Şimdi Ara

1-1.500 lira bütçeye lol için kasa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öneri, fikir gerekiyor. İnternet kafeci 1000 liraya kasayı al götür diyor aslında, o da makul geliyor 1 formatla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1.5 az 2.5 yap onu kasar yoksa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Infinityy

1.5 az 2.5 yap onu kasar yoksa

abi saçmalama ya lol ne kasıcak allah aşkına ben 700 liralık kasayla 0 sıkıntı oynuyorum lolden başka oyun oynıyacaksa başka tabi.
  • APU'lu sistem toplayabilirsiniz.
  • 700 800 tllik sistem bile kaldırabilir bence hocam, lol öyle çok fazla sistem gerektiren bir oyun değil.
  • sadece lol, cs:go tarzı basit fps ve moba türleri için ideal. sinerji.gen.tr den topladım bence biraz daha koy tam sistem al

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi end0plazmikretikulum -- 23 Ağustos 2016; 16:37:23 >
  • 10 numara sistem dizdim senin için kendime alıyormuş gibi.i3-6100 dahili ekran kartı lol oynamak için yeterli.
    En yüksek ayarlarda 45-50 fps yüksek ayarlarda 80 fps veriyor.Tavsiyem sadece lol oynayacaksan ekran kartı almana gerek yok.İleri dönük bir sistem dizdim zaten ilerde iyi bir ekran kartı alıp istediğin oyunu oynayabilirsin.İllede ekran kartı olsun dersende şuan alabileceğin en f/p kart bu;http://www.vatanbilgisayar.com/sapphire-r9-380-nitro-dual-x-oc-2gb-gddr5-256bit-amd-radeon-dx12-ekran-karti.html
    Bana sorarsan biraz fiyatların düşmesini bekleyip rx 470 alman.

• Üstteki arkadaşın berdiği sistem gayet iyi ama bence ekran kartı olmadan sıkıntı yaşarsın. Ben yılbaşında 1600 liralık bir sistem kurmuştum Gtx 750 ile hiçbir sıkıntı yaşamadım şimsiye kadar. O zaman 400 liraya almıştım ama şimdi 450 falan diyor uygun fiyata bulursan sıkıntı yaşamazsın.

• Aniveum kullanıcısına yanıt
    neredeyse ayni sistemi yazmisiz. guc kaynagini sizin yazdiginizi almasi benim yazdigim sistemij fiyatini 50 lira daha dusurur ki high power da iyi markadir. Ancak kasayi deep cool almak yerine zalman almak daha mantikli. zalmanda hem guc kaynadi alta konumlandirilmis ve her yerinde fan filtreleri var. Bence alinmissa 2gb rx460 ile totalde 1650 liraya gelen sistemi almasi en guzeli olur ve hayli hayli yeter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi end0plazmikretikulum -- 23 Ağustos 2016; 19:32:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: end0plazmikretikulum

neredeyse ayni sistemi yazmisiz. guc kaynagini sizin yazdiginizi almasi benim yazdigim sistemij fiyatini 50 lira daha dusurur ki high power da iyi markadir. Ancak kasayi deep cool almak yerine zalman almak daha mantikli. zalmanda hem guc kaynadi alta konumlandirilmis ve her yerinde fan filtreleri var. Bence alinmissa 2gb rx460 ile totalde 1650 liraya gelen sistemi almasi en guzeli olur ve hayli hayli yeter.

Hocam yazdığınız sistemi çok beğendik arkadaşa topluyoruz 1600-1700 ye iyi sistem yani teşekkürler
  • rica ederim yayzdığım sistemi aynen alabilirsiniz, sadece moba ve cs:go gibi basit oyunlar oynanacaksa. harddisk yerine ssd eklersiniz ilerde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.