Şimdi Ara

1+1 Haporlor Devresi !! (AMFİ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
1
Favori
1.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hocam cevabınız gercekten güzel ve etkili dediginizi yaptım denedim gercekten güzel ve temiz ses aldım benim sizden bir ricam olucak bu sekilde kendimiz yapabilecegimiz bir devre şeması ve parça listesi isteyecektim biraz daha güclü olacka şekilde örnegin 100 200 300 w güc verecek yada daha üstüne cıkabilecek yardımcı olursanız sevinirim evde bass baglamak icin gidip bir oto anfi almak kolay iş ama ben kendim yapıp ugraşmak istiyorum saygılarımla
  • harunpat H kullanıcısına yanıt
    Entegre ile 300 watt güç zor. Mosfet falan lazım. Elimde hazır devre yok şu anda ondan dolayı malzeme listesi veremiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 18 Kasım 2014; 16:16:08 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • ilginiz için teşekkürler formdan bir abimizin elinde varmıs 1000 wat rms yolladı yapmayı başarabilirsem video olarak atarım
  • harunpat H kullanıcısına yanıt
    Forumda Kenan hocanın 500 anfi devresi var. Az önce gördüm.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam elime 2 tane 30watt haporlör geçti iyi bişeyler yapabilirmiyim bunlarla fakat biri 8 ohm biri 4 ohm sıkıntı olurmu elinde devre varmı adem abi.
  • 40LAZ08 4 kullanıcısına yanıt
    4 ohm ile 8 ohm bir arada kullanırsanız ses farklılıkları olur. Birinin sesi az birinin sesi çok çıkar. Böyle bir sorun olur. Ses sinyali verdiğin cihazda balans ayarını değiştirerek ses seviyelerini eşitleyebilirsin. Ama iki hoparlörün ses tonu farklı olur. Devre birkaç tane devre var. Ya da 4 0hm olanı daha önce vermiş olduğum 2+1 devresinin +1 i olarak bağlayıp değerlendirebilirsin.
    Özelden bir tane şema gondereceğim. Elektrikler geldiğinde...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 20 Kasım 2014; 9:10:55 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Bu da benim yaptığım devre. Elimde aux kablosu olmadığı için bozuk kulaklığın kablosunu doğrudan karta lehimledim. Bu halde sesi gayet temiz.
     1+1 Haporlor Devresi !! (AMFİ)

1+1 Haporlor Devresi !! (AMFİ)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 4 Aralık 2014; 14:45:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: AdmGdk

Bu da benim yaptığım devre. Elimde aux kablosu olmadığı için bozuk kulaklığın kablosunu doğrudan karta lehimledim. Bu halde sesi gayet temiz.
     1+1 Haporlor Devresi !! (AMFİ) 1+1 Haporlor Devresi !! (AMFİ)

Resimler görünmüyor yada ben göremiyorum

• ekrem3457 kullanıcısına yanıt
    Dh nin resim serverında sorun oluyor bazen. Üçüncü parti serverların birine yükleyeyim bir de...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.