Şimdi Ara

3.7 v batarya yerine 4.8 v batarya kullanırsam?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 3.7 v batarya ile kullanılan uzaktan kumandalı arabaya 4.8 v batarya alıp kullansam araçta sorun olur mu?

• Bu tip soruları sorarken kullanmayı düşündüğünüz cihaz ve batarya detaylarını yazmanız daha iyi olabilir.

Batarya kapasitesi ve zarar vermeden alınabilecek akım miktarı değerlendirilmelidir.

4.8 V batarya Ni-Mh, 3.7 batarya Lityum batarya olabilir. Şarj etme konusunda bataryaya uygun davranmanız gerekecektir. Yukarıdaki durum değerlendirildikten sonra kullanımında sakınca olmayabilir.

• Muhtemelen olur, kartı destekliyorsa birşey olmaz ama kart geniş voltaj aralığını desteklemezse yanabilir veya hasar görebilir.

1n4007 ile voltajını düşürürsün ama şarj işe sıkıntı olacak. Direnç ile işi çözebilirmisin bilemiyorum.

• 3.7 volt li-ion yerine 4.8 volt Ni-Cd veya Ni-Mh mı kullanacaksınız?

Aralarında az fark var gibi görünüyor ama maksimum voltajları arasında daha fazla fark var.

Li-ion piller 4.2 volta kadar şarj edilirken, sizin pil yaklaşık 6 volta kadar şarj ediliyor. Bu sorun yaratabilir.

• Voltajdan ziyade amper önemli. Motor yüksek amper çekiyorsa, 1V bile fazla gelir. Ben 7.2v rc arabayı 16V ile besliyorum. Sorun olmuyor çünkü motor 1A çekiyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xiaomi Mi Box s 5+1 ses problemi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.