Şimdi Ara

1.1.4 teki yenilikler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
3.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İphone 1.1.4 versiyonunun 1.1.3 ten farkını bileniniz varmı?

Yeni eklentiler arasında acaba flash desteği varmı? (olursa çığlığı basarım)

Şimdiden Hepinize teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerfarukgurhan -- 26 Şubat 2008; 23:40:46 >

• şimdi iiniyor bakalım neler var.
    multiple sync ve ipodda bi kaç küçük değişiklik olduğunu belirtmişler. ama flash olsa her yerde göbek atıo olurlardı herhal. işallah bi mokluk çıkmazda yarına çıkar tel :D
  • hehehe sevindiriim sizi
    http://www.youtube.com/watch?v=sPwqFmqSJrA&feature=related

safari ile artık flash dosyalarını izleyebileceksiniz oyun felan fıstık..

ayrıca copy paste özelliği geliyomuş,
    mesajlar daha kapsamlı oluyomuş wifi iyileştiriliyomuş.
  • Büyük ihtimalle fake çünkü flash olayı olsa şimdiye her forumda flash geçerlerdi haberi öyle birşey olduğunu sanmıyorum
  • ben söliiim... TUAW'dan takip ediyorum şu anda insanlar 1.1.4 kullanmaya başladı amerikada...

Flash yok
    Copy Paste yok
    Exchange Server Support (Active Sync) yok

ne var?
    gördüğüm kadarı ile modem firmware yükselmiş gene...04.04.05_G
    Birden çok bilgisayarda Senkronizasyon yapılabiliniyormuş
    Müzik dinlerken baktığımız coverflowlar artık yana kaymak yerine sanırım sönerek yok oluyormuş (fade out)
    şimdilik bunları gördüm...
  • yani kısacası fasa fiso. Flash olmadıktan, kopyala yapıştır olmadıktan sonra ne yapayım ben 1.1.4'ü...
    sadece birçok bilgisayarla senkronizasyon iyi olmuş o kadar.

ben 1.1.1'im le mutluyum
  • yav forumda takip edemediğim bişey vardı ipod bölümünde müzik dinlerken şarkı sözü izliyebiliyormuyduk 1.1.3 te ? eğer yoksa 1.1.4 de çıkmış olabilirmi ??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iOS 16 [ ANA KONU ] 16.8
    3 yıl önce açıldı
    2 3 4 5 Sayılarıyla 28'i Bul
    19 yıl önce açıldı
    Golf 8 1.0 vs 1.5 eTSİ
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1.1.3 de itunestan attıklarını gösterio. album coverın üzerine bi tık yaparsan çıkıo lyricler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmetcantasci

1.1.3 de itunestan attıklarını gösterio. album coverın üzerine bi tık yaparsan çıkıo lyricler.

aaaaaaaaaa peki nasıl atıyoruz ???
  • quote:

Orjinalden alıntı: PaR0NiaC

quote:

Orjinalden alıntı: ahmetcantasci

1.1.3 de itunestan attıklarını gösterio. album coverın üzerine bi tık yaparsan çıkıo lyricler.

aaaaaaaaaa peki nasıl atıyoruz ???

iTunes de iken şarkı sözü atmak istediğin şarkının üzerine gel sağ tuş yap "Get İnfo" ya bas daha sonra açılan pencereden "Lyrics" seçeneğine tıkla aşağıda boş bi alan göreceksin oraya şarkının sözlerini yapıştıracaksın kendiliğinden bulmuo yani Netten bulabilirsin yöntem budur kolay gele

• 1.1.4 teki başka bir yenilik ise ses yükselmesiymiş..
  • 1.1.3'te de sesi yükseltecek bir patch çıkardılardı zaten... installer da var...
  • ben hala bi farkını anlayamadım. ya titreşiyo ya yeter bana; ister istemez çaldıını anlıosun zaten. müziğide bisürü para verip kulaklık aldık ondan dinlioz. yükselse nolur sanki :D
    hem 62-63db ise 63-64 olmuştur. ama sonuçta artmış dimi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Xphoid

1.1.3'te de sesi yükseltecek bir patch çıkardılardı zaten... installer da var...

patch in adı nedir ve donanım açısından bir zarar varmı?
  • 1.1.4'e yükselten birisi hardware info programı ile cpu hızını rapor edebilir mi bu arayüz hızı cpu hızındaki değişim ile sağlandıysa, pili sömürür ve ben hala 1.1.1' imle mutlu mesut yaşamaya devam ederim..
  • Yabancı bir sitede şöyle listelenmiş 1.1.4 artıları:

ARTILAR:
    - Safari daha stabil ve tab geçişleri daha iyi
    - SMS daha iyi
    - Youtube application daha hızlı
    - 1.1.3'te çalışan application'lar çalışıyor
    - Bazıları daha iyi ses kalitesi elde etmiş
    - Albüm kapak akışı daha yumuşak bir akışkanlığa sahipmiş
    - Bu firmware diğerlerine nazaran herşeyiyle daha hızlıymış

EKSİLER:
    - WiFi çok kopuyormuş
    - ~/Library/'de bir ownership sorunu varmış. SSH ile halloluyormuş
    - Bosstools'da yine SSH'la halledilen bir program taşıma sorunu varmış.
  • Valla ben şimdilik 1.1.3 ü te kalma taraftarıyım. Pat diye geçmeye gerek yok. En azından bir kaç aya oturur programlar. Herşeyi yükledik baştan 3-5 ayrıntı için patchler var. Sorunsuz çalışıyorsa 1.1.3 gayet iyi

Bu arada 1.1.4 de safari stabil denmiş fakat zaten 1.1.3 te safari filan stabil yani bu zamana kadar bir problem görmedim.
    Msj olayına gelince aynı şeyler geçerli hiçbir problem yaşamadım.
    Burdaki yenilik nedir ki varsa yükleyen arkadaşlar ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hekimbaba -- 29 Şubat 2008; 2:02:58 >
  • arkadaşlar ben gectım 1.1.4 e sankı daha hızlandı telefon gıbıme geldı ve 1.1.3 programlarıyla uyumlu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Xphoid

1.1.3'te de sesi yükseltecek bir patch çıkardılardı zaten... installer da var...

yaa üstad biraz saçma olucak ama bahsettiğin source ve prog ismini verebilirmisin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Leopar

1.1.4'e yükselten birisi hardware info programı ile cpu hızını rapor edebilir mi bu arayüz hızı cpu hızındaki değişim ile sağlandıysa, pili sömürür ve ben hala 1.1.1' imle mutlu mesut yaşamaya devam ederim..

Cpu Bilgileri Böyle
    CPUs ---------- 1
    Byte order-1234
    CPU Type -12/6
    CPU Family-2415272152
    CPU Freq -412000000
    Bus Freq -103000000
    memory Freq-137333333
    prf Freq - 51500000
    Fixed Freq- 24000000
    Time Base Freq -6000000

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.