Şimdi Ara

1. sınıf 1. dönem dersleri için fikir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

FIZ 101E Physics I

KIM 101E General Chemistry I

MAT 281E Linear Algebra and Applicat.

bu derslerden nasıl yüksek harf notuyla geçerim? adından dolayı lineer cebir korkutuyor, üst dönem arkadaşta zor dedi bu derse nasıl çalışmalıyım mesela? şu ana kadar en çok çıkmışları çöz ve çözümlerini ezberle dendi.

• Kalkülüs 1, mat 1 bence genel olarak çalışınca olan bir ders ama lisede gördük diyip salma tamamen çünkü integral kısmı değişiyor baya, türev ve limitteki eklemeler daha kısıtlı. Ya hocanın notları ya kalkülüs 1 kitabı iş görür, onun dışında Fuat Serkan Orhan müthiş bir matematik anlatıcısı ama boğaziçili mat da meşhur
    Lineer cebir yine bu 2 yt kanalından olur, ama bence uygulamalı lineer cebir adındaki palme kitabı güzel

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • -> Derslere katıl.

Çok basit ama çok etkili. Nedendir bilmem derslere katılım az.

-> Derste hocanın tahtaya yazdıklarını, söylediklerini not al.

Şart değil ama faydalı. Notları hazır olarak da satın alabilirsin.

-> Ders planında geri kalma.

Derste 3. konu işleniyorken sen 1. konuyu bitirmemiş olma.

Kafanda oturmayan bir konu varsa ek zaman ayır, üzerine çalış. Sınav gününe konular yığılmasın.

-> Çıkmış çöz.

Çıkmışlardaki sorulara benzer soruyorlar.

-> Ders kitabını incele.

Ders kitabındaki konu anlatımı, çözümlü örnekler faydalı. Ünite sonu sorularını da çözmeni tavsiye ederim.

Lineer ODTÜ adına aşırı zorlamayan bir ders. Yukarıda yazdıklarım yine geçerli.

Keyifli bir dersti. "Farklı" bir tarafı olduğunu düşünüyorum.

Derslerine katılıp ders çalışırsan yapamayacağın şeyler değil.

Düzenli çalışmak işin anahtarı.

• Çıkmış çöz, hepsini aa verdim   Bir kere bile derse gitmedim, konuları youtube vs hızlıca anlayıp çıkmışlardan pekiştir

• İtü'de okuyordun di mi sen hocam? Ben de ders seçtim bugün ama hiç seçmeli seçmedim programda yoktu sadece zorunluları seçtim. Seçmeli seçebiliyor muyduk

• bambayo B kullanıcısına yanıt

Evet hocam itü'de okuyorum. Seçmeli sanırım seçiliyor ama ben de seçmedim şu anki ders yükü nasıl olur bilmiyorum seçerim kalırım falan gerek yok.

Bi de şunu duydum bazı kişiler ders seçip sonra satıyor ama 1. sınıflar add dropta ders bırakamayacak dediler.

• YaralıPanda kullanıcısına yanıt

Teşekkürler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2. Üniversite olarak
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • A NEW LIFE kullanıcısına yanıt

Hocam bi de benim salı günü iki dersimin arasinda 1 dakika var. Bi dersim 11:29 da bitiyor digeri 11:30 da basliyor. Bunu nasil cözücem ya?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bambayo B kullanıcısına yanıt
    Aynı olay bende de pazartesi var. Hocalar erken bırakıyormuş geç başlıyormuş sıkıntı olmaz dediler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.