Şimdi Ara

1.2 tsi golf7 manuel rekor tüketim (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
1
Favori
7.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • sayın kudret1 nikli arkadaşım seni veya arabanı kötülemedim ama bana hitaben yazdığın metinde aşşağılayıcı kelimeler içeriyor üzüldüm ne diyeyim niyetim kötü değildi yaptığınız yol güzergahında bende çok kez denedim ve 2001 model 1.4 sizin tabirinizle eski nesil bir araçla yaptığım tüketimimi yazdım bahsi geçen aracı bende inceledim test sürüşü yaptım ama başka marka aldım güzel değerler allah güle güle binmek nasip etsin yazdığım yazı aslında genellemeydi ama sen neden bukadar takıldın anlamadım kırıcı birşey yazdıysam kusura bakma kardeş

not : yakıt benim canımı asla yakmaz yakacak olsa gidip sizin tabiriniz ile eski nesil bir 2013 1.4 140 hp otomatik aracı fazla yakacağını gerek kullanıcılardan gerekse forumlardan öğrendiğim halde 12.ayda 55000 tl ödeyerek almazdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hikmet_19 -- 3 Şubat 2014; 21:28:03 >
  • kardeş aşağlayıcı demişsin ama bunu yazan ilk sensin fakir muamelesi yapmışsın yaw.. clio ile karşılaştrman yanlış astra konusunda ise bile bile almışsın daha ne diyeyim arabanı kotülemek değil amacım yanlış anlama astrada güzel ama bu değerlere inmez

ben de 46 bine aldım aracımı şimdi ise 57500 bu benim aracıma özgü de değil bütün araçların fiyatı arrtı
    güle güle kazasız belasız bin hayırlı olsun
  • geçen hafta yaptığım samsun havza Antalya merkez yolculuğum 1 depo benzin 50 lt klima sürekli açıktı 1000 km yi zorladım ama 950 gibi benzin aldım
     1.2 tsi golf7 manuel rekor tüketim
  • yok mu yeni rekor??
  • cidden hiç yokmu paylaşım?
  • Profilimde birkaç foto var. Benimki de 1.2 TSI Comf Manuel.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayattan soğutur adamı bu motor,her şey ekonomi demek değil ya...ford un ecoboostları yanında başarısız motorlar bence..hiç heveslenmeyin.
  • hasanmeral H kullanıcısına yanıt
    neden böyle bir kanıya vardınız? Ayda 1500-2000 km yapınca maalesef ekonomi önemli oluyor.
  • 170 tork 102 ps beni hayattan soğutur,sizi bilmem.bende ayda 1500 km yapıyorum herkes yapıyor.ayda4000 km yapan düşünsün ekenomiyi bence..ben focus eb 1.6 180 ps 240 nm tork lu araç kullanıcısıyım..kendimi golf 1.2 de düşünemiyorum
  • Hocam yanlis arac kiyasliyorsun
    Golf 1.4 bmt 140 ps olan aracla kiyaslama yapmaniz daha dogru olacaktr
    Ayrica golf 1.2 tsi arac 175 tork 105 beygir turbolu bir aractr. Bilginize

• Arkadaşlar benim golf7 'de bazı zamanlar ortalama yakıt tüketimi 30u 40ı görüyor. Servşse götğrdüm yazılım yükleyip yolladılar. Sorun hakkında net bilgi sahibi değiller. Ancak 1 ay sonra yine oldu. Araba resmen benzini içiyor. Bu durumda start stop da çalışmıyor. Böyle bir sorun göreniniz duyanınız var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: yasasmk7

Arkadaşlar benim golf7 'de bazı zamanlar ortalama yakıt tüketimi 30u 40ı görüyor. Servşse götğrdüm yazılım yükleyip yolladılar. Sorun hakkında net bilgi sahibi değiller. Ancak 1 ay sonra yine oldu. Araba resmen benzini içiyor. Bu durumda start stop da çalışmıyor. Böyle bir sorun göreniniz duyanınız var mı?

hocam yazılımsal bir sorun olmayabilir

normalinde araç çalıştr hareket et seklinde olduğunda 300 metre sonrasında 15 lt den açıyor ve sürüş tarsınıza göre bir kaç km sonrasında 6 - 7 lt civarına düşüyor
  • Evet normal zamanda böyle oluyor. Ama bu 5-6 lt seviyesinde giderken bir anda 30a fırlıyor. Bugün servise bıraktım 2.kez. Bakalım öğrenicez inşallah

• quote:

Orijinalden alıntı: yasasmk7

Evet normal zamanda böyle oluyor. Ama bu 5-6 lt seviyesinde giderken bir anda 30a fırlıyor. Bugün servise bıraktım 2.kez. Bakalım öğrenicez inşallah

hmm inşallah düzelir fotoğrafta 1 km lik bir yol gözüküyor. şunu soyleyeyim araç rölantide 5 dakika falan çalışırsa normal bir durum bütün araçlarda böyle

bahsettiğiniz foto durumunuza örnek değildir

• Yok durum aynen foto gibi. Bu resimin bir de videosu var gram oynama yok. Servis de şaşırdı videoya. Bu sorunu hiçbiryerde de bulamadım. Ben ilkim sanırım. Araç servisten çıkınca sorunun sebebini yazarım.

• arkadaşlar uzun süreli tüketim değeri 6.0 şuan bugun kışlıkları taktırdım bakalım etkisi ne kadar olur
  • Alkan1905 A kullanıcısına yanıt
    2015 Golf 1.6 tdi bmt manual comfortline+sürüş konfor paketi beyaz 71500 TL şubat sonu teslim.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.