Şimdi Ara

1-2 Hafta İçinde Alınıcak Araç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar sizlerinde yardımıyla inş bi araçta karar kılıcaz bir yakın akrabam aşağı yukarı 27 bin tl ye araç düşünüyorlar hadi 28 binede zorlayabiliriz biraz Şimdi onlar takmışlarda 0 araba alıcaz diye ama gidip 0 toyota yarise 28 bin vericeğime çok daha iyi arabalar var diye düşünüyorum düşük km 2. el neleri önerirsiniz...

- Servis masrafları üzmesin
    - Sorunlu bir araç olmasın ayda bir servise girmesin
    - Tabiki az yakan bir araç cebinde akrep olsun

2. El ve sıfır önerilerinizle linkler ve yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler...

araç en azından 2008-2009 üstü olsun işte ortalama peugeout 308-kia ceed-fiat bravo bu tarz araçlar arıyoruz tabi bunlar şu anda sadece aklıma gelenler sizlerinde görüşlerini veyatta farklı marka model önerilerinizi bekliyorum zaten bu 3 markada biraz araştırma yaptım ama farklı marka ve modellerde var tabi bu sınıfta aracın öncelikli dizel olmasını istiyoruz ama az yakan benzinlide düşünülebilir tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dzr -- 29 Temmuz 2010; 1:31:42 >

• kardeşim konseptini belirleseydin keşke şunlar şunlar seçilebilirmi diye benzinlimi dizelmi yoksa w140 tüplü mercedeste alırsın 20 liraya bugun 0 alacağın yarisden daha full olarak
  • gerekli düzeltmeyi yaptım ilgin için tşk ler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.