Şimdi Ara

New star soccer oyunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
9.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: duhanglgn

rica etsem bana da yollar mısınız

Gönderdim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuratbanK

quote:

Orijinalden alıntı: duhanglgn

rica etsem bana da yollar mısınız

Gönderdim.

Lütfen banada yollarmısınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi pm de ben alabilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogican16

Bi pm de ben alabilir miyim?

Gönderdildiler :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ogican16

Bi pm de ben alabilir miyim?

Gönderdildiler :)

Bende alabilir miyim? Attığım onca pastan ve yaptığım asistlerden sonra takım benden nefret ediyor.
  • quote:

Hacı sana hile linkini özel mesajla gönderiyorum. O linki indirdikten sonra eğer oyun açıksa oyundan çıkıp multitaskta kapatacaksın. iFunbox ile oyunun NSS/Library/Preferences/ klasörüne girip indişdiğin dosyayı atacaksın oyun içine. Ardından oyuna girip Play-Load Carrier'e tıklayacaksın. Artık pro lisans açılacak ve 1000004927 gibi 3-5 kuruşluk bir paraya kavuşacaksın.

iPhone 5 iOS 6.1.4 ve iOS 7.0.4 ile test ettim, onayladım. Yani jb ye de gerek yok.

Hocam ben de isterem

• Gönderdimler

• Rıca etsem banada atabıırmısın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EXCLUSİVETURK

Rıca etsem banada atabıırmısın.

Yollandı
  • Oyun süper.Ayrıca mesala kötü oynadığınız maçı, maç bittikten sonra puanlama ekranındayken oyundan çıkın ve multitasking ekranından da kapatın.Sonra oyuna tekrar girin maçı baştan oynayın.
  • bana da linki atabilir misiniz
  • Fazla abartılı olmayan bir hile var elimde isteyen pm atsın
  • banada pm atabilir misiniz lütfen
  • Banada Atrmısın?
  • Bence oyunu ciddiye almayın. Bir aüre sonra unutulur. Sizde intikamınızı almış olursunuz. Nasıl?

• beyler iphone 3gs de oynuyorum bi tek hile yapmadan deli para kazandım yolunu nette okurken bi arkadaşın tarifinde buldum ama onun söylemediği şeyleri kendim keşfedip yaptım .Oyunda enerji içeceği parasını çözemediğin için bütün paran ona gidiyor bi türlü kalkınamıyorsun ve bişeyler satın alamıyorsun ;
    Oyuna başlayın kazandığınız bütün parayla en basit enerji içeceğinden alın,yetenek metenek hiçbişey geliştirmeyin yıldız geliştirdikçe her fırsatta transfer olun ki maaşınız artsın ben böyle oyunda 20 yaşına gelene kadar 113 tane enerji birktirdim ,bu arada maçlarda 3 maça bir tane içerek idare ettim,mesela maçın ilk yarısı biterken 35' dan sonra çok pas gelmiyor ;hızı tek kalp yaptım,sonra 80 den sonra da tek kalp gibi vs enerjimi idare ettim.Neyse enerji içeceği biriktirdiniz diyelim en büyük amaç(bu arada paso yıldız geliştirip iyi oynayıp maaş artırın) AHIR almak ,700 dolar bi şekil birikiyor ,ondan sonra at almaya başlayacaksınızilk başta tek yıldızlı at alır antreman yaptırırsınız para birktirdikçe sonra gelişirsiniz ;atlar da arada para kazanıp yardımcı oluyorlar.
    Şu an benim 8 tane 4 yıldız atım var (8000 dolar harcamışım demek) bir de ahır (o da etti 700) lüks olarak bilumum bilardo masaı telefon zinicr aldımaraç spor araba suv vs aldım,gayrimenkul de apartman var bi tek ona daha para kazanmam lazım yani, anlayacağınız 10 000 * dan fazla kazanmışım ve hiç hilesiz ve zevkle.... şimdi oyunda 26 yaşındayım atlar en az yarısı birinci geliyor 100 dolar kazanıyor bir yarışta;o paralarda lüks alcam artık :)(atların enerjisi tam 100 olmadan yarıştırmayın...)

• Hile yukleyenler 1-2 gun oynar sıkılır
    En iyisi hilesiz oynayin
    Daha zevkli

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.