Şimdi Ara

1.1.4 Kablo ile program yükleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bende wireless modem olmadığından programları kablo ile yuklemek istiyorum. Fakat arkadaşların forumda önerdiği quİnstaller programıyla sources dan indirdiğim programı pxl yaptıktan sonra bunu iphona atmak için ibrickr programı gerekiyor. Tamam bunuda buldum ama buda aplication manager kısmını çalıştırmak için iphone u önce 1.1.2 yapman gereki diyor. Ben 1.1.2 istemiyorum ve bunu yaparken bir ton tantana içindeklieri yedekle fln fln vs.vs.

Şimdi 1.1.4 iphone a pxl dosyalarını başka nasıl yukleyebilirm?

Lütfen yardımcı olun...

• Bu pxl dosyaları bildiğim kadarıyla aslında zip dosyalarıdır. Uzantılarını zip olarak değiştirirsen winzip kullanarak açabilirsin. Bu şekilde açtığın zaman karşına bir klasör, bir de plist uzantılı dosya çıkmalı. plist uzantılı dosya kurulumun nasıl yapılacağı ile ilgili bilgileri içerir, çoğu programda bu dosyanın içeriğini gözardı edebilirsin.

Klasörün ismini ise UygulamaAdi.app şeklinde değiştirip /Applications klasörünün altına yüklemen gerekiyor. Bunu da iPhoneBrowser veya iPhonePCSuite veya winSCP'nin kablo üzerinden çalışan versiyonu ile yükleyebilirsin.

Uygulamanın izinlerini de 755 olarak değiştirip SpringBoard'i yeniden başlattığın zaman programın yüklenmiş olarak görünüyor olması lazım.

Çoğu uygulama için bu adımlar yeterli olmalı. Sistem özelliklerini değiştiren veya arka planda çalışan programlar yükleyen uygulamalar için biraz daha uğraşman gerekir, üzerime sorumluluk almamak için yol göstermiyorum, ne olacağı belli olmaz :)

• /Applications hocam bu klasöre nerden ulaşılıyor ben iPhoneBrowser da bu klasörü göremiyorum?
  • quote:

Orjinalden alıntı: losthell

/Applications hocam bu klasöre nerden ulaşılıyor ben iPhoneBrowser da bu klasörü göremiyorum?

Telefonu "jailbreak" ettiysen ve 1.1.4'te isen muhtemelen "Ziphone iBrickr Fix" yamasını kurmamışsındır. Installer'a kaynak olarak "i.unlock.no" eklersen listede görünecektir. Kurduktan sonra iPhoneBrowser'ın bütün klasörleri gösterir hale gelmesi lazım.
  • Evet kurmamıştım dostum teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.