Şimdi Ara

1.1.3 downgrade?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar otb 1.1.1 olan cihazimi sitedeki yonergelerle 1.1.2 daha sonra soft update ile 1.1.3 yaptim. Yasadigim bazi sorunlar nedeni ile 1.1.1 e downgrade edip sonra tekrar 1.1.2 ye update etmek istiyorum ama izlemem gereken dogru yonergeyi bilmiyorum sitede gerekli aramalari yaptim ama malesef bulamadim.. Suan versiyonum 1.1.3 baseband im 04.02.13_G lutfen bana yardimci olun..

• arkadaşım yapman gereken şey öncelikle 1.1.3 halinde iphonunu unlock etmek daha sonra itunesdan shift+restore diyip 1.1.2 versiyonunu tekrar cihazına yukliyeceksin... sonra tekrar unlock ediceksin... (1.1.2 unlock ve 1.1.3 unlock ziphone la gerceklesiyor...)
  • Tesekkur ederim.. Yalniz sanirim yanlis anlasildim telefonum fabrika cikisli 1.1.1 daha sonra updatelerle 1.1.3 e yukselttim zaten unlock durumda suanda ama ziphone 1.1.3 ve 1.1.2 otb ler icin bunun yaninda bahsettigin yontemin benim sordugum sorunun tam cozumu oldugunu dusunmuyorum.
    quote:

Orjinalden alıntı: ctokay

arkadaşım yapman gereken şey öncelikle 1.1.3 halinde iphonunu unlock etmek daha sonra itunesdan shift+restore diyip 1.1.2 versiyonunu tekrar cihazına yukliyeceksin... sonra tekrar unlock ediceksin... (1.1.2 unlock ve 1.1.3 unlock ziphone la gerceklesiyor...)
  • Eğer yanlış anlamadıysam 1.1.1 e getirip 1.1.2 yapmak istiyorsun..? 1.1.1 e getirmene gerek yok direk 1.1.2 ye restore edebilrsin demek istedim aslında... 1.1.1 otb telefonun modem firmwareini yükseltebilrsin yanlış hatırlamıyorsam yani BL 3.9 u BL 4.6 yaptıgın zaman modem firmware yükselmiş olacak... senin yapman gereken tek şey 1.1.2 ye restore etmek ve onuda ziphone ile kırmak... bana modem firmware ini soyleyebilrsen daha iyi yardımcı olabilrim
  • Modem firmware im 04.02.13
    quote:

Eğer yanlış anlamadıysam 1.1.1 e getirip 1.1.2 yapmak istiyorsun..? 1.1.1 e getirmene gerek yok direk 1.1.2 ye restore edebilrsin demek istedim aslında... 1.1.1 otb telefonun modem firmwareini yükseltebilrsin yanlış hatırlamıyorsam yani BL 3.9 u BL 4.6 yaptıgın zaman modem firmware yükselmiş olacak... senin yapman gereken tek şey 1.1.2 ye restore etmek ve onuda ziphone ile kırmak... bana modem firmware ini soyleyebilrsen daha iyi yardımcı olabilrim
  • Dediğim gibi yaparsan rahatlırsın arkadaşım.... 1.1.2 yi bilgisayarına indirip restore dan kuracaksın daha sonrada unlock işlemini ziphonedan gerçekleştirebilrsin...
  • sen ctokay arkadasin dedigi gibi 1.1.2ye dus baktin yapmiyo geriye tek bi yol kaliyo;
    cihazi 1.1.1e downgrad edicen ama bunu ust uste 2 defa yapman gerekiyo sonra standart yollarla 1.1.2ye cik.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1
    14 yıl önce açıldı
    1
    8 yıl önce açıldı
    1
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dedigim gibi yaptim sorunsuz bir sekilde jailbreak activate ve unlock islemleri gerceklesti ve telefonum acildi ama sonunda installerdaki programlar yuklenmiyodu ve arama yapmaya calistigim zaman ilk bastigim tusta tekrar ana ekrana dondu simdi 1.1.1 e 2 kere restore edip sonra tekrar 1.1.2 ye update ediyorum insallah olucak..
    quote:

Dediğim gibi yaparsan rahatlırsın arkadaşım.... 1.1.2 yi bilgisayarına indirip restore dan kuracaksın daha sonrada unlock işlemini ziphonedan gerçekleştirebilrsin...
  • Eğer temiz fabrika çıkışlı 1.1.1 haline getirip arkasından 1.1.2 çıkartıp üstünede 1.1.3 yuklemek ıstıyorsan dedıklerımı harfiyen yap.

1-http://forum.donanimhaber.com/m_19981207/tm.htm adresindeki ilk 22 adımı yap.
    (Tavsiye: contacs'tan 2.url'yi i.unlock.no olarak gir, ve jailbreak yapmadan hemen önce telefon itunes'a bağla)
    2-installer'dan BSB Subsystem yükle
    3-installer'dan Baseband downgrader yükle
    4-http://forum.donanimhaber.com/m_19981207/tm.htm adresindeki ilk 22 adımı yap.
    (Tavsiye: contacs'tan 2.url'yi i.unlock.no olarak gir, ve jailbreak yapmadan hemen önce telefon itunes'a bağla)
    Böylece elinde fabrika çıkışlı 1.1.1 iphone olacak.
    5-http://forum.donanimhaber.com/m_19806545/tm.htm adresindeki yönergeleri takip edersen 1.1.2'ye çıkartabilirsin.
    Eğer benim gibi bu yetmez, hazır elimde sıfır 1.1.2'varken bunu 1.1.3'e çıkartıyım dersen;
    6-http://forum.donanimhaber.com/m_20625809/tm.htm adresindeki yönergeleri takip et.

• quote:

Orjinalden alıntı: dolmoyann

Dedigim gibi yaptim sorunsuz bir sekilde jailbreak activate ve unlock islemleri gerceklesti ve telefonum acildi ama sonunda installerdaki programlar yuklenmiyodu ve arama yapmaya calistigim zaman ilk bastigim tusta tekrar ana ekrana dondu simdi 1.1.1 e 2 kere restore edip sonra tekrar 1.1.2 ye update ediyorum insallah olucak..
    quote:

Dediğim gibi yaparsan rahatlırsın arkadaşım.... 1.1.2 yi bilgisayarına indirip restore dan kuracaksın daha sonrada unlock işlemini ziphonedan gerçekleştirebilrsin...

2 kere restore etme olayını daha önce hiç duymamıştım... Bilmediğim birşey varsa bu konu da biri benide bilgilendirsin neden 2 kere? installer eğer hep hata verirse Winscp den bağlanıp tek tek elle silebiliriz eski programları ve boylece installer da delirmemiş olur... bazı iphone lara oluyormuş galiba ama benim iphone da hiç böyle bir installer sorunu olmamıştı... Yardımcı olabilirsem ne mutlu..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.