Bildirim
1.2 V ile 1.35 V Ram Çalışır mı?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Voltaj ve hız siz ne ayarlarsanız odur. Fabrika çıkışlı değerler sadece default değerlerdir değiştirebilirsiniz. Misal benim cl15 2400 mhz 1.2v kingston ramim şuan 1.35v 2933 mhz cl14 olarak çalışıyor. Ama yine de mümkün olduğunca aynı veya yakın ramler takılması önerilir. Nadiren uyumsuzluk sorunları olabiliyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2400 cl15 1.2V corsair ramler im şuan 2866 cl14 1.32V değerlerinde çalışıyor.İster elinizde kini overclock yapın ister direk takın yavaş olanın hızında çalışır. Fakat farklı 2 adet ram in sorun çıkarma olasılığı çok düşük de olsa olabiliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WmGMD -- 7 Mart 2019; 13:23:1 > -
Anladım
o halde yeni alacağım 3000mhz 1,35 volt 16 gb lık ram de ..diğeri gibi 2666 mhz 1.2 v ta çalışacak dimi.Sorundan kasıt ne peki, hiç açılmama görmeme mi takılma vs mi? -
Evet sistem boot etmeyebilir etse birini görmeyebilirquote:
Orijinalden alıntı: GT6
Anladım
o halde yeni alacağım 3000mhz 1,35 volt 16 gb lık ram de ..diğeri gibi 2666 mhz 1.2 v ta çalışacak dimi.Sorundan kasıt ne peki, hiç açılmama görmeme mi takılma vs mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X