Şimdi Ara

1.1.4 için 1.1.3 programlari çalıştıran Patch+1.1.4 summerboard fix %100 çalışmakta

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1: repo.ispazio.net source'u ekleyin
    2: 1.1.4 Summerboard Fix'i ispazio unlocking tool's tan install edin
    3: Summerboard'u install edin
    4: Patch'i uninstall edebilirsiniz

Arkadaşlar Ayrıca 1.1.4 için 1.1.3 applicationsları çalıştıran 1.1.4 Compatibility Patch Adlı dosya işe yarıyor.(NoT: install ettikten sonra telefonunuzun sürümüne baktığınızda 1.1.3 görünmektedir.ben kurdum farkına vardım ve kaldirdim kaldirdiğimda sürüm tekrar 1.1.4 oldu ve tekrar kurdum 1.1.3 olarak gordum yani program telefonu kandırıyor ve bu sayede 1.1.3 programlarını kolayca telefona install edebiliyoruz)repo.ispazio.net source'unda bulabilirsiniz Teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrerl -- 1 Mart 2008; 9:13:00 >

• . Fix diye program yok onun yerine 1.1.4 Summerboard Patch var.onuda kurunca sonrasında kurdugum programları calıstırmıyor.Programı kuruyor fakat basınca beyaz ekran cıkıyor ve tekrar ana menuye donuyor.Yani programı çalıstırmıyor.

Bu sözünü ettiğiniz 1.1.4 Compatibility Patch adlı dosyayıda kurdum.Aynı şekilde mesela Vnotes programını kurdum İphonumu açtım kapadım ama programı çalıştırınca beyaz ekran çıkıyor ve 3 saniyede tekrar ana menuye donuyor.
  • İşte bu güzel olmuş fixler çıkmaya başladı
  • quote:

Orjinalden alıntı: egitmeen11

. Fix diye program yok onun yerine 1.1.4 Summerboard Patch var.onuda kurunca sonrasında kurdugum programları calıstırmıyor.Programı kuruyor fakat basınca beyaz ekran cıkıyor ve tekrar ana menuye donuyor.Yani programı çalıstırmıyor.

Bu sözünü ettiğiniz 1.1.4 Compatibility Patch adlı dosyayıda kurdum.Aynı şekilde mesela Vnotes programını kurdum İphonumu açtım kapadım ama programı çalıştırınca beyaz ekran çıkıyor ve 3 saniyede tekrar ana menuye donuyor.

bende gayet iyi çalışıyor.. telefonunu yükselttikten sonra Community Sources'ı kurdunmu???BSD Subsystem kurdunmu???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrerl -- 1 Mart 2008; 12:55:28 >
  • Sorunsuz çalışıyor ancak şu var bu sefer de 114 dosyalarını install yapmıyor..
  • Yüzbaşım Önce 1.1.4 leri install yapıp sonra patch'i kurabilirsin çünkü iphone'nun özelliklerine girdiğimiz zaman 1.1.4 olan telefonu bu patch ten sonra 1.1.3 olarak görmekte..kaldırdığımız zaman 1.1.4 'e geri dönmekte ilk yazımda yazdığım gibi yani....
  • Evet öyle yapılabilir de aklıma geldikçe yüklüyorum programları ondan sil yükle falan yapmak lazım
  • şimdilik böyle bi çözüm bulabildim en azından 1.1.4 ler çıkana kadar idare edicez..
  • telefonunu yükselttikten sonra Community Sources'ı ve BSD Subsystem kurduktan sonra istediğim programları sorunsuzca 1.1.4 te kurup sorunsuz kulanmaya başladım.teşekkürler.
  • slmlar Community Sources u nasıl kurabiliriz acaba ben goremedim tsk ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: jetman

slmlar Community Sources u nasıl kurabiliriz acaba ben goremedim tsk ederim

Community Sources zaten kurulu.Siz installer a ilk girdiğinizde refresh yapın.Community Source update i çıkacak onu update edin yeterli..
  • quote:

Orjinalden alıntı: egitmeen11

telefonunu yükselttikten sonra Community Sources'ı ve BSD Subsystem kurduktan sonra istediğim programları sorunsuzca 1.1.4 te kurup sorunsuz kulanmaya başladım.teşekkürler.

Rica Ederim..Yardımcı Olabildiysek Ne mutlu bizlere
  • bende bir sorun yok 114 tü 113 oldu ALLAH razıl olsun
  • arkadaşlar gelen sms lerde kimden geldiğini göstermiyor. başına +90 5xx olarak kaydedersem görebiliyorum sadece 1.1.4 te. bunun için fix var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: rcourb

arkadaşlar gelen sms lerde kimden geldiğini göstermiyor. başına +90 5xx olarak kaydedersem görebiliyorum sadece 1.1.4 te. bunun için fix var mı?

dostum şu linkteki Emirisim arkadaşımızın verdiklerini uygula. bu sorunun ortadan kalkacak.

http://forum.donanimhaber.com/m_19931931/tm.htm
  • quote:

Orjinalden alıntı: gfberkant

quote:

Orjinalden alıntı: rcourb

arkadaşlar gelen sms lerde kimden geldiğini göstermiyor. başına +90 5xx olarak kaydedersem görebiliyorum sadece 1.1.4 te. bunun için fix var mı?

dostum şu linkteki Emirisim arkadaşımızın verdiklerini uygula. bu sorunun ortadan kalkacak.

http://forum.donanimhaber.com/m_19931931/tm.htm

ben dil paketini kurdum fakat çevirdiğim numaralar örneğin 0532 111 11 11 yı çevirecem (0532) 1111111 olarak gözüküyor bende. sizde de durum böyle mi?

• bende msj durumu nolmal kimden geldigi gorunuyor Emirisizm Arkadaşımızın Paketini yükledim
  • ya bu source bendede var ama dedıgınız patch yok ...2-3 kere refresh yaptım ama yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.