Şimdi Ara

1 2 Güne Toplanacak Sistem Yorumlarınızı Bekliyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mrb bir iki güne yani K.Kartı hesap kesiminden sonra aşağıdaki sistemi toplamayı düşünüyorum. Olumlu olumsuz her türlü yorumlarınızı bekliyorum. Yalnız Ekran kartı GTX önermeyin ses sorunundan dolayı 1-2 fps için riske girmek istemiyorum.

1 TB caviar Black HDD mevcut

+

Sapphire R9 290 TRI-X OC BF4 GDDR5 4GB 512Bit AMD Radeon DX 11.2 Ekran Kartı 966 TL

LEON-X üstadın da yorumlarını bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PcK0P@T -- 10 Aralık 2014; 13:19:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: PcK0P@T

Mrb bir iki güne yani K.Kartı hesap kesiminden sonra aşağıdaki sistemi toplamayı düşünüyorum. Olumlu olumsuz her türlü yorumlarınızı bekliyorum. Yalnız Ekran kartı GTX önermeyin ses sorunundan dolayı 1-2 fps için riske girmek istemiyorum.

1 TB caviar Black HDD mevcut

+

Sapphire R9 290 TRI-X OC BF4 GDDR5 4GB 512Bit AMD Radeon DX 11.2 Ekran Kartı 966 TL

LEON-X üstadın da yorumlarını bekliyorum.

FX 8370E ( fx 8350 de olabilir )
    Asus M5A99FX Pro R2.0
    Corsair 8Gb Ram
    Sapphire R9 290
    Corsair 400R ( Psu Icınde )
    Samsung 250Gb Ssd

Sectigin Monitör İse Gayet Guzel !

• Usta millet amd den kaçıyor sen amd önermişsin. :) Aylar öncesinden benimde fikrim amd den yanaydı ancak o kadar çok olumsuz yorum var ki intel e yönelmek zorunda kaldım. Şuan son kararım 4690k.

Ama fikir için sağolun.
  • Güncel.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sistem güzel olmuş veya şunun yerine şu olsa daha iyi olur diyecek kimse yokmu arkadaşlar ?

• Onerdigim sistemi al pisman olmazsin :)

• Amd almam arkadaşım . Bu sistem nasil buna bi yorum yap. :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2-3 Sistem hakkında bilgi lazım
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sistem güzel, sende biliyorsun daha ne yorum istiyorsun.
  • Kasa ve soğutma iyi değil, çok yazdık bu seidon'da pompa sesi vs. gürültülü diyorlar, C.Master TPC V2 al yeterli gelir fazlasıyla, kasayı da mümkünse iç hacmi daha geniş modellerden almaya bak, diğer bileşenler de sorun yok kardeşim.
  • LEON-X kullanıcısına yanıt
    Üstadım Sıvı soğutucu sesli olabilir dediğiniz doğrudur. Ancak kasa iç hacmi çok geniş ssd slotları da sökülebiliyor önde 20 cm fan mevcut. Yani bundan daha genişi için full tower kasa almak lazim yanlışsam düzeltin.

• Sen çık hele şu bahçeden ..
  • Orta bölmedeki hdd yuvalarını çıkarırsan vga için rahat alan kalır ama bu şekilde çokta fazla boşluk kalmıyor.

Sıvı soğutma dediğim gibi alıpta sonradan pişman olma, tercih senin kardeşim.
    Evet araştırdım sıvı sogutması bayağı sorunlu alanlar pişman haklısınız. Soğutucu sizinde tafsiyeniz üzere tpc-812 v2 de karar kıldım. Kasa olarak mid tower alternatif önerebileceğiniz model varmı üstad ?

• quote:

Evet araştırdım sıvı sogutması bayağı sorunlu alanlar pişman haklısınız. Soğutucu sizinde tafsiyeniz üzere tpc-812 v2 de karar kıldım. Kasa olarak mid tower alternatif önerebileceğiniz model varmı üstad ?

C.Master + Seidon ikilisi 405 TL civarında...

Corsair 400R --- 280 TL
    http://www.eksenbilgisayar.com/store/ProductDetails.aspx?productid=90806
    +
    COOLER MASTER TPC-812 V2 --- 156 TL
    http://www.vatanbilgisayar.com/tpc-812-v2-lga-775_1156_1155_1366_2011-am3_fm1_fm2-islemci-sogutucusu.html

436 TL yapar.

Yarın Vatan'a gidiyim kasaları canlı olarak görüp karar veriyim en iyisi sizin tafsiye ettiğiniz modelide özellikle inceleyeceğim teşekkürler.

• quote:

Yarın Vatan'a gidiyim kasaları canlı olarak görüp karar veriyim en iyisi sizin tafsiye ettiğiniz modelide özellikle inceleyeceğim teşekkürler.

Aynen görürsen daha iyi olur tabi, Oradan pek seçilecek alternatif yok, midi kasa segmentinde genel de desteklenen fanlar 12cm'lik oluyor, Corsair'in çoğu kasasına 14cm fan da takılabiliyor hem sessiz olur hemde saha serin çalışır, bu yüzden kasa alternatifini iyi düşünmen lazım, sonradan pişman olmaman için.
  • quote:

Güncel.

Amd iyidir bende amd kullanıyorum bi yere kaçtığımız yok.Bencede alabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rockstar1907 -- 11 Aralık 2014; 21:41:02 >
  • 4690K da karar kıldım öneriniz için teşekkürler. :)

• quote:

4690K da karar kıldım öneriniz için teşekkürler. :)

Hayırlı olsun o zaman iyi günlerde kullanırsınız umarım..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.