Şimdi Ara

1.2 TSİ Leon (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
0
Favori
11.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • slmlar öncelikle aracınız hayırlı olsun bende aynı aractan almayı düşünüyorum. anket açamadığım için buradan sormak istedim..şu an iki arac arasında kararsız kaldım 1.2 tsi leon, 1.5 dci megane 3 hb dynamic paket. aralarında 5bin lira fark var. 6 ay sonrasında bir ev kredisine girmeyi düşünüyorum. Çok arada kaldım ev almadan araba işini halletmek de istiyorum. Not (aracı nakit almayı planlıyorum). çünkü 4-5 senelik ev kredisini girilecek sonra araba alma şansımolmayacak.. Yorumlarınızı beklerim.
  • dostum benzinli ve dizel 2 araba arasında kalmışsın.. çok kolay karar verebileceğin gibi hiç de veremeyebilirsin ama ortası yok bunun emin ol =)
    ben 1.2TSI düşünürken bir hesap yaptım ve tüm bakış açım değişti.. 1.2motor olduğundan az yakabilir araç tamam doğru ama şöyle birşey var 1- bikere benzin mazottan pahalı. 2- gaz pedalının altında yumurta varda kırmamalıymışsın gibi basmalısın gaza. Benzinli heleki turbolu bir araçta basarsan benzini içer dizelde yine bir şekilde daha usturuplu.. Demek istiyorum ki pompada üzülmek istemiyorum, arabanında tadına varmak istiyorum istiyorum diyorsan megane, ama donanım önemli çok da gezmiyorum zaten dersen de Leon...
    arabanın tipi de sana kalmış ama bence Leon çok daha güzel :)

quote:

Orijinalden alıntı: RUTS

slmlar öncelikle aracınız hayırlı olsun bende aynı aractan almayı düşünüyorum. anket açamadığım için buradan sormak istedim..şu an iki arac arasında kararsız kaldım 1.2 tsi leon, 1.5 dci megane 3 hb dynamic paket. aralarında 5bin lira fark var. 6 ay sonrasında bir ev kredisine girmeyi düşünüyorum. Çok arada kaldım ev almadan araba işini halletmek de istiyorum. Not (aracı nakit almayı planlıyorum). çünkü 4-5 senelik ev kredisini girilecek sonra araba alma şansımolmayacak.. Yorumlarınızı beklerim.

• Evet haklısın hiç de kolay değil 1.4 tsi'ı test edebildik 1.2tsi test aracı leonda yoktu. 1.4 tsi kullanımı zevkli ama senin de dediğin gibi sürekli yüksek devirlerde tubonun zevkini yaşamak istersek pompada üzeceği kesin :( yoksa dizayn ve donanım olarak güzel. Pazara kadar neticelendireceğiz artık nasip ;)
  • Ben de 1.4TSI test edebildim.. sürüş zevki harikaydı düşük devirlerdeki hızlanmalar, ivmelenme gayet güzeldi.. heleki bmw lerdeki gibi gaz pedalı çok hoşuma gitti... hayırlısı ne ise o olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arıcan

1.2 tsi leon 2 gün önce aldım.beyaz stlye+park sensörü+sunroof 37000 tl izmirden

1.4 tsi beyaz style siparişi verdim cumartesi yada pazartesi elimde olur muhtemelen. fiyat 37.000 Tl.
  • sen de mi izmirden aldın hocam?
    ben de ya Ankaradan yada İzmirden alıcam.. 1.6TDI CR modelini.. gördüğüm kadarıyla 1500tl civarı indirim yapmışlar hatta metalik renk de dahil mi buna?
    ben Vosmer'e sormuştum inmeyiz demişlerdi

quote:

Orijinalden alıntı: karamamba03

quote:

1.2 tsi leon 2 gün önce aldım.beyaz stlye+park sensörü+sunroof 37000 tl izmirden

1.4 tsi beyaz style siparişi verdim cumartesi yada pazartesi elimde olur muhtemelen. fiyat 37.000 Tl.
  • vosmer bu konuda katı ama mbu yu da bir deneyin daha ılımlılar..
    bu arada vosmer hariç TR genelindeki belli bir satış potansiyeli olan bayiler 37.000 - 37.200 TL arası fiyat vermişlerdi bana geçen ay sonunda..
  • quote:

Orijinalden alıntı: corail

vosmer bu konuda katı ama mbu yu da bir deneyin daha ılımlılar..
    bu arada vosmer hariç TR genelindeki belli bir satış potansiyeli olan bayiler 37.000 - 37.200 TL arası fiyat vermişlerdi bana geçen ay sonunda..

mbu izmirde en cok seat satan bayı oldugu için şndirimleri biraz daha fazladır.ayrıca yaklaşımlarıda cok iyi satış ve servis olarak
  • yeri neresi acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Can..

yeri neresi acaba ?

gaziemir yolu üzerinde
  • arkadaşlar 1.2 tsi alanlar yok mu yahu benimde niyetim var ama şu yakıt değerlerini bilmeden almak istemiyorum
    alan arkadaşlar varsa paylaşırsa sevinirim fabrika verileri 7.1 lt ama gerçek tüketimi böyle mi acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekol25

arkadaşlar 1.2 tsi alanlar yok mu yahu benimde niyetim var ama şu yakıt değerlerini bilmeden almak istemiyorum
    alan arkadaşlar varsa paylaşırsa sevinirim fabrika verileri 7.1 lt ama gerçek tüketimi böyle mi acaba

evet ben kullanıyorum şehir içi 7.1 7.3 arası şehir dışı 5.8 6 arası yakıyor
  • quote:

birde memmunmusun arıcan performans olarak konfor olarak sert diyorlar amortisörler için ne derece doğru çok tşk

quote:

arkadaşlar 1.2 tsi alanlar yok mu yahu benimde niyetim var ama şu yakıt değerlerini bilmeden almak istemiyorum

tşk hangi şehir acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekol25 -- 1 Kasım 2010; 16:53:13 >
  • birde memmunmusun arıcan performans olarak konfor olarak sert diyorlar amortisörler için ne derece doğru çok tşk
  • quote:

quote:

birde memmunmusun arıcan performans olarak konfor olarak sert diyorlar amortisörler için ne derece doğru çok tşk

quote:

tşk hangi şehir acaba

izmirdeyim ben

• quote:

perfonmansı bence tatmin edici 6. vitesle yokuş çıkıyorum 130km hızla banamısın demiyor araç amortisörleride bana hiç sert gelmedi.araç içeriye neredeyse sıfır ses alıyor.
  • Peki 700km.de olduğunuzu hatırlıyorum en son km. ilerledikçe tüketimde bir iyileşme oldu mu? En son değerleriniz neler İzmir içinde? Teşekkürler..
  • quote:

Peki 700km.de olduğunuzu hatırlıyorum en son km. ilerledikçe tüketimde bir iyileşme oldu mu? En son değerleriniz neler İzmir içinde? Teşekkürler..

evet km şuan 1200 de tüketim 7 litrede dahada düşmüor şuan çünkü kısa mesafelerde gidiyorum.günde 18+18=36km yapıyorum.akşam ilk tüketim 6.5 e kadar düşüyor ama esas genel tüketim 7 litrede çünkü sabah dur kalk gidiyorum yeşilderede akşam çevre yolundan durmadan gidiyorum oda 7 litrede kalmasını sağlıyor ama hafta sonları aynı yoldan gidiyorum her iki tüketimde 6,5 a kadar düşüyor trfaik acıkken
  • Yeşildere ve bağlantı yolları sabahları berbat biliyorum. Ama yinede 6,5 -7 lt ler benzinli bir araç için güzel değerler hem performansı da tatminkardır diye tahmin ediyorum. 1.4TSİ test etmiştik kardeşimle o araç fırlıyordu resmen. Ama vergi ve yakıt avantajı ve de performansının yeterli olacağını düşünerek bizde 1.2TSİ düşünüyoruz. Yalnız sormak istediğim bir şey daha var aralık ayını beklesek mi acaba? Bu fiyatlardan biraz daha indirim alabilir miyiz? 35,6 lira fiyat aldım 1,2 tsi için nasıl sizce? Teşekkürler..
  • quote:

Yeşildere ve bağlantı yolları sabahları berbat biliyorum. Ama yinede 6,5 -7 lt ler benzinli bir araç için güzel değerler hem performansı da tatminkardır diye tahmin ediyorum. 1.4TSİ test etmiştik kardeşimle o araç fırlıyordu resmen. Ama vergi ve yakıt avantajı ve de performansının yeterli olacağını düşünerek bizde 1.2TSİ düşünüyoruz. Yalnız sormak istediğim bir şey daha var aralık ayını beklesek mi acaba? Bu fiyatlardan biraz daha indirim alabilir miyiz? 35,6 lira fiyat aldım 1,2 tsi için nasıl sizce? Teşekkürler..

banada aynı fiyatı vermişlerdi ve daha aşağı verme sansları olamadıgını belirttiler. bence fiyat iyi yıl sonunda araç bulamayabilirsiniz.şuan bile ellerinde nadir bulunuyor.biraz daha pazarlık yaparsanız park sensörü yada daha başka birşeyler hediye olarak alabilirsiniz.mesela bana park sensörü takmışlardı sizede onu öneririm.cok önemli ve gerekli bir özelik bence.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.