Şimdi Ara

1.2 TSI JETTA ALDIM İYİ Mİ YAPTIM KÖTÜ MÜ!!(ACİL) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
1
Favori
4.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayırlı olsun aracınız güle güle kullanın .

1.2 motor hakkında sormak istediğim birkaç şey var

C segmenti bir araçta 1.2 motor çekişi nasıl arabayı rahat taşıyabiliyor mu şehir içinde düşük devirlerde ? Uzun yola çıktığınızda 110 la giderken vites/rpm olarak bilgi verebilir misiniz ?

Yakıtı şehir içi ve şehir dışı km de kaç kuruş yada lt/100km yakıyor acaba ? Şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Panthér

Bu aşamadan sonra sorgulamanıza gerek yok, keyfini çıkartın.

Hayırlı olsun. Güle güle kullanın.

Heyecan işte sağa sola araba aldım desen de olmuyor,Sevincimi de paylaşıyorum, forumun anlayışına güvendim:-))
  • quote:

Orijinalden alıntı: drmelihx

quote:

Heyecan işte sağa sola araba aldım desen de olmuyor,Sevincimi de paylaşıyorum, forumun anlayışına güvendim:-))

Şimdi sizi daha iyi anladım.

Keyfiniz her daim yerinde olsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: BorgaXxX

Hayırlı olsun aracınız güle güle kullanın .

1.2 motor hakkında sormak istediğim birkaç şey var

C segmenti bir araçta 1.2 motor çekişi nasıl arabayı rahat taşıyabiliyor mu şehir içinde düşük devirlerde ? Uzun yola çıktığınızda 110 la giderken vites/rpm olarak bilgi verebilir misiniz ?

Yakıtı şehir içi ve şehir dışı km de kaç kuruş yada lt/100km yakıyor acaba ? Şimdiden teşekkürler

İlk izlenimim eski dizel aracıma göre kesinlike fazla yakıyor..Karışık sakin 28-32 kuruş civarı yakar izlenimi elde ettim..
    Hızlanması da beklediğimden iyi zaten performans beklentim yoktu..
    110 na kadar çıkamadım şehir içinde aldım geldim foruma yazdım..Ama hemen vites yükseltmek istiyor onu söyleyebilirim..
    Tşk...

• drmelihx D kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için ben teşekkür ederim :) ilerleyen zamanlarda vakit bulursanız belli bir süre kullanıp dinamiklerine alıştıktan sonra yakıt tüketimini buraya yazarsanız çok sevinirim . İyi akşamlar iyi forumlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: BorgaXxX

Cevabınız için ben teşekkür ederim :) ilerleyen zamanlarda vakit bulursanız belli bir süre kullanıp dinamiklerine alıştıktan sonra yakıt tüketimini buraya yazarsanız çok sevinirim . İyi akşamlar iyi forumlar

Sağolun..Yakıt ölçümü ilk fırsatta yapacağım..Benzinli araç olunca yakıtı fulllemekten korkuyorum bu arada:-))
  • Çoğu kişiye jette ile golf arasında seçim yap deseler golf alır ancak ben jetta alırım golf bana itici geliyor.Ama jetta öylemiSunroof'lu beyaz jetta'nın yanından geçemez golf herneyse bence güzel seçim yapmışsınız 1.4 tsı alsaydınız çok daha keyifli olurdu ancak yinede aracınız tadını çıakrın.KAZASIZ BELASIZ.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: drmelihx

quote:

Şimdi sizi daha iyi anladım.

Keyfiniz her daim yerinde olsun...

Tşk hepimizin herkesin..
    Kaza geçirdiğimde aracım pert oldu ama şükrettim hala hayattaydım allah hepimizi kazadan beladan uzak etsin...
    Keyfimiz,sağlımız herdaim iyi olsun...

• 1.2 TSI JETTA ALDIM İYİ Mİ YAPTIM KÖTÜ MÜ!!(ACİL)

50 kağıt vererek alınacak en kötü arabayı almışsınız ve aldıktan sonra ACİL olarak yardım istiyorsunuz...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilhan555

Çoğu kişiye jette ile golf arasında seçim yap deseler golf alır ancak ben jetta alırım golf bana itici geliyor.Ama jetta öylemiSunroof'lu beyaz jetta'nın yanından geçemez golf herneyse bence güzel seçim yapmışsınız 1.4 tsı alsaydınız çok daha keyifli olurdu ancak yinede aracınız tadını çıakrın.KAZASIZ BELASIZ.

Sizi anlıyorum 3-4 gün öncede golf 7 denemiştim allah var o da çok hoş arabaydı..
    O da arkadaşımın aracıydı vw aklımda yoktu o araç kafamı çeldi biraz, forumun eleştirilerini de biliyorum, piyasa ortada fiyatlar çok abartılı...
    Cümlemize kazasız belasız...
  • Alınmışa hayırlı olsun denir aracına sağlıklı günlerde bin ağız tadıyla inşallah binici isen fiyata fazla takılma ama aracın piyasası o zarar etmessin o konuda için rahat olsun

• Hayırlı olsun hocam 1.4 TSİ baksaydınız bıde

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galiba 50 kağıt para vermenin şokunu yaşıyorum ondan olabilir:-))
    (Aslında parayı da yarın vereceğim para da arabada bende belki ondan kafam böyle iyi:))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Björk win

Alınmışa hayırlı olsun denir aracına sağlıklı günlerde bin ağız tadıyla inşallah binici isen fiyata fazla takılma ama aracın piyasası o zarar etmessin o konuda için rahat olsun

tşk piyasasını merak ediyor insan bu karışık dönemde hersey allak bullak...
    Herkese güzel araçlar dilerim..
  • Zamanında düşündüğüm araçlardan biri olmasi sebebiyle piyasasını az çok takip ederim. Bana fiyatı normal geldi açıkçası. Çok elestirilsede + ları daha çok olan bir araçtır. Hayırlı olsun, kazasız ve keyifli sürüşler dilerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: mathematician_01

Zamanında düşündüğüm araçlardan biri olmasi sebebiyle piyasasını az çok takip ederim. Bana fiyatı normal geldi açıkçası. Çok elestirilsede + ları daha çok olan bir araçtır. Hayırlı olsun, kazasız ve keyifli sürüşler dilerim.

Çok tşk takip eden birinin cvp vermesi önemliydi..
    Daha iyisi sizlere...
  • Hayırlı olsun.
    O fiyata C5 veya Avensis tercih ederdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spinattimyalnizliga -- 5 Mayıs 2014; 0:00:35 >
  • drmelihx D kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler fotoğraf isteriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: spinattimyalnizliga

Hayırlı olsun.
    O fiyata C5 veya Avensis tercih ederdim.

İnanın onlara da kapalı değildim bu denk geldi sadece tşk..
  • Hayırlı olsun.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.