Şimdi Ara

1.2 16 valf palio

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2005 model 1.2 16 valf sağ çamurluk değişmiş tüp hiç takılmamış,86000 km de.12.500 istiyor ne dersiniz bu arabaya?2005 sonu olduğundan yeni tip.

• Fiyatını biraz daha kırdırabilirsen uygun bence.Zira 2007'de satma amaçlı 2002 ya da 2003 Palio GO! almıştık.2 hafta kadar araca bindim,dolaştım.Gayet güzel bir araçtı.Çekişi,yakışı filan makuldu.Bir de alacağın araçta abs-airbag-klima varsa al derim.İşini görür.O paraya güzel bir seçenek olur.
  • araç full.ben ayda 5000 km yol gidiyorum biraz ihtiyaç birazdan konfordan alıyorum,en azından şahinden inip buna binmek baya iyi olacak gibi.uzun yolda benzinde ne kadar lpg ile ne kadar yakar??
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamunaptra48

araç full.ben ayda 5000 km yol gidiyorum biraz ihtiyaç birazdan konfordan alıyorum,en azından şahinden inip buna binmek baya iyi olacak gibi.uzun yolda benzinde ne kadar lpg ile ne kadar yakar??

Şahinden inip buna binince ohh be dersin. Motor kucagında gitmekten kurtulmuş olursun, eğer araç temiz ise al, 1.2 16v yakıt konusunda en cok tavsiye edilen motor, devirde tasarruf devri tabi
  • hocam pahalı geldi bana . ayda 5000 km yapıyorum diyosun benzinliye neden bulaşıyosun :):)

üstüne 1 milyar koy 2005 dizel al 1.3 hem performaslı hem ekonomik sürersin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.