Şimdi Ara

1.200.000 SP Yapmam İçin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Millet 1.200.000 sp yapmam icin Neler gerkli + Kac günde ayda veya yılda olur bi söylerseniz sevinirim...

• max:3-4 ay
    min: 2 ay
  • para para ve büyk üstadın sözü PARA ...
  • hayırdır 100 levela mı hazırlanıyorsun?
  • Adem ne iş kanka ne yapıcaksın o kadar SP yi o levelde.
  • Sana bişi diiM Çook Sabretmen Lazım.
  • 500k Yapsan işini görür. Sp ticket veya isteğe bağlı premium alınabilir ama hergün kastığın sp süresi kadar birde level düşmesi olacağı için çok sabır lazım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2 değişik serverda ong farm deneyimlerim olmuştu bunların birinde rekor kırdım diyebilirim
    13 günde 630 k sp
    İçin rahat olsun 1 aydan daha az sürede 1200 k sp alabilirsin bu rüya değil ama iyi sabır isteyen ve bu süre içinde pc başından hiç ayrılmaman gerekiyor.
    Gerekenler:
    - 64+ üstü Wizard_Cleric
    - Tbot kesin şart ( slot savaşlarında ve Hotandan semerkanta ışınlaması için ) Srobot hiç tavsiye etmiyorum.
    - Party ortalaması için partide 3+1 formülü gerekli
    3+1 = Kasan char Wizard diğer 3 tane eüzq levelleri 20-27 arası kalmalı.
    - Pre Plus + Sp ticet
    - 4-5 charı aynı anda oyuna sokabilcek sağlam bir pc veya 2 tane pc.
    - 20-27 arası charı levelini tutabilmek için level düşmek gerekir. Bunu normal yollarla yapmak çok zor, kesinlikle programların yardımına ihtiyacın var.
    - Gerekli programlar :
    Rumatu Loader ve Auto Pot-Buff-Res Tool 5000

Res olayını 1 pcde hiç el sürmeden yapabilirsin, gerekli programların nasıl kulanacağını resimli anlatımı ile açtığım bu konuda mevcut.

http://www.silkroadmax.com/ong-sp-farm-yeni-res-programi-eklendi-t4050.0.html

Not: Ong farm yapılacak serverda slotlar dolu ise slot savaşlarına hazır olmalısın gerekenler ise
    90 lv Trader ve Thief 2 ayrı char.( Ne alaka diyebilirsin ama gerçekden lazım olabilir )
    70+ lv Pk olabilcek bir char yanında Wizardları direk kesebilmek için
    Pk char ölünce resleyebilcek res charı.

Eğer dediklerimi yaparsan günde rahat 50-55 k sp alabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaRK_Z7D -- 24 Ağustos 2008; 22:47:23 >

• Çok tesekkür ederim millet yardımlarınız icin ama ben o kadar sabredemem heralde
  • onglarda 9 gapla taxi yaptırırsan max 2 ayda toparlsın pre pluss şart tabii
  • Bende slot savaşı yüzünden 110kda bıraktım charı. Yok cidden saç baş yoldum slot bulana kadar. Herşeyim kırılana kadar kasıyorum, şehre gidip 2dk sonra geliyorum dolmuş. Senmisin dedim verdim masteryleri, şimdi masteryleri 33 yapıp penona gidecem ordada slot sorunu varsa SROdan umudu kesip 24 saat wowa devam edecem. Lich Kinge ne kaldı şunun şurasında.
    Yani asıl sorun level düşme felan değil scriptler sağolsunda.. Her slotta 80+ wizard var, hungrylerde ben sayamadım kaç kişi olduğunu en son.

1.200.000 SP Yapmam İçin

• quote:

Orjinalden alıntı: sın2018

2 değişik serverda ong farm deneyimlerim olmuştu bunların birinde rekor kırdım diyebilirim
    13 günde 630 k sp
    İçin rahat olsun 1 aydan daha az sürede 1200 k sp alabilirsin bu rüya değil ama iyi sabır isteyen ve bu süre içinde pc başından hiç ayrılmaman gerekiyor.
    Gerekenler:
    - 64+ üstü Wizard_Cleric
    - Tbot kesin şart ( slot savaşlarında ve Hotandan semerkanta ışınlaması için ) Srobot hiç tavsiye etmiyorum.
    - Pre Plus + Sp ticet
    - 20-27 arası charı levelini tutabilmek için level düşmek gerekir. Bunu normal yollarla yapmak çok zor, kesinlikle programların yardımına ihtiyacın var.
    - Gerekli programlar :

Res olayını 1 pcde hiç el sürmeden yapabilirsin, gerekli programların nasıl kulanacağını resimli anlatımı ile açtığım bu konuda mevcut.

Not: Ong farm yapılacak serverda slotlar dolu ise slot savaşlarına hazır olmalısın gerekenler ise
    90 lv Trader ve Thief 2 ayrı char.( Ne alaka diyebilirsin ama gerçekden lazım olabilir )

Gerekli bütün bilgileri paylaşmış arkadaş.
    Ayrıca üst konuda da Ong Pfarm Rehberi mevcut.

• bkz weedsmoke
    3 haftada adam 1.2 milyo küsür sp yaptı
  • quote:

Orjinalden alıntı: PeterPetrelli

Bende slot savaşı yüzünden 110kda bıraktım charı. Yok cidden saç baş yoldum slot bulana kadar. Herşeyim kırılana kadar kasıyorum, şehre gidip 2dk sonra geliyorum dolmuş. Senmisin dedim verdim masteryleri, şimdi masteryleri 33 yapıp penona gidecem ordada slot sorunu varsa SROdan umudu kesip 24 saat wowa devam edecem. Lich Kinge ne kaldı şunun şurasında.
    Yani asıl sorun level düşme felan değil scriptler sağolsunda.. Her slotta 80+ wizard var, hungrylerde ben sayamadım kaç kişi olduğunu en son.

1.200.000 SP Yapmam İçin

Harbiden arkdaşın dediği kadar hatta daha alası var, slot savaşları yüzünden 90 lv trader getiriyorlar, maksat Thief Wizard çıksın alan skili ile slotdaki tüm kasan wizard charlar ölsün ve kastığı diğer ezüqlerle beraber.
    bunun içinde 90 lv Thief hazır bulundurmak gerekiyor.Tabi düşmanın çevresi geniş ise o zman bittiniz başka slot aramaya başlarsanız iyi olur :D

• en az bir, bir buçuk ay uğraşırsın...
  • Pre Plus + yüksek lvl li bi chara sahip olman lazım...
  • bunlardan en önemlisi kasacak yer bulman lazım
  • Slot savaşında çevren olması çok önemli.Ben bir slotu elime geçireyim dedim 4kişi çağırdı adam.
  • 2 ayda babelde 2,000,000 sp kastım Allah bi daha yeni başdan başlamak nasip etmesin çok zor bu işş :))
  • quote:

Orjinalden alıntı: sın2018

2 değişik serverda ong farm deneyimlerim olmuştu bunların birinde rekor kırdım diyebilirim
    13 günde 630 k sp
    Gerekenler:
    - 64+ üstü Wizard_Cleric
    - Pre Plus + Sp ticet
    - Gerekli programlar :

bu mantıkla hareket edersen, toplarsın. Ayrıca asıl konu forum a girdiğinde Arama kısmına sp farm yazsaydın eğer ki bu forum kurallarında var

http://forum.donanimhaber.com/m_27051726/mpage_1/key_//tm.htm#27051726

direk bu konuya ulaşabilirdin. ;)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.