Bildirim
1.1.3 İLE GELEN IPHONE NASIL UNLOCK OLACAK
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
arkadaşlar bukadar saçma soruları neden bulursunuz anlamıyoyum daha apple store larda 1.1.3 satılmazken insanların eline fabrika çıkışı 1.1.3 geçmezken bunun nasıl kırlacağı konusunda nasıl yarfım bekliyorsunuz birazcık düşündüktren sonra başlık açın lütfen... -
mümkün değil -
quote:
Orjinalden alıntı: tracerooter
arkadaşlar bukadar saçma soruları neden bulursunuz anlamıyoyum daha apple store larda 1.1.3 satılmazken insanların eline fabrika çıkışı 1.1.3 geçmezken bunun nasıl kırlacağı konusunda nasıl yarfım bekliyorsunuz birazcık düşündüktren sonra başlık açın lütfen...
soruya bir yorum yapmıyorum da apple storelarda 113 satılmaya başlandı diye biliyorum -
kaldıki şu an apple store'dan alınan bi cihaz büyük ihtimalle 1.1.3 çıkar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi peynirli tombi -- 25 Ocak 2008; 17:20:40 > -
Evet. gidip 1.1.3 alan biri en az 3-4 ay o cihazı ipod olarak kullanabilir. Garanti... -
arkadaşlar 1.1.2 çıktıgında 1 ay sonra apple storelarda satılmaya başlandı 1.1.3 daha yarın 10 gün olacak . -
valla tracerooter ben burda okuduklarımın yalancısıyım bi çok kişi benim yukarıda yazdığımı dile getirdi. eğer senin gibiyse mevzu vay benim halime. çünkü ayın 20'sinde new york'a uçan arkadaşa sırf 1.1.3 çıktı diye aldırmadım iphone
quote:
arkadaşlar 1.1.2 çıktıgında 1 ay sonra apple storelarda satılmaya başlandı 1.1.3 daha yarın 10 gün olacak .
-
quote:
arkadaşlar 1.1.2 çıktıgında 1 ay sonra apple storelarda satılmaya başlandı 1.1.3 daha yarın 10 gün olacak .
yok kardeş apple storelarda 113 ler satılıyor artık ama şu var herşey 112 den daha hızlı gelişiyor sanırım 113 oob ler içinde yakında bişi çıkar -
1.1.3'te bootloader'da nasıl bird eğişim olacak bakalım. -
Eger Amerikadaki arkadaslariniz Compusa magazalrina giderse oradan 1.1.2 alma sanslari yuksek. -
-
Yukardakı link de yeni bi kart daha 1.1.3 için . -
BEN 10 GUN ONCE APPLE IPHONE ALDIM VE VERSIYONU 1.1.3 IDI, COK ONEMLI DEGIL BUNUDA HALLEDIYORUZ AMA HALA PIYASADA 1.1.3 YOK DIYEN ARKADASLARA DUYRULUR... -
quote:
arkadaşlar bukadar saçma soruları neden bulursunuz anlamıyoyum daha apple store larda 1.1.3 satılmazken insanların eline fabrika çıkışı 1.1.3 geçmezken bunun nasıl kırlacağı konusunda nasıl yarfım bekliyorsunuz birazcık düşündüktren sonra başlık açın lütfen...
bu sorunun neresı sacma suan usa dee 1.1.3 satılıoo dostummm -
su anda her ikiside var magazalarda -
Bu resimdeki bizim kartlara benziyor yaa denemek lazım birde Qutro sim diye birşey var ebay'de yine sim yine sim yaa -
Selam Arkadaslar,
iPhone 1.1.2 yi unlock yapabilmek icin gerekli sim kartlardan biri olan Next-Sim konusunda asagidaki linke bir bakin. Sayfa Inglizce ve unlock icin oldukca bilgi var. www.next-sim.eu veya www.next-sim.info
Türkce bilgi icin de info@next-sim.info üzerinden bana ulasabilirsiniz.
OTB 1.1.3 iPhone normalde bir software yardimi ile 1.1.1 e indirilip yine 1.1.3 e cikartilabiliyor. Ama 100% bir garanti yok. (Eger base band 4.02.13 ise problem yok, ama 4.03.13 base band ise Hardware yöntemi disinda bir yöntem yok).
Eger telefonunuz 1.1.2 ise o zaman yeni cikan Jailbreak 1.1.3 ile upgrade yapip Next-Sim veya Turbo Sim kartla sim kilidini acabiliyorsunuz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Engin57 -- 27 Ocak 2008; 22:51:28 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X