Şimdi Ara

1.200 tl son sınır olmak üzere bir bakın

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bugün benim doğum günüm kendime hediye alıcam bir türlü karar veremiyorum cok arastırdım evo 3d ile sola arasında kaldım..evo cok kaba geldi bana ama su ram olayı aklımı cok karıstırıyor..512 ram solada 1gb evoda..arada 200 tl fark var sadece.evo cok iri bir telefon sola oldukca kibar..htc serilerinden one v baktım ordada aklımı karıştıran şey 512 ram var ama ics yüklü olması..piyasaya öyle cıkması..ancak başka telefon önerinz varsa önerilere açığım..1.200 son sınır..

• quote:

Orijinalden alıntı: Nybras

bugün benim doğum günüm kendime hediye alıcam bir türlü karar veremiyorum cok arastırdım evo 3d ile sola arasında kaldım..evo cok kaba geldi bana ama su ram olayı aklımı cok karıstırıyor..512 ram solada 1gb evoda..arada 200 tl fark var sadece.evo cok iri bir telefon sola oldukca kibar..htc serilerinden one v baktım ordada aklımı karıştıran şey 512 ram var ama ics yüklü olması..piyasaya öyle cıkması..ancak başka telefon önerinz varsa önerilere açığım..1.200 son sınır..

Doğum günün kutlu olsun, forumumuza hoşgeldin.Önerebileceğim telefonlar;
    http://www.androidtelefonlari.com/catalog/samsung-galaxy-nexus-i9250/
    http://www.androidtelefonlari.com/catalog/samsung-galaxy-s2-i9100/
    http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?CategoryID=371946&ProductID=telcepmotatrix
    Ve Samsung Galaxy R ve S Advance'ı en fazla 1200 TL'ye bulabilirsin.2.5 hafta bekleyip Ace 2'de alabilirsin.Tercih senin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avrasya Kurdu -- 24 Temmuz 2012; 11:20:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Avrasya Kurdu

quote:

bugün benim doğum günüm kendime hediye alıcam bir türlü karar veremiyorum cok arastırdım evo 3d ile sola arasında kaldım..evo cok kaba geldi bana ama su ram olayı aklımı cok karıstırıyor..512 ram solada 1gb evoda..arada 200 tl fark var sadece.evo cok iri bir telefon sola oldukca kibar..htc serilerinden one v baktım ordada aklımı karıştıran şey 512 ram var ama ics yüklü olması..piyasaya öyle cıkması..ancak başka telefon önerinz varsa önerilere açığım..1.200 son sınır..

http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?CategoryID=371946&ProductID=telcepmotatrix
    Ve Samsung Galaxy R ve S Advance'ı en fazla 1200 TL'ye bulabilirsin.2.5 hafta bekleyip Ace 2'de alabilirsin.Tercih senin...
    şimdi ace 2 sayfasını okuyordum..kısacası sola ve ace 2 arasında kaldım..evo 3d hakkında ne diyorsunuz?

• quote:

quote:

EVO 3D F/P açısından en iyisi. Ancak size kaba geldiyse Galaxy nexus alabilirsiniz, hem kibar hem de daha performanslı. Tek kusuru SD kart takamıyor olmamız.

• quote:

şimdi ace 2 sayfasını okuyordum..kısacası sola ve ace 2 arasında kaldım..evo 3d hakkında ne diyorsunuz?

Alıntıları Göster
    Evo 3D'nin tasarımını beğenmiyorum özellikleri gayet iyi tasarım senin için sorun değilse alabilirsin.Sola'da ön kamera yok, şarj sıkıntısı var ve 512 MB ICS veya daha ilerisinde sıkıntı yaşatır.Sola'yı hiç düşünmeyin, tartışmasız Ace 2 derim.
  • quote:

Dediğim telefonlara baktın mı?
  • quote:

quote:

Dediğim telefonlara baktın mı?

Alıntıları Göster
    evet baktım,ama bende almışken hb gibi güvenilir yerlerden almak istiyorum garantide yaptırıcam çünkü..öyle yerlerdede fiyat oynuyor ister istemez..ve benim üst sınırım 1200 yani biraz sıkıstırıcak..kredi kartında 1000 tl limit var..nakit olarakta 200 verebilirm o şekilde.oda sadece teknosa vatan computer gibi yerlerde geçerli..ve maalesef Balıkesirde sadece 2 tanesi var...hele ki dün vatana gittim bir tane evo 3d kalmış oda vitrindeki herkesin ellediği makineyi sana veririz dediler..sarjı bitiyordu parlaklığı yoktu öyle bakabildim..ondan da biraz içimde burukluk kaldı,solaya baktım parlaklık netlik ordan geç evoya soluk kaba birşey

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

evet baktım,ama bende almışken hb gibi güvenilir yerlerden almak istiyorum garantide yaptırıcam çünkü..öyle yerlerdede fiyat oynuyor ister istemez..ve benim üst sınırım 1200 yani biraz sıkıstırıcak..kredi kartında 1000 tl limit var..nakit olarakta 200 verebilirm o şekilde.oda sadece teknosa vatan computer gibi yerlerde geçerli..ve maalesef Balıkesirde sadece 2 tanesi var...hele ki dün vatana gittim bir tane evo 3d kalmış oda vitrindeki herkesin ellediği makineyi sana veririz dediler..sarjı bitiyordu parlaklığı yoktu öyle bakabildim..ondan da biraz içimde burukluk kaldı,solaya baktım parlaklık netlik ordan geç evoya soluk kaba birşey

O zaman Atrix veya Ace 2'den birini al derim.
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    1200 TL'ye bulabilirsen S Advance al derim.Galaxy R 1100-1150 TL arası bir fiyatta onada bakmanı tavsiye derim.

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    ace 2 yi beklicem sanırım öyle gözüzküyor..ama nexusta fena değilmiş :D nexus mu s2 mi :D

• quote:

ace 2 yi beklicem sanırım öyle gözüzküyor..ama nexusta fena değilmiş :D nexus mu s2 mi :D

sakın ace2 alıp hata yapma zaten 1000 tl gibi bi fiyata çıkacak duruyor kazık yersin, telefonun en fazla ederi 750 tl bak o civarlarda çıkarsa al, sana önerim s2 al daha iyi telefon her yönden ace2 ye göre üstün, istersen karşılaştırma olarakta bak, fiyat olarakta 1200 tlye sıfırını rahat bulursun hatta gittigidiyorda 1050 den başlayıp 1200 e kadar vardı

http://kiyas.la/cep-telefonu/karsilastir/Samsung-Galaxy-Ace-2-vs-Samsung-I9100-Galaxy-S-II

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Müslümano Ronaldo -- 24 Temmuz 2012; 14:45:29 >

• quote:

İkiside iyi ama sağlam yoldan alman için bütçeni arttırman lazım.Ace 2'yi alırsan vereceğin paradan daha fazla performans alırsın.Yani senin için en ekonomik ve en iyi performans alacağın seçenek Ace 2 olur.
    2.5 hafta sonra Türkiye'de ve 900 TL fiyatla satılacak gibi duruyor.
  • quote:

quote:

İkiside iyi ama sağlam yoldan alman için bütçeni arttırman lazım.Ace 2'yi alırsan vereceğin paradan daha fazla performans alırsın.Yani senin için en ekonomik ve en iyi performans alacağın seçenek Ace 2 olur.
    2.5 hafta sonra Türkiye'de ve 900 TL fiyatla satılacak gibi duruyor.

Alıntıları Göster
    http://www.gold.com.tr/U122423/Htc-Sensation-Z710-Z710e şimdi bunu gördüm bu fiyata kaçırmiyim diyorum ama güvenilirlik..bu fiyata bi anormallik olmasın.

• bence evo
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdar363

bence evo
    up
  • quote:

up

Alıntıları Göster
    internette nexus var 1150ye. 1gb ram 1.2ghz işlemci 4.1 android sürümü vs vs
  • Sıfır imei atılmış nexuslar var sanalpazarda. Yada sen imei atılmamışini al kendin attir eski bı telefonun. Yani bence nexus

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1312K

Sıfır imei atılmış nexuslar var sanalpazarda. Yada sen imei atılmamışini al kendin attir eski bı telefonun. Yani bence nexus
    hocam sakın gidip o paraya ortasınıf bir telefon alma temiz 2.el bulabilirsin nexus veya s2 al sonra çok yaparsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: stay weird

hocam sakın gidip o paraya ortasınıf bir telefon alma temiz 2.el bulabilirsin nexus veya s2 al sonra çok yaparsın

Alıntıları Göster
    1200'den daha ucuza Nexus al, hem paranın bir kısmı da cebinde kalsın derim. Tabi garantiyi çok takıyorsan sen bilirsin ama bence o kadar da önemli değil açıkçası, aradaki farka değmiyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.