|
Yunanistan, 20 adet F-35 alıyor: Türkiye’ye etkisi ne olacak?
-
-
tabi ki şahlanacak herkes kıskanacak mesela geçen yunan artisleniyordu şimdi de artislensin :D:D
-
Yüksek ve Alçak bant rus sistemleri alınabilinir. Ruslardan bu stealth sistemleri nasıl izleneceğine dair alt yapı transferi yapılır. kaldı ki ben f35 çöpünün, amerika'nın idda ettiği kadar stealth olduğunu sanmıyorum.
vakti zamanında "izrail , f35 ile iran tesislerini vurdu" haberi gibi haberleri aslında Qatar gibi ingiliz yalakası arap ülkelerinin palavraları olduğunu öğrendikten sonra amerikan çöplerine karşı inanırlığım dip yapmıştır.
-
Savunma sanayisindeki yapılan yatırımların geri dönüşleri ,elin gavuruna cebinde olmayan parayı harcatıyor.Yunanın tapusu ve kullanım hakkı abd
Almanya arasında bölüşülmüş durumdadır.
-
NATO ülkesi normaldir.
-
Haber batının gözünden yazılmış, bırakın bizim havacılığımızın olmadığını sansınlar. Birgün Kızılelma, Kaan tamamlanınca, bu bizi çok daha farklı seviyede tutacak. Çünkü kendimiz üreteceğiz.
Natonun abd çıkarlarını koruma topluluğu olduğu artık herkes tarafından az çok anlaşılıyor, zaten olası bir ters durumda çıkıpta yanımızda duracaklarını sanmıyorum ki rus uçağı düşürüldüğünde sekreterin jet hızıyla "Türkiyenin yanındayız" mesajlarını geri çekmesi bunu gösterdi.
Tek şansımız üretebilmek, her kalkışta ABD den onay kodu alan uçakları boşverin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seto-Kaiba -- 26 Temmuz 2024; 21:24:52 >
-
zamanında 2.5 milyar dolara aldığımız s400'lerin fişini takamadık daha
-
Yunan 3.5 milyar dolar ile 20 F35 alıyor. Bize 23 milyar dolara yükseltme kitliyorlar. Biz de buna he diyoruz. Her şeyi kendimiz üretiyoruz zaten. 23 milyar doları kendi üretimlerimize harcamak çok daha mantıklı. Boyna verdiğimiz vergiler ile kazıklanıyorlar yönetimdekiler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Malum parayla 731 tane alabilirmişiz.
-
hangi malum para ?
-
bağımsız olmadıkça isterse 100 f35 in olsun kullanmana satan karar verecek.zaten hava savunma sistemi satmayarak bizi tehtidlere karsi savunmasiz birakmaya calistilar.satsalarda muhtemelen sadece düsmanlarına karsı kullanabilecektik e onların düşmanları bizim düşmanımız olmak zorunda mı? baska kıtayA müdahale et ama sen sınırına etme yok canım biz niye ordayız diyen şimdi neden sınırı korumadık diyor mülteciler neden burda diyor nedeni ortada değil mi ?
-
Zamanı satın almak diye birşey var. 23 milyar doları kendi üretimimize değil ARGEmize harcarız fakat geçen süre zarfında atı alan Adalar denizini geçebilir. Çok şükür ülkeyi yönetenler senin gibilerden oluşmuyor.
-
Hocam Yunanistan'a uçaklar 2028 yılında verilecekmiş. Bizim uçaklar da 2028 yılında havalanacak zaten. Aldığımız F16 geliştirmelerinin de ne zaman verileceğini allah bilir.
Havacılık konusunda çok iyi durumdayız. 23 milyar dolar az bir para değil. Bu parayı kendi yerli üretimimizi geliştirmeye ayırmamız, yüksek fiyat ile dönemi bitmek üzere olan ocaklara yatırım yapmaktan daha doğru olurdu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mokıta -- 26 Temmuz 2024; 15:50:29 > -
Bize kitledikleri soba borularından iyidir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
128 milyar dolar ama buda ilk bastaki kayıp para. Bu miktarın toplamda 300 milyar dolara yakınlastıgını haberlerden ve uzmanlardan duyuyoruz.
-
Aslında batı gözü ile yazmadım, tam tersine oldukça objektif bir göz ile yazdım. Yunanistan'ın attığı adımlar ve filo yenilemeleri önemli. Eskisi gibi küçük ve zayıf bir rakip olmayacak. En nihayetinde F-35'leri 2028'de alacaklar. Bizim için 2028 halen net değil. Biraz tecrübelerimiz olsa da KAAN'ın 5. nesil varyantını seri üretir hale gelmek kolay olmayacak ve açıkçası 2030 öncesi de pek mümkün görünmüyor. Kaldı ki motor çok büyük bir sorun, bir şekilde halledilmesi gerekiyor. Sıfırdan geliştirmek ve uçağa entegre etmek yine zahmetli olacak. Tek başımıza gelişmiş bir uçağı inşa ediyoruz ve sınırlı bir zamanda yapmaya çalışıyoruz. Diğer insansız platformları nispeten hızlı bir şekilde ele alınabilir. Onların motorları için ukrayna tarafında sorun yaşanacağını sanmam. Rakibi küçük görmek veya gereğinden büyük görmemek gerek. Yazıda tam ortada kaldığımı düşünüyorum.
-
Bölgede kendi çıkarlarımızı gözeten bir ülke olmaya devam ettikçe bize bir şey vermeyecekleri bariz ortada.
O yüzden kendimiz yapacağız başka çaremiz yok.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
kısa vadede ciddi bir üstünlük sağlayacaktır, uzun vadede katedeceğimiz yol daha değerli(yerli üretimler) umarım kısa vadede bir karışıklık olmaz.
-
Abd boyun eğen eski Türkiye özleminde çok 74 Kıbrıs Barış harekatı ile bunu kırdık,şimdileri savunma sanayisi atılımları ile on sene sonrası için
kendi kendimize yeter bir ülke inşallah Allahın yardımı kulunun azmi ve gayreti ile olacaktır.
Bölgede kendi çıkarlarımızı gözeten bir ülke olmaya devam ettikçe bize bir şey vermeyecekleri bariz ortada.
O yüzden kendimiz yapacağız başka çaremiz yok. |
Malum parayla 731 tane alabilirmişiz.
|
Biz 3-5 yılda F-35 seviyesinde uçak mı yaptık yani?
Üstelik asıl tehdit içeride. Zerre kadar aklı olan bunu bilir. |
zamanında 2.5 milyar dolara aldığımız s400'lerin fişini takamadık daha |
Abd boyun eğen eski Türkiye özleminde çok 74 Kıbrıs Barış harekatı ile bunu kırdık,şimdileri savunma sanayisi atılımları ile on sene sonrası için
kendi kendimize yeter bir ülke inşallah Allahın yardımı kulunun azmi ve gayreti ile olacaktır. |
F35 çöp diyenler gelmiş hemen F35 satın alan veya sipariş veren 18 tane ülke gerizekalı ama tek akıllı sizsiniz |
128 milyar dolar ama buda ilk bastaki kayıp para. Bu miktarın toplamda 300 milyar dolara yakınlastıgını haberlerden ve uzmanlardan duyuyoruz.
|
Ben batıyı övmüyorum, batının hesap verebilirliğini seviyorum. Yanlış yapanın üzerini çiziyorlar. Yok biz yargıyı orduyu eğitimi sağlığı en büyük terör örgütüne kaptırdık, affet bizi halkım kandırıldık tepemize bombalar attılar , darbeci olduğunu bize 100 defa söylemelerine rağmen söyleyenleri ordudan attık diğerlerini de paşa yaptık diyenler olamaz, hapse girer yedi sülalesi. ha, sana lazım böyleleri ki para kazanması kolay olsun, iki yanlışı savun belki sakatat bile düşer, di mi ? Cici çocuk babandır. Evladım dediğin de haddini bildirir. |
Daeş eski akepe başbakanının dediği gibi sadece öfkeli olan gençler değil miydi ? Fetönün devlet yapısını ele geçirdiğine kargalar bile gülmez miydi ? Pkk ve pyd nin sınırdan geçirilip yemek ısmarlandığını bir ben biliyor olamam. işte bunlar hep nato yaw. |
Benzer içerikler
- whatsapp numara kaydetmeden mesaj atma
- whatsapp tek tık
- whatsapp aero apk
- whatsapp tema değiştirme
- reddit video indir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X