Şimdi Ara

5 yıl sonra ilk defa kasa toplayacağım. Yardıma ihtiyacım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
98
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, 2017 de aldığım 960m ekran kartlı dizüstü bilgisayarım artık ömrünün sonuna geliyor çok yavaşladı. Yeni bir sistem toplayacağım fakat ekran kartı konusunda kafam çok karışık. Toplamda 40-45 civarı bir bütçem olucak. Genel olarak oyun ve 3 boyutlu modelleme ve kodlama için kullanacağım. Çevremden 4060ti veya 4070 ekran kartlarına yönelebileceğimi söyleyenler oldu fakat internetten araştırdığımda 3080ti veya 3090'nın daha güçlü olduğunu gördüm. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim?

• DLSS 4 Teknolojisinden yararlanmak için muhakkak 4000lik sistemlerebakin hatta acelemiz yoksa 5000 serisi ay sonunda çıkacak martta 5060 satışa çıkacak ,almışken 5000 serisi almak daha doğru uzun ömürlü olur,2k mı oyunculuk düşünüyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam en azından 4-5 yıl 2k oyun oynarken zorlanmayacak bir sistem olursa iyi olur. Ama bu vram mevsuzu çok kafamı karıştırıyor, karıştırmalı mı bilmiyorum.

• Yani ikinci elden 3080-3080ti mı almak mantıklı, 4070 mi, yoksa bir kaç ay daha bekleyip 5060 gibi seçeneklere mi yönelmeliyim?

• ikinci el 3060 alıp 5000 neslini onunla bekleyebilirsiniz

modelleme için yüksek VRAM tercih ediniz

• bugün şöyle bir yazı yazdım bu yazımı inceleyebilirsiniz sizin içinde gayet geçerli https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160626312

• Teşekkürler inceleyeceğim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • eyasa E kullanıcısına yanıt

ryzen 7500f + rtx 4070 super üzerine sistem oluşturursanız 50 bin tutar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.