Şimdi Ara

1.2 dsg leon style ve 1.2 dsg golf comf. hangisi sizce? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bende tercihimi leondan yana yaptım. Golfe fazladan verecek param yok. Leon bana yeter. Bugün bomboş golfe bile 55 bin fiyat istiyorlar. 49 bine full leon bile alabilirsin.
  • leon 1.2 style 49 500tl,
    golf 1.2 comf 60 500 tl(58 500+2000 tl hız sabitleme ve birkaç özellik)
    fark 11 bin,bu fark malzeme kalitesinden kaynaklanıyor.leon çoğu araca göre kaliteli beni tatmin eder diye düşünüyorum.
  • bu aracın 110 bg'lik olanı gelmeyecekmi acaba..?
  • hasanmeral H kullanıcısına yanıt
    Bence kesinlikle parasının hakkını veren bir araç, ben de ikisi arasında kalmıştım ve leon u tercih ettim. Leon kesinlikle tatmin edici bir araç.
    1.2TSI hem ekonomik hemde performansı yeterli bir araç.
  • 12 Bin tl fark sizi etkilemiyecekse golf derim fakat 12 bin tl de az bi fark değil + leon daha donanımlı golf doğru biraz daha kaliteli ama bi süreden sonra o kaliteyi hissedeceğiniz pek sanmıyorum 2. el değeri için ise şunu söylim leonun içindeki 1.2 tsi o arabayı sattırır. Leon
  • hasanmeral H kullanıcısına yanıt
    aynen öyle hocam alacağınız leon da boş bir araç değil donanımı bence tatmin edecektir,umarım hayırlı olur güle güle binersiniz.dsg olayı eğer takılıyorsa kafanız garanti uzatmaya bakabilirsiniz şuradan linkini vereyim :http://www.vdfsigorta.com.tr/tr/hizmetlerimiz/uzatilmis-garanti/seat-garanti-plus.aspx
  • Teşekkürler değerli yorumlarınız için.peugeot 207,opel astra j1.3,linea,ford focus,fiat doblo den sonra galiba leon 6.aracim olacak.bu nedenle az cok arabadan anlar olduk.Leon fiyatını hakediyor gibi görünüyor,markalar arasi rekabet gittikçe artiyor,bu denli artan uretim sonucunda butun araçlar ikinciel de değer kaybedecek gibime geliyor.bu forumda Sık araç degistiren kişileriz hepimiz,bu nedenle makul para çok model mantıkli geliyor Bana.Artan motor teknolojisi ileride tuketiciye az paraya cok beygir vaatediyor,gönül isterdi 2.0 tsi leon cupra 280 e binelim Ama 123 bin tl.o nedenle paraları çarçur etmeyelim şimdiden leon iyi bir f/p sseçimi diye düşünüyorum.ilerde daha iyisi hekese nasip olsun inş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı şase aynı motor şanzuman leon dış görüntü ve iç tasarımı olarakda daha güzel bence bide led far alırsanız leona tadından yenmez

• yaklaşık 1'er yıl golf 6 ve bir önceki kasa leon kullanmış birisi olarak söylüyorum, donanımsal olarak bilmem ama ikisi arasında fark yok bana göre..
  • Cihanair isimli arkadaşda hem leon hem golf var. Leon alın demiş, konuyu bira daha açarsa yardımcı olur bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: ccecy

Yahu aynı gurubun arabası bunlar. A3 var,Golf var Leon var. Adam peynir gibi dizmiş. Yağsız tuzsuz,yarım yağlı,tam yağlı. Paran varsa GOLF kardeşim ne Leon'u.

Aynen katılıyorum.
  • Aynı ikilemdeydim ve led paketli leon alacakken gittim golf aldım, amacım f/p den ziyade uzun yıllarca bineceğim kaliteli bir araç sahibi olmaktı. Leon da kaliteli araç ancak golf segmentine göre çok üstün durumda.

Not. Eski aracım da golftü ve donanım mekanik olarak hiç üzmemişti.

• Leon daha şekilli.

• seat led paket için 4000 tl istiyor.zaten istediğiniz aracı yaratırsanız en az 1-2 ay beklemek zorundasınız fabrikadan sipariş ile geldiği için.style düz paket almaya daha yakınım.
  • farklı olmak güzeldir....
  • Aatra baktınız mı?

Opel astra 1.4 turbo 140 beygir sport modeli otomatik +stil paket 64 bin tl

• iki önceki aracım opel astra olduğu için bakmadım..
  • 15 gün önce iki aracıda inceledim. Led paketli leon 60000 TL golf ise 67000 TL idi. Golf iç malzeme kalitesi dış görünüm güzelliği ekranı ve f1 vitesiyle öne geçiyor. Leon'un ise tek artısı led far sistemi ki siz led paketli bakmıyorsunuz herhalde. Param olsa Golf alırdım.
  • evet led paket almıyorum.golfün artsı f1 vites direksiyondan,eksisi golf comfortline de hız sabitleme yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasanmeral -- 26 Mart 2015; 12:11:04 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.