Şimdi Ara

1- 2 Ağustos Direksiyon Sınavı - Ana Konu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Saat 16.00 da girdim hava sıcakti hafif heycan oluncada ister istemez alev aliyorsunuz arabanin icinde :D parkuru tamamladim indim arkadaki kurs hocasina baktim gozleriyle rahat ol gectin gibi bir isaret yapti guvenemiyorum da mesaji bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Bane93

Mis gibi bitirdim parkuru. B sınıfı.

Party zamanı

Panik yapmayın yeter her türlü geçersiniz benim ilk ve son sınavım oldu darısı sizin başınıza.

Park etme için taktik istiyorsanız ben bu arkadaşın dediğini aynen uyguladım ve başarılı oldum sizde deneyebilirsiniz. (Bizde 4 duba vardı 2 duba varsa denemeyin bence)

quote:

Orijinalden alıntı: s.uzun

Arabanın motoru güçlüyse gaz vermeden yarım debriajla park yapabilirsin. Ben de ilk sınavda çok heycanlıydım parktan kaldım. 1 ay rahat uyku uyuyamadım benim gibi 8 sene minibüs süren adam nasıl olurda orda tekte o parkı yapamaz. 2.ye çok sağlam bilendim, işi şansa bırakmamak için kurstan 2 saat ders aldım, gittim 2 saatlik çalışmada yokuş sürüş ve 15 park yaptım, nasıl hırslanmışsam 15te 15 yaptım Sınavda da çok rahat geçtim.
    Geri parkın en güzel taktiği şudur.
    Dubaya araba arasında yaklaşık 50cm mesafe olcak. Tekerin üstündeki camdan duruş hizasını ayarlayabilirsin. Arka teker dubayla aynı hizaya geldiğinde dur. Direksiyonu tam sağ yapıp geri geri gel, göz kararı biraz geldikten sonra sol aynaya bak, eğer arkadaki 2 dubayı da tam net görebiliyorsan dur. Göremiyosan görebilecek kadar gel. Gördükten sonra direksiyonu tam sol yap ve yine geri geri gelerek park işlemini tamamla. Baktın arkada mesafe kalmadı, biraz da öne alarak parkı tamamla. Kursta yarım saat çalışsan sular seller gibi yaparsın. İlk sınavda gereksiz heycan yapmayıp sol aynaya baksaydım hiç bu kadar aksiyon yaşamazdım bende

Edit: Sınav bu form üzerinden değerlendiriliyor.

http://bahcelisurucukursu.com/FileUpload/op56410/File/drk.deg.formu.pdf

• Geçmişim. Darısı sizin başınıza

• Bende geçmişim beyler. Üzerimden büyük yük kalktı. Kalsaydım haftalığımı kursa verecektim. Bu arada komisyon gerçekten iyiydi.

• Ben kaldim ya off 25 metre geri giderken arac yola dogru hafif cikti arkadaki bayan sag dedi o heyecanla sola cevjrinxe araci hemen indirdiler artik yapacak bisey yok 23 agustostaki sinava gircem

• Ben de kusursuz bir sürüş yaptım hocada aynı şeyi söyledi bütün sinyallerimi verdim fakat rampa kalkışı yaparken kavrama noktasını hissedeyim dedim sola sinyal vermeden çıktım arkadaki adam direk indirdi ben de anasına sövdüm kavga ettik 200 lira için anabacı yaptırdı bana neyse sağlık olsun 2 hafta sonra inşallah gene aynı adam gelir arabama da bu sefer linç ederim onu
  • kurstan 170 tl istediler.

Beyler sözleşmenize bakın . bende 12 saat direksiyon dersi vericez diyor karşıt taraf 6 saat verdiler. ki 50 dakkadan değil 30 dakkadan. akşam iş çıkışı uğrayacam. Büyük seks var sıkıntı yaparlarsa. çete misiniz lan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • benden de direksiyon sınavı için 110 tl istediler sonra veririm falan diye geçiştirdim şimdi sertifikaları almaya gittiğimde tekrar isterlerse ne yapcam bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: KöpeklereFısıldayanAdam

Ben de kusursuz bir sürüş yaptım hocada aynı şeyi söyledi bütün sinyallerimi verdim fakat rampa kalkışı yaparken kavrama noktasını hissedeyim dedim sola sinyal vermeden çıktım arkadaki adam direk indirdi ben de anasına sövdüm kavga ettik 200 lira için anabacı yaptırdı bana neyse sağlık olsun 2 hafta sonra inşallah gene aynı adam gelir arabama da bu sefer linç ederim onu

bende o an öyle otomod dalacaktımda tuttum kendimi.

Bunlar nesil herhalde . lan madem öyle bi zorunluluk koydun. sürücü dediğin arabayı istop ettirmez,tek hamlede park yapar diyosan şu anda ehliyeti olup trafikte 30 milyon insanın sürücülük vasfı yok. hangisini test ettin stop edip etmediğini. benim babam zamanında parkuru bile bitirememiş vermişler ehliyeti. şimdi otuz yıldır sürüyor . hani sürücü olmanın stop ettirmeme, bir kerecik sinyal vermeme farzları?

memleketi şirket yapmak gerek diyen baştaki zihniyetin politakasıdır bunlar beyler! Genel sağlık sigortasından tutun, dershaneler den direksiyon sınavına kadar artık şirket mantığı yasası işliyor.

Kar yapmaları lazım ...

• quote:

Orijinalden alıntı: ulaslaslas

kurstan 170 tl istediler.

Beyler sözleşmenize bakın . bende 12 saat direksiyon dersi vericez diyor karşıt taraf 6 saat verdiler. ki 50 dakkadan değil 30 dakkadan. akşam iş çıkışı uğrayacam. Büyük seks var sıkıntı yaparlarsa. çete misiniz lan

Sürücü kurslarının geneli öyle dostum. Ben 10 ders gittim toplasan 2,5 saat sürmemişimdir. Hatta 3-4 kere 15 dakikada bıraktı dersi hoca. Ama yeterli oldu tek seferde geçtim ben.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.