Şimdi Ara

1.2 TSİ Leon (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
0
Favori
11.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dsg koymayarak büyük bir aptallık yapıyor seat ondan sonra niye satmıyoruz diye aglanmasınlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: guyratlee

DSG olmaması benim için iyi olmadı :(

b sınıfı düşünürmüsünüz bilmem ama , aralık gibi 1.2 tsi dsg ibiza gelecek, 35000 civarında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dt1907

dsg koymayarak büyük bir aptallık yapıyor seat ondan sonra niye satmıyoruz diye aglanmasınlar

seat ın şu dönemde satış problemi yaşamaması lazım?
    satmıyor mu arabalar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kimiferhat
    b sınıfı düşünürmüsünüz bilmem ama , aralık gibi 1.2 tsi dsg ibiza gelecek, 35000 civarında.

Düşünüyorum aslında ama donanım paketi style yerine referance. Donanımı style seçebiliyor muyuz acaba? Bilen arkadaş var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: guyratlee

quote:

Orijinalden alıntı: kimiferhat

Düşünüyorum aslında ama donanım paketi style yerine referance. Donanımı style seçebiliyor muyuz acaba? Bilen arkadaş var mı?

Evet arkadaşım sadece 1.2 tsı dsg ibiza stylance paketi gelicek referance paketi gelmiyor artık aralık ayında satışlar başlıyor fiyat 35 den acılır ama kampanyallı satış kaçınılmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi güvengolfv -- 20 Kasım 2010; 23:19:53 >
  • Benim için güzel haber, teşekkürler.
  • aralık ayını beklemek mantıklı o zaman bende 1.2 tsi alma arifesindeyim..alan arkadaş halen memnundur inşallah
  • aralık ayında fiyatlarda bir miktar daha gevşeme olur mu acaba?
  • inş...ben o yüzden beliyorum..yoksa hemen şimdi gidip almak için sabırsızlanıyorum
  • Ben bugün aldım 1.2 tsi beyaz sunroof+park sensoru...
    İnşallah ocak ilk haftası teslim alacagım...
  • hayırlı olsun xcagatay. kaça alabildiniz acaba? bende bugün sipariş verdim kocaeli keleşlerden beyaz 1.2 tsi 35000 tl.ye bitti.
  • bayiler seat leon ibiza araclarada nekadar indirim yapıyorlar alanlar bilgi verebilirmi liste fiyatına göre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leftercan1907 -- 27 Aralık 2010; 19:48:50 >
  • Benimde yaklaşık aynı fiyat. Sunroof ve park sensoruyle 36600
    quote:

Orijinalden alıntı: slmhzl

hayırlı olsun xcagatay. kaça alabildiniz acaba? bende bugün sipariş verdim kocaeli keleşlerden beyaz 1.2 tsi 35000 tl.ye bitti.
  • Doğuş otomotivin fiyat politikası yüzünden insanlar vw grubunun kardeş markaları olan seat ve skodaya yöneliyor. Nispeten daha ucuz ve donanımlılar çünkü. Ancak insanlarda kemikleşmiş bir vw alman arabasıdır sağlamdır algısı var. Ancak seat ve skoda da aynı vw parçaları ve bileşenleri - mühendisliği kullanılıyor. Ben olsam seat alabilirim. hele de özelllikle tsi motorları çok merak ediyorum. Tabi ülkemizde en önemli olan durum az yakma ve fiyat performans ilişkisi. 1.2 tsi leon kullanıcıları bu model ve motoru gerçekten tavsiye eder misiniz?
  • Manuel araç kullanacaklara kesinlikle tavsiye edilir. :)
  • bu motor türkiye şartlarına mukemmel bir motor gercekten. bende jettayı beklioyurm aynıu motorlu olanından alacağım nasipse.
  • Bu hafta arabamı teslim alıcagım inşallah :) Heyecan bastı...
  • xcagatay bey hayırlı olsun.hangi gün geliyor arabanız? bende ctesi alıcam siz daha önce alırsanız lütfen yazın araba hakkında dayanamıyorum acayip meraktayım...
  • herkese iyi akşamlar. arkadaşlar kafama bişey takıldı. 2011 model araçlarımızda direksiyon üzerindeki kumanda butonlarında aydınlatma ışığı varmı? yani farları yakınca kırmızı ışıkları yanıyormu?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.