Şimdi Ara

1.1.3 GÜNCELLEMESİ BU KADAR YAKIN MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aşağıdaki linkten öğrendiğim kadarıyla (kiwww.macnn.com webdeki en saygın apple forumlarından biridir) bu cumartesi yani yarın, apple 1.1.3 yükseltmesini açıklayacakmış...

En önemli yeni özellikler; HARD DISK modu ve VOICE RECORDING modu...

http://www.macnn.com/articles/07/12/06/iphone.113.rumor/

• yawrum benim kim tutar o zaman tek bence tek eksikti.. oda giderse filan işler tamamdır..
  • Arkadaslar Applein takdiğide bu olacak.

Eminim Steve amcanin kullandiği iphoneda çalışan birçok yeni özellik var.

Bunları adım adım updatelerle verecekler ki kirilmis telefonlar update edilmek zorunda kalinsin
    kirma işi işkence haline gelsin ki. Yasal iphone kullanilsin

Apple herseyi kasmaz mesela Mac işletim sistemini kopyalayabilir, istediğin mace yuklersin.
    Aktivasyon sormaz. Microsfta tirmala dur

Ama Apple iphone da bayağı kasti kırdırmamak için. Yeni firmware ve bootloaderlarla vs. ilerde dahada kasacaklar. 1.1.3 cikinca 1.1.2 nin kirilabileceğini soylemis Dev team.
    Apple dakilerde armut toplamiyorlar o siteleri takip ediyorlar, kirilmasin diye başka bir trick yapacaklardir.
    Kirilincada yeni bir trick. Taa ki piyasa yasal iphone doyup satislar azalinca gevşetirler biraz. (Örnek Sony PS2)
    Şu anda operatorlerle yaptiklari karli anlaşmaları korumak ve yeni sim locklu anlaşma yapılacak operatörleri kaçırmamak için kasacaklar.

Zor ama Apple icinden destek bulunursa bu 1-2 kirma suresi kisalabilir,
    onada kimse pek cesaret edemez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoolCat2019 -- 7 Aralık 2007; 19:36:39 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.