Şimdi Ara

1-2 GÜN İÇİNDE ÇOK ACİL CEVAP GEREKLİ?? LCD BİLGİNLERİNDEN DESTEK LÜTFEN:(:(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar....1-2 gün içinde taksitli lcd almayı düşünüyorum...ilk tercihim bravialardan yana olmuştu ancak şimdilik 3.5 milyar çok fazla geldi....

elimde 2-3 tercihim var...beni yönlendirebilieceğiniz çok acil bir marka-model varmı___?? lütfen bakıp geçmeyin..küçücük bilginiz varsa bile belirtiniz..yada o fiyatlara uygun ne kullanıyorsunuz ne kadar memnunsunuz..bide tavsiye ettikleriniz artıları ve eksileri nelerdir...

iyi bir ses sistemim var ve bunu güzel bi lcd ile devam ettirmek istiyorum....pc den çıkış alcam lcd ye...ayrıca arada ps2 de oynayacam..ve ps3 de geçişte destekli olmasını istiyorum....harcayabileceğim para 1.3 ile maximum 1.8 arası.....2ye çıkabilirmiyim bilmiyorm..bravialar 3.5 olunca çok sarstı beni:(

örnek modellerim

toshiba 26'lcd tv 26wl66 'hd ready' http://www.netsiparis.com/detay.asp?kod=640305017

toshiba 27''lcd tv 27wl56 'hd ready' http://www.netsiparis.com/detay.asp?kod=640305018

• 2,5ytl yede çıkabilirim sanrım...bilmiyorum ama bu işte açıklamalara bağlı..yardım lütfen:( piyasayıda bilmiyorum öyle çok:( modellerden bi haberim..özellikleride okusam pek farkını anlamam yani:(
  • Niye acele ediyorsun? bende bilmiyorum ama araştırıyorum buarada teknoloji de ilerliyor. Biriktir paranı at bankaya unut gitsin. Arkadaşım kolay para kazanmıyoruz ki ama ben de dahil çok çabuk harcıyoruz. Şimdi sana gelecek cevaplar 12 den vurmaz isteklerini, herkes farklı cihaz alacağı için bir sürü marka önerilecek. Benim düşüncem en son gün çıkan teknoloji ve benim olaya hakim olmam.

Umarım anlatabildim. Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abba -- 17 Mart 2007; 18:35:56 >
  • 2500 ytl civarına bilinen ve piyasada söz sahibi (samsung,phillips,sharp,etc) lcd lerden vazgeçmeyin.Hatta bazı detaylar çok önemli değilse fiyat uygunluğu yüzünden vestel i tercih edebilirsiniz.Ama unutmayın bakmış olduğunuz sony bravia lar panellerini samsungdan almaktadır.

Bu arada verdiğiniz toshibalar pek alınası cihazlar değildir.Toshibaların grafik işlemcilerinin (türkiyede satılan modeller için yazmaktayım) pek iyi olmadığı forumlarda bildiriliyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilvarch -- 17 Mart 2007; 16:18:10 >
  • ben panel üretici firmalardan veya tecrübelerle sabit lcd lerden almanızı öneriyorum,mevcut bütçeniz ile.
    bunun yanında ps3 ihtimaliniz varsa 1080p destekli tvları araştırmanızda fayda var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ChordSolo

ben panel üretici firmalardan veya tecrübelerle sabit lcd lerden almanızı öneriyorum,mevcut bütçeniz ile.
    bunun yanında ps3 ihtimaliniz varsa 1080p destekli tvları araştırmanızda fayda var.

tavsiye edebileceiğiniz model varmıdır???2.5 ytl civarında..yada çok abartı olmayan bir fiyata...sonuçta salon için değil oda için kullanıcam...
  • Kararınız LCD ise. Samsung LE 32S71B modeli görüntü kalitesi ve özellikleri itibarıyle oldukça iyi ve fiyatı uygun. Ekstra özellikleri size uyuyorsa rahatlıkla önerebilirim. Daha uygun fiyatlı yerler de bulabilirsiniz ama Teknosa'yı verebilirim. 2.299:12-18 taksit arası.
    http://www.teknosa.com.tr/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=110010570&CS_Category=_SBA_117_1333_296_760&CS_Catalog=_SES_VE_GORUNTU&T_Category=_LCD_TV117
    "Dinamik kontrast olduktan sonra 2000 olmuş 3000 olmuş, piano black kasa olmasa da fazla fark etmez" diyorsanız Samsung LE 32R32B 1.899:12-18 taksit Teknosa'da.
    http://www.teknosa.com.tr/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=110010609&CS_Category=_SBA_117_1333_296_760&CS_Catalog=_SES_VE_GORUNTU
    2 modeli de aynı anda seyrederseniz daha sağlıklı karar verebilirsiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.