Şimdi Ara

1.250.000 araç önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese selamlar, borçlanarak çıkabileceğim en yüksek seviye 1.250.000. Araç almayı düşünüyorum. Kafamda focus, corolla, kia (model bilgim yok), skoda fabia, megane tarzı arabalar var. Birbirleri ile artı ve eksi yanlarını bilmiyorum. Focus ve corolla için yalıtım çok kötü deniyor. Kamiq için henüz kötü bir şey duymadım. Yardımcı olabilecek var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hegelsokrat -- 2 Ağustos 2024; 14:43:18 >

• Deníz kullanıcısına yanıt
    Deniz Hocam teşekkür ederim cevap için. 508'i çok isterim ancak kilometreyi çok takıyorum. 100.000 de 508 yerine 10.000 kmde 308 almam daha mantıklı olmaz mı?
  • Hegelsokrat H kullanıcısına yanıt

50 60 kmlerde de var 508.1.3 milyon 1.35 milyonluk araçlara 100 bin aşağı söyleyin fiyat olarak. 508 motor olarak çok daha iyi 1.6 puretechler 1.2 ye göre baya iyi bir motor. İsterseniz dizel de bakabilirsiniz de ben olsam benzinli den şaşmam. Km ye çok takılmayın derim , km düşürülmesi gibi bir şey yoksa bir şey olmaz bu kmdeki araçlara. 308 de 1.2 puretech motor var biraz narin bir motordur. Biraz ihtiyaca da bağlı diyebiliriz büyük rahat bir araç isterseniz 508 , daha küçük bir araç yeter derseniz 308 de olur. Gidipte 1.5 atmosferik zevksiz corolla bakmayın, LPG de uyumlu değil albenisi sıfır bir araç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deníz -- 2 Ağustos 2024; 19:22:4 >
  • Deníz kullanıcısına yanıt
    Peki hocam bu 1.6 daki 180 ile 225 arasında nasıl bir fark var, yazılımsal işe 180 alıp 225 çıkartabilir miyiz
  • Bende düşünüyorum bir türlü karar veremedim.Ne zormuş bu araba alma işleri insan kafayı yiyecek.
  • tassa kullanıcısına yanıt

Bir kesim faizde bekliyor bir kesim hala araba almaya calisiyor garip bir piyasa oldu.

• Şu anda bu paralara alınabilecek içten yanmalı arabalar vergi için ezmelik para olarak gözümde yer ediyor. Bizim ülkedeki ötv sisteminde bile %30-40 fazlası var.

Kamiq bakıyorsan eğer aynı segment ZS 1.0T AT Luxury Plus sıfır bak derim 300k Sıfır Faiz olması lazım 1250k koltuk ısıtma 360 kamera kör nokta elektrikli koltuk arka park sensörü elektrikli katlanır ayna vs kamiq den daha dolu olması lazım.

Bana kalırsa ikisi de alınmaz. Fahiş vergi yükü ile parayı çöpe atıyoruz. 950-1000 gibi 2023 C segment 170 hp mg4 comfort bulunuyor piyasada, passat fiyatına 500+hp tesla satılıyor... Elektrikli araçlar ile içten yanmalılar aynı fiyatlara satılıyor. Nereye kadar en dandik en ucuz arabalara bile %80 ötv isteyecekler belli değil. 80hp i10 bile 900k dan başlıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.