Şimdi Ara

1.200 tl son sınır olmak üzere bir bakın (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Chenk

Ace 2 hepsiburada da satisa sunulmus

http://www.hepsiburada.com/liste/samsung-galaxy-ace-2-i8160/productDetails.aspx?productId=telcepsami8160&categoryId=371946&SKU=TELCEPSAMI8160-S

Kardeş daha ben bugün mail attım benim dediğimiN yine aynısını dediler.Kardeş bu telefon ne zaman Samsung ile ilgili şeyler satan yerlere gelir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avrasya Kurdu -- 24 Temmuz 2012; 19:54:04 >

• Bilmem, sorunu nereye sordun? Adamlar satmaya baslamislar. Teknosa Vatan a falan baksana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bilmem, sorunu nereye sordun? Adamlar satmaya baslamislar. Teknosa Vatan a falan baksana

Bugün bana Ağustos'un 3.haftasında gelmesi planlanıyor diyen Başarı Ticaret telefonu sitesine koymuş, birde C5'e sormuştum.Vatan, Genpa, Telpa, Teknosa ve C5'te şu an yok.Hepsiburada.com'da NFC yok diyor.DOĞRU MU YANLIŞ MI?YA DA BU TELEFONUN NFC'LİSİ DAHA SONRA MI GELECEK, YOKSA HİÇ GELMEYECEK Mİ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avrasya Kurdu -- 24 Temmuz 2012; 20:37:09 >
  • Hic bir fikrim yok acikcasi .Ben nfc oldugunu senden ogreniyorum , nfc ui ne yapacaksin anlamadim. S3 te var benim daha kullanmadim 1,5 aydir.

• nfc için bırak türkiyeyi avrupa ve amerikada bile altyapı tam anlamıyla hazır değil uzun bir sürede olacak gibi durmuyor, adamlar güzel para tuzakları koymuşlar ürün dolu gözüksün diye saçma sapan şeyler koymuşlar
  • quote:

Hic bir fikrim yok acikcasi .Ben nfc oldugunu senden ogreniyorum , nfc ui ne yapacaksin anlamadim. S3 te var benim daha kullanmadim 1,5 aydir.

NFC olsun bu paraya bari formaliteden olsa.NFC şu an tam olarak yaygın değil ama sakla samanı gelir zamanı demişler, birgün bir şekilde lazım olur diye düşünüyorum.
    Yani Turkcell Maxi Plus 5 isimli Çinlilerin ürettiği telefonda var ama bunda yok daha ne diyeyim?
    Son olarak bildiğin birşey varsa Allah rızası için söyle ne dediysen oldu bir yardım et bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avrasya Kurdu -- 24 Temmuz 2012; 21:22:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sencer barkın

nfc için bırak türkiyeyi avrupa ve amerikada bile altyapı tam anlamıyla hazır değil uzun bir sürede olacak gibi durmuyor, adamlar güzel para tuzakları koymuşlar ürün dolu gözüksün diye saçma sapan şeyler koymuşlar

Ne diyeyim orası öyle firmalar arasın da üç kağıtçı olmayan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TÜRK Aygırı

quote:

Hic bir fikrim yok acikcasi .Ben nfc oldugunu senden ogreniyorum , nfc ui ne yapacaksin anlamadim. S3 te var benim daha kullanmadim 1,5 aydir.

NFC olsun bu paraya bari formaliteden olsa.NFC şu an tam olarak yaygın değil ama sakla samanı gelir zamanı demişler, birgün bir şekilde lazım olur diye düşünüyorum.
    Yani Turkcell Maxi Plus 5 isimli Çinlilerin ürettiği telefonda var ama bunda yok daha ne diyeyim?
    Son olarak bildiğin birşey varsa Allah rızası için söyle ne dediysen oldu bir yardım et bana.

Onu al o halde , maxi5 yani zte yi. Selamlar

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TÜRK Aygırı

quote:

Onu al o halde , maxi5 yani zte yi. Selamlar

Yok onu bedavaya verseler üstünden geçerim.Benim derdim benim kuzen de var o çin malı telefon kafamı çok ütüler ondan biraz NFC olsun istiyorum ama NFC'den vazgeçtim.Nasıl olsa kullanıcılar arasında yaygın değil ve genel altyapısı yok, Ace 2'yi aldığımda 4-5 sene telefon değiştirmem o vakit içersinde de bu NFC tam olarak gelişir ve o zaman yeni telefon alırım.Ace 2'nin özellikleri ve duruşu yeter, internetten alışverişe sıcak değilim Ace 2 Samsung bayilerine veya Samsung'un resmi distribütör bayilerine ne zaman gelir bir bilgin var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avrasya Kurdu -- 24 Temmuz 2012; 21:28:33 >

• Malesef yok , ama tahmijimce haftasonuna heryerde bulursun, vatan vs..

• quote:

Malesef yok , ama tahmijimce haftasonuna heryerde bulursun, vatan vs..

Eyvallah sağol bazen Hepsiburada.com'da bilgiler yanlış olabiliyor, yarın şu benim yalancı distribütörlere mail atarım ve bizim ordaki bayilerine sorarım.
    Birde anlamadığım Genpa ayrı birşey diyor, Telpa ayrı birşey diyor, C5 ayrı birşey diyor ve Başarı ayrı birşey diyor.Bunlar Samsung'un resmi distribütörü değil mi ortak çalışıp ağız birliği yapmaları gerekmiyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avrasya Kurdu -- 24 Temmuz 2012; 21:35:14 >
  • nexus almak bende istiyorum ama alabilceğim yerlerde 1.700 lira gibi bir fiyat biçiyorlar..internetten almam için kar limitim yetersiz..ve ayrıca bi arkadaştan duydum sony xperia arc s moddelinde ramin 512 oldugunu anlayamazsın diyor..bende telefon eleye eleye 2 tane telefon arasında kaldım...samsung galaxy s advanced,sony xperia arc s..sizce hangisi..
  • çok araştırırsan çok kafan karışır. al geç birini. arc s ucuza bulurun. 1.4 ghz. fiyatı da iyi. performasıda güzel diyorlar. bende htc xe var. sıfır. verebilirim.

bence, tlf kalınlığı ve neleri kullanacaksan ona bak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarikosman7

çok araştırırsan çok kafan karışır. al geç birini. arc s ucuza bulurun. 1.4 ghz. fiyatı da iyi. performasıda güzel diyorlar. bende htc xe var. sıfır. verebilirim.

aynen dediğin gibi çok araştırıyorum ve her yoruma takılıyorum..arc s çift çekirdese onu alıcam değilse sola alıcam..fiyatı uygun çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nybras

quote:

Orijinalden alıntı: tarikosman7

çok araştırırsan çok kafan karışır. al geç birini. arc s ucuza bulurun. 1.4 ghz. fiyatı da iyi. performasıda güzel diyorlar. bende htc xe var. sıfır. verebilirim.

aynen dediğin gibi çok araştırıyorum ve her yoruma takılıyorum..arc s çift çekirdese onu alıcam değilse sola alıcam..fiyatı uygun çünkü.

yeni nesil istiyorsan sola. tasarım olarak ikiside çok güzel. çekim vs de tatmin edici. sola videoda biraz daha iyi gibi geldi. bu benim şahsi yorumumdur. kibarlık ve hafiflik olarak sola daha hoşbir telefon. ön kameraya takılmana gerek yok, kaç kere kullanılacak ki? nfc var mesela. bazen bankalar nfc promosyonu yapıyor. *** bi ara yapmıştı. 50 tl hediye veriyordu. buradan bile kendine finansman sağlarsın.
    daha yeni telefon almak güncelelmeler açısında faydalı olacaktır.

• hepsi burada da arc s çok düşmüş onu alıcam sanırım..solada aklım kalıcak ama net..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.