Şimdi Ara

1.25 Fiesta Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2011 My fiesta değişen yok 3-5 parça boyalı 171.000 km araç buldum 45bin tlye.

Bu aracı almak istiyorum ama kullanan var mı ? 1.25 motor hakkında yorumlarınızı bekliyorum.

Araç+sigorta+kasko için 50.000 tl param var sizce fiesta sevdamdan vazgeçip başka arabaya mı yönelmeliyim tavsiyelerinize ihtiyacım var.

• 208 1.2 VTi tavsiye edebilirim aynı fiyat bandına.
  • Araç ilanini inceledigimde veya aradigimda 3-5 parca diye genelleme yapiyorsa net uzaklasirim. 3 parcaysa 3 tür fotoraf varsa elinde eyvallah. Emin ol bu arabaya bakmaya gittiginde değişen de çıkacaktır hatta daha kötüsü
  • O fiyata otomatik en dolusundan jazz bulabilirsiniz düsük km de daha düsük km de bulabilirseniz fiesta alabilir ve arac servis bakımlımı
  • Piyasasını bilmiyorum fakat performansı biraz uzun yolda problem yaratabilir tabi böyle bir beklentiniz yoksa 1.0yaris falan alın daha düşük kilometreli daha iyi bir seçenek olabilir
  • 3 mü?
    5 mi?

Araç sahibinin haberi mi yokmuş?

Aldığı, kullandığı, sattığı arabadan haberi olmayandan araba alınmaz.
  • Performans beklentiniz yoksa memnun eder.
  • İlana, fiyata karışmam ama 1.25 kullanıcısı olarak motor hakkında tecrübemi söyleyeyim.
    Şehir içi: bir sıkıntı yok tabi ki.

Uzun yolda: Yasal sınırları zorlanmadan gidiyor, 125 130 a yolda dusuncelere daldigimda çıkmıştım sadece bir sıkıntı yoktu öyle ki kadrana bakinca farkettim.

Yokuş meselesi: arac maks torkunu 3000 devirde veriyor. Özellikle yuksek viteslerde ve cok düşük devirlerde yokusa girersen toparlamasi zor olabiliyor egime ve mesafeye göre. Devrinde girersen pek de sıkıntı yaratmiyor diyebilirim. Yokus cidden uzun ve dikse vites kucultmen gerekebilir tabi. Bir de önüne arac vs cikarsa hizini kaybedersen de küçültme yapican illa ki çoğu aracta bu durum olur.

Lpg uyumu: Brc kit vardi aldığımda, kusursuz çalışıyor. 25 27 kurus arasi yakiyorum sehir ici, gittiğim yol da sakin ve hizli biraz onun etkisi de var biraz. Benzinde yola cikarsam tupe geçtiğini farketmiyorum bile. Performans kaybi yok denebilecek kadar neredeyse. Sadece ilk kalkislarda dikkat edersem var gibi.

Özetle sehir içi için ideal bir arac bence uzun yola da fena degil ama cok daha iyi secenekler var yol için. 11 saat yol da gittim ama bir derdim olmadan.

• quote:

Orijinalden alıntı: ALPHA LION KING

İlana, fiyata karışmam ama 1.25 kullanıcısı olarak motor hakkında tecrübemi söyleyeyim.
    Şehir içi: bir sıkıntı yok tabi ki.

Uzun yolda: Yasal sınırları zorlanmadan gidiyor, 125 130 a yolda dusuncelere daldigimda çıkmıştım sadece bir sıkıntı yoktu öyle ki kadrana bakinca farkettim.

Yokuş meselesi: arac maks torkunu 3000 devirde veriyor. Özellikle yuksek viteslerde ve cok düşük devirlerde yokusa girersen toparlamasi zor olabiliyor egime ve mesafeye göre. Devrinde girersen pek de sıkıntı yaratmiyor diyebilirim. Yokus cidden uzun ve dikse vites kucultmen gerekebilir tabi. Bir de önüne arac vs cikarsa hizini kaybedersen de küçültme yapican illa ki çoğu aracta bu durum olur.

Lpg uyumu: Brc kit vardi aldığımda, kusursuz çalışıyor. 25 27 kurus arasi yakiyorum sehir ici, gittiğim yol da sakin ve hizli biraz onun etkisi de var biraz. Benzinde yola cikarsam tupe geçtiğini farketmiyorum bile. Performans kaybi yok denebilecek kadar neredeyse. Sadece ilk kalkislarda dikkat edersem var gibi.

Özetle sehir içi için ideal bir arac bence uzun yola da fena degil ama cok daha iyi secenekler var yol için. 11 saat yol da gittim ama bir derdim olmadan.
    Teşekkür ederim değerli yorumlarınız için.

• quote:

Orijinalden alıntı: _MaxPayne_

208 1.2 VTi tavsiye edebilirim aynı fiyat bandına.
    hocam baktımda güzel arabalar. Satarken sıkıntı yaşarım diye pejo bakmıyorum pek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bora1608

Araç ilanini inceledigimde veya aradigimda 3-5 parca diye genelleme yapiyorsa net uzaklasirim. 3 parcaysa 3 tür fotoraf varsa elinde eyvallah. Emin ol bu arabaya bakmaya gittiginde değişen de çıkacaktır hatta daha kötüsü
    Hocam dün gece mesaj atmış arkadaş araç ipotekli diye parayı verirsin ipotegi kaldırırız sonra satışı yaparız diye. Bende vazgeçtim alamadık :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3K1X

Piyasasını bilmiyorum fakat performansı biraz uzun yolda problem yaratabilir tabi böyle bir beklentiniz yoksa 1.0yaris falan alın daha düşük kilometreli daha iyi bir seçenek olabilir
    Teşekkür ederim hocam tavsiyeniz için. Yarislere baktımda bir fiesta karizması yok malesef :) Birde 1.25e bile şüpheyle yaklaşırken 1.0 bilemedim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.