1.1.3 te daha önceden iphone da bulunan harita programında locate me seçeneği çalışmıyor diye duymuştum bazı arkadaşlardan . 1.1.4 te denedim çalışıyor şu an
bu arada pil ömrü farkedilir şekilde uzadı bende
arkadaslar bluetooth ile dosya transferi yapılamıyor dimi emin olmak istiyorum :)butun hersey oturmamıs sanırım 1 1 4 te cogu program oyun vs calısmıyormus 1 1 5 beklesem ii olcak gibi
quote:
Orjinalden alıntı: rcourb
katılıyorum, aslında hız olarak 1.1.3 ten pekde farklı görünmüyo
quote:
Pil ömrünün uzamasının sebebi kullandıkça pilin kendini bulup tam kapasite çalışmaya başlamasıdır.20 tam şarjdan sonra tam kapasiteye ulaşır genelde.Yazılımın gözle görürlür derecede arttıracağını sanmıyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: gkkt
quote:
Pil ömrünün uzamasının sebebi kullandıkça pilin kendini bulup tam kapasite çalışmaya başlamasıdır.20 tam şarjdan sonra tam kapasiteye ulaşır genelde.Yazılımın gözle görürlür derecede arttıracağını sanmıyorum.
abi 3 aydır kullanıyorum 20 den fazla tam sarj yaptım
Klavye sesi Mesaj sesi Mail sesi Kilit sesi
Kapatillabiliyor benim gördüğüm şuanki farklar bunlar
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: gkkt
quote:
abi 3 aydır kullanıyorum 20 den fazla tam sarj yaptım
Bende fark yapmadı o yüzden dedim
quote:
Orjinalden alıntı: OwaR
ben 1.1.1 den beri kapatabiliyorum zaten vardı o seçenekler sanırım gözünden kaçmış
quote:
Orjinalden alıntı: gsyagtu
quote:
Orjinalden alıntı: OwaR
ben 1.1.1 den beri kapatabiliyorum zaten vardı o seçenekler sanırım gözünden kaçmış
Hayat... iyi değilim ben bu gün sanırım
valla ben bi fark göremedim :D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme