Aracım yatak vurmaya başladı, götürdüm iyi bir ustaya bıraktım. En kötü ihtimal çıkma motor ya da yüksek ihtimalle rektifiye gerekecek. Gerekmese de en az krank taşlama ve yataklar değişecek. Bu aralar fiyatlar nasıldır aşağı yukarı bir şeyler söyleyebilecek olan var mı? araç 99 model benzinli toyota.
Merhabalar, daha önceden Asrock anakart'ın VRM'i yanması sebebiyle Teknobiyotik'le THH'lik olmuş ve 1 senelik uzun bir sürecin ardından davayı kazanmıştım. Ama ben akıllanmayan, iflah olmaz bir *** olduğumdan ötürü yine gittim, başlıktaki kasa için bu kuruma 1200 lira bayıldım.
Kasa efsane, göründüğünden biraz daha büyük ama mAtx form faktörde daha küçük olamazmış zaten. paneller ve yan camlar çok kaliteli, kutunun içinden PSU için uzatıcı ve Pci-e riser da çıkıyor. Hayatımda ilk defa riser'lı sistem kurduğumdan başıma bu alışveriş sonucunda herhangi bir sıkıntı cıkmayacağından emin bir şekilde alışverişi geçtim.
Kasayı kurdum ve riser'ın sıkıntılı olduğunu gördüm. pci-e x3 hızında bilgisayar post etmiyor, etse de ekran göz kırpıyordu. bios'dan x2'ye çektiğimde sorunun düzeldiğini gördüm. Kasanın kendi sitesinde ve Teknobiyotik sitesinde riser'ın gen x3 olduğu defalarca belirtilmiş. Performans olarak x2 ve x3 araında ciddi bir fark yok, ancak x4'ün çıktığı günümüzde gelecekte bunun ciddi bir darboğaz yaratacağı aşikar.
Neyse, ekran kartını direk anakarta takıp problemin riser'dan kaynaklandığına emin olduktan sonra Teknobiyotik sitesinden onarım isteği oluşturdum ve sadece kabloyu güzelce sarıp gönderdim. Aynı günün akşamında da sorunla ilgili doğrudan Raijintek Global'e bir mail attım (Çin Yeni Yılı'ymış, herkes tatildeymiş bu mail gönderildiğinde).
Tam bir hafta sonra Raijintek benden ev adresimi istedi ve yeni bir riser gönderdiklerini belirtti. TNT hızlı kargoyla üstelik! Bu arada Teknobiyotik'in süreci devam ediyordu. 4 gün sonra kablom evime geldi, taktım ve çalışması gerektiği gibi çalıştı. Ben de Raijintek'e teşekkürlerimi defalarca belirten bir mail attım ve karşılığında tek istekleri memnuniyetimi bu gibi forumlarda belirtmem oldu. Diğer kabloyu istemediler bile (defalarca sormama rağmen).
Bir hafta sonra evime alıcı ödemeli bir kargo geldi. Öğrendim ki Teknobiyotik kabloda bir sorun bulamamış, sorun varsa da x2 ile x3 arasında hız farkı yokmuş!
Muhtemelen forumda defalarca belirtilmiştir daha önce ama yine söylüyorum arkadaşlar. Lütfen bu adamlara para kazandırmayın. 3 alışverişimin 2'sinde sorun yaşadım ve 2'sinde de %100 haklı olmama rağmen yardımcı olmadılar ve köpek gibi davrandılar.
Okuduğunuz için teşekkür ederim.
ASROCK Anakart'i garanti kabul etmiyor, yardim lutfen!
|
Mini cooper r56 hava filtresi ve chip uygulamasi Ankara?
|
Desire; 2.2 OTA'dan sonra root. Yardım?
|
Uydunet yavaşlığı
|
|
|
iPad'de kamera sonradan çıkarılmış!
|
Turkcell 3G altyapısını oldukça iyileştirdi.
|
MacBook Pro 8,2 (17" 2011 Erken model), iPhone 4S; Sony PS3 Sisman. |
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.212
İkinci El Bölümü Mesajları: 15
Konularının görüntülenme sayısı: 9.283 (Bu ay: 87)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 37 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar