Şimdi Ara

1.100 lira verip cihaz yenileme - iPhone 6 - Sorular (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
3.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

1.100 lira verip cihaz yenileme - iPhone 6 - Sorular

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: heathrow was there

quote:

Orijinalden alıntı: frux

iPhone 5 ve 5S modellerini değiştirmeye değmez, telefonun değeri en az 2500 lira olanlar için uygun sayılır.

Hocam 5S modelini 850 liraya yeniliyorlar sanırım.

5S telefonunu 1000 liraya satsan, üzerine 500 lira ilave edip yeni bir 5S satın alırsın, 900 lira'ya bile satsan 600 lira ilave ile iki yıl garantil sıfırını satın almak daha mantıklı.. Benim 4S telefonum var ve garantisi devam ediyor, daha üst model 5Sile fark verilerek değişim oluyor mu acaba?
    Bu değişim farklarının miktarlarını yazan bir link var mı?

• quote:

quote:

quote:

iPhone 5 ve 5S modellerini değiştirmeye değmez, telefonun değeri en az 2500 lira olanlar için uygun sayılır.

5S telefonunu 1000 liraya satsan, üzerine 500 lira ilave edip yeni bir 5S satın alırsın, 900 lira'ya bile satsan 600 lira ilave ile iki yıl garantil sıfırını satın almak daha mantıklı.. Benim 4S telefonum var ve garantisi devam ediyor, daha üst model 5Sile fark verilerek değişim oluyor mu acaba?

Hocam ben de forumda okudum, ayrıntısını bilmiyorum maalesef.

• quote:

quote:

quote:

Apple Store üzerinden parasını verip model yükseltme diye bir durum söz konusu değil. Sizde 4S varsa, ücretini verip yeni bir 4S alıyorsunuz. Aşağıdaki bağlantıda "Garanti ve Servis Fiyatlandırması"na tıklayın. Garanti kapsamı dışında servis bölümünde yazan ücreti ödeyerek, elinizdeki telefonun sıfırına sahip oluyorsunuz.

https://support.apple.com/kb/index?page=servicefaq&geo=Turkey&product=iphone&locale=tr_TR

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Ne zaman aldin ve faturali mi aldin. Aldgb fiyat guzel :)

• bu işlemi duydum ama kapalı kutu cihaz vereceklerini düşünmemiştim. Sıfır cihaz tabi ki verecektir ama kapalı kutu olacağını sanmıyorum. Apple store da ekranı kırılan arkadaşıma böyle bir teklif de bulunmuşlardı. Arkadaşım kabul etti ve içeriden çalışan arkadaş sadece jelatinli bir telefon getirdi.
  • fotoburak F kullanıcısına yanıt
    Tanıdık telefoncudan aldım. Benim S6'yı 1.400 liradan saydı, üzerine 450 TL verdim. 24 Kasım'da aldım. Mayıs 2017 garanti bitiş tarihi. Fatura yoktu ama kutu vardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tommy The Butcher -- 5 Ocak 2016; 19:23:35 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.