carsii kullanıcısına yanıt
    Gönderildi :)
    Teşekkürler hocam, oldu olmasına ama save gitti. Bir de bu dediğin para olayı nasıl olacak?
  • Hileyi yapınca zaten otomatikmen para hilesi de gelmiş oluyor ki.
  • quote:

Hileyi yapınca zaten otomatikmen para hilesi de gelmiş oluyor ki.
    rica etsem bana da yollar mısınız
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.