gercekten herkese emeklerinden dolayi tesekkur ediyorum. arkadasin telefon 1.1.1 gelmisti ben unlock etmistim. ondan sonra update etti 1.1.2ye onuda unlock ettim. yilbasinda yine update etmis ama bi fark var bu sefer tus kilidini acmak icin asagida surukle cubugu calismiyor. ekranda itunese baglan simgesi var en asagidada acil arama icin surtunuz dio ama calismiyor. telefonu kapatirken ustte cikar surtme cubugu calisiyor. 1.1.3 update edilen telefonlarda buna benzer sorunlar ciktimi acaba yoksa bu farkli bi durum mu ?
arkadaslar bu durum kimsenin basina gelmedi mi bi yardimci olabilir misiniz?
acaba alp tarafta dokunmatik ekrandan kaynaklanan bir sorunmu var bir yere düşürdün vb. gibi şeyler yaptınmı alt tarafta başka bir şeye basınca çalışıyormu?
arkadasin telefon. suan update edilmis durumda. onun icin itunese baglayin ifadesi cikiyor. kapatma icin surukleme calisiyor ama acil arama icin surukleme calismiyor. update olanlarin 1.1.3e gecince boyle bi sorun ciktimi ?
kardeş sen nerden 1.1.3 e geçirdin
telefon arkadasin pcde bagliyken update etmis yanlislikla.
upss o kötü olmuş çözümünü bilmiorm ama burda bazı topiqler var yanlışlıkla 1.1.3 e geçirenler die oralarda bir gezin bulursun çözümünü
yarin denicemde o suruklememe durumu insallah ondandir.
inşallah yoksa bi yere götürmen gerekicek onlarda yapabilcekmi oda var
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme