Şimdi Ara

1.2n Mu-Vatan.no-ip.biz (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
0
Favori
1.997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Valla ne diyim çoğunuzu takdir ediyorum.nedenini öğrenmek isterseniz sizere şöyle açıklayayım." daha öncede yazmıştım ve inatla yine yazacağım ve asla kimseye akıl verme gibi bir derdim yok ve asla polemik yapmayada." Ya sevgili arkadaşlarım,kardeşlerim neden hep işin kolayına kaçıyorsunuz anlamıyorum.yani çamur atmak birilerini kötülemek,yaptığı emek verdiği şeyi kendine "hacker" diye tabir eden emek hırsızlığı yapıp ama yakalanınca kodesi boylayan çirkin insaları oynamak rol olarak dahamı kolay yoksa?ben bunu ortaya yazıyorum sadece yarası olan kopcunsun.Şu güzel paylaşım platformuna bakıyorumda çoğu "Klavye delikenlısı olmuş çıkmış ve post kasıyor".Acaba gerçekten aynaya her baktığımızda her yazdığımız satırı kendi karekterimize yakıştırabiliyormuyuz?Bakın yine söylüyorum maksadım kimseye asla akıl vermek değil ama bazıları ipin ucunu kaçırmış bu güzel forumda hoyratça at koşturuyor ve bir şey yaptığını sansada bom boş 2 satır.Ha belki diyecek olanlar çıkacak "sen kimsinki senin yazdıkların sanki güzel mi?" olabilir tabi belki benim yazdıkalrımda o kadar dop dolu olmayabilir fakat çoğununki gibi bom boş içi boş balon değil.Biz zaten hep bu yüzden kaybediyoruz ülkemiz olarak.Nedeni ise hep işin kolayına kaçmak.Adam emek vermiş millet eğlensin diye bir server açmış bazı akıllılar buna zarer verip övünüyorsa o insanların akıllarından şüphe ederim.Yemin ederim benim serverim olacak birileri hacklicek tüm forum üyeleri huzurunda yemin ederim savcılığa verir onu en dip kodese tıktırım görür ......................................!!!!

Anlayan anlamıştır benim söylemek istediğim insanların emeklerini kasteden ve onlara zarar veren herkestir.Yapmayın arkadaşlar bakın ne güzel eğleniyoz.kimse bu dönemde babasının hayrına iş yapmaz.bide dalga geçen taraftar grubu var.madem o kadar iyi bilen arkadaşlar var açsınlar da eğlenek.dalga geçmek daha kolay değilmi?O yüzden sağlam bir tek türk serveri kalmıyor ve ben BUNU ŞİDDETLE KINIYORUM!!"lAF LAF LAF İCRAAT YOK GEÇMİŞ BAZIALARI KLAVYENİN BAŞINA AKLI SIRA YAZI YAZIP POST KASIYOR!Unutmayalım ki her satır o kişinin karekterini yansıtır.Ama suda varki her iyi yazan çok iyi her aykırı yazı yazan kötü insan depğildir.Lakin hep hoyratlık yapıp cirit atanlar zaten belli.Neyse ben sadece açıkca fikrimi beyan ettim."İNSANLARIN EMEKLERİYLE DALGA GEÇEN,VE ONLARIN EMEKLERİNE ZARAR VEREN TÜM KİŞİLERİ KINIYORUM".YANLIŞIM OLAN SÖYLESİN DÜZELTİM.SAYGILARIMLA...

Hunterr "Yaşamı güzelleş tiren bizler isek yine yaşamı yaşanmaz hale getirende bizler değilmiyiz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hunterr_TURKEY_ -- 26 Ekim 2007; 16:38:15 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Hunterr_TURKEY_

Valla ne diyim çoğunuzu takdir ediyorum.nedenini öğrenmek isterseniz sizere şöyle açıklayayım." daha öncede yazmıştım ve inatla yine yazacağım ve asla kimseye akıl verme gibi bir derdim yok ve asla polemik yapmayada." Ya sevgili arkadaşlarım,kardeşlerim neden hep işin kolayına kaçıyorsunuz anlamıyorum.yani çamur atmak birilerini kötülemek,yaptığı emek verdiği şeyi kendine "hacker" diye tabir eden emek hırsızlığı yapıp ama yakalanınca kodesi boylayan çirkin insaları oynamak rol olarak dahamı kolay yoksa?ben bunu ortaya yazıyorum sadece yarası olan kopcunsun.Şu güzel paylaşım platformuna bakıyorumda çoğu "Klavye delikenlısı olmuş çıkmış ve post kasıyor".Acaba gerçekten aynaya her baktığımızda her yazdığımız satırı kendi karekterimize yakıştırabiliyormuyuz?Bakın yine söylüyorum maksadım kimseye asla akıl vermek değil ama bazıları ipin ucunu kaçırmış bu güzel forumda hoyratça at koşturuyor ve bir şey yaptığını sansada bom boş 2 satır.Ha belki diyecek olanlar çıkacak "sen kimsinki senin yazdıkların sanki güzel mi?" olabilir tabi belki benim yazdıkalrımda o kadar dop dolu olmayabilir fakat çoğununki gibi bom boş içi boş balon değil.Biz zaten hep bu yüzden kaybediyoruz ülkemiz olarak.Nedeni ise hep işin kolayına kaçmak.Adam emek vermiş millet eğlensin diye bir server açmış bazı akıllılar buna zarer verip övünüyorsa o insanların akıllarından şüphe ederim.Yemin ederim benim serverim olacak birileri hacklicek tüm forum üyeleri huzurunda yemin ederim savcılığa verir onu en dip kodese tıktırım görür ......................................!!!!

Anlayan anlamıştır benim söylemek istediğim insanların emeklerini kasteden ve onlara zarar veren herkestir.Yapmayın arkadaşlar bakın ne güzel eğleniyoz.kimse bu dönemde babasının hayrına iş yapmaz.bide dalga geçen taraftar grubu var.madem o kadar iyi bilen arkadaşlar var açsınlar da eğlenek.dalga geçmek daha kolay değilmi?O yüzden sağlam bir tek türk serveri kalmıyor ve ben BUNU ŞİDDETLE KINIYORUM!!"lAF LAF LAF İCRAAT YOK GEÇMİŞ BAZIALARI KLAVYENİN BAŞINA AKLI SIRA YAZI YAZIP POST KASIYOR!Unutmayalım ki her satır o kişinin karekterini yansıtır.Ama suda varki her iyi yazan çok iyi her aykırı yazı yazan kötü insan depğildir.Lakin hep hoyratlık yapıp cirit atanlar zaten belli.Neyse ben sadece açıkca fikrimi beyan ettim."İNSANLARIN EMEKLERİYLE DALGA GEÇEN,VE ONLARIN EMEKLERİNE ZARAR VEREN TÜM KİŞİLERİ KINIYORUM".YANLIŞIM OLAN SÖYLESİN DÜZELTİM.SAYGILARIMLA...

Hunterr "Yaşamı güzelleş tiren bizler isek yine yaşamı yaşanmaz hale getirende bizler değilmiyiz?

Bende katılıyorum bizi bu 2-3 gunlukte olsa zewkten mahrum biraktiginiz icin...Biz neden yabancilarin serwerina muhtaciz saniyorsunuz...Bizi bu hallere dusurenleri siddetle kınıyorum..

• ben de katılıyorum 3-5 tane emek hırsızı yuzunden gercek emek harcayınların hakkı calınıyor we de bizim zamanımız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Xoßi

quote:

Orjinalden alıntı: Clup.0-5

quote:

1 Hafta Veriyorum Yokmu Arttiran

bende sana destek veriyorum ve
    1 hafta 1 gün oldugunda yüzünü görmek istiyorum Xoßi ^o)
    bakalim ozamnda böyle sırıta bilecekmisin
    bugün
    persembe herhalde gelecek cuma günü görecezz

Noldu la dj_seven - Club.0-5 Artistlik Yapiyordunuz..Saglam Server Bikere Tanitimindan , Kurucusundan , Sitesinden , Oyun Ozelliklerinden Belli Olur..Ben Bosa Konusmam,Senelerimi Vermisim Bu Oyuna 1 Km İleriden Tanirim Kalici Serveri.Bak Cuma Gunu Gelmeden Bile Sırıtıyorum..

Cok Cakalım he

eyer serverda kapanmasına sen sebeb olduysan orda oynayan playerların emekleri bile boşuna gitmiş oldu.eyer böle biey olmasaydı server kalıcıydı

• lan cakal KonN7
    gelipde benim serverimde oynadıgında
    hatırlarsan bana
    abi bosver exp az olsun bosver abi şu şöyle bu böyle olsun
    lan cakal özelden gelipde ahşam kesme olum burda kilerde okusun buraya yazz
    herkezz görsün olum yazdıklarını

calak olupda seni aslan yerine koyanlarda demekki senin gibi mustefik
    bunu sadecene konan ve onun yadaşlarına yazmışımdır kimse üstüne almasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Clup.0-5 -- 26 Ekim 2007; 17:42:42 >
  • clup server ne oldu simdi?
  • acıl mıya bilir kardes artık acmıya bilirim
  • he sole clup ne oldu ?
    sna abi exp bole kalsın dedikte ne oldu ? sen adammısın lan server kalıcı exp az dedin kastırdn bizi sona fun yptın
    sen demiyomudun fun server kalıcı değildir diyen?
    sen değilmidin exp ndn arttı diyince msnde bni engelliyen?
    sen değilmidin bna st anti cheat launcher kurmayı öğret diyen?
    sen değilmidin bna kas sna exc full set wercem diyen?

sen değilmisin vatanı kullanıp servere player çeken ?

snn gbi 2 aydır pc kullandan 4 günde server açmayı öğrenip server açanlar yüzünden türkiyenin mu kalitesi gittikce düşüyor.serverler ezik oluyor hack çalışıyor portlar açık zart zurt bir sürü şey o yüzden türkiyede serveler 1 hafta bile dayanmıyor.snn gbi kararsız ve ne yptığını bilmeyen insanlar yüzünden hep bunlar bşka bşi demiyorum...

bu arada kundun ayarlarını fln bna yaptırdığınıda unutma!
    kundunlar kolay kesilio die serveri kapattığınıda htrlıyosundur umarım.
    muhabbete bak kundunlar kolay kesiliyo server offline

hadi ya bırakın allahaşkına milletle dalga geçmekten bşka bşi ypmıyo bu adam...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi konan17 -- 26 Ekim 2007; 18:32:13 >

• quote:

Orjinalden alıntı: konan17

he sole clup ne oldu ?
    sna abi exp bole kalsın dedikte ne oldu ? sen adammısın lan server kalıcı exp az dedin kastırdn bizi sona fun yptın

snn gbi 2 aydır pc kullandan 4 günde server açmayı öğrenip server açanlar yüzünden türkiyenin mu kalitesi gittikce düşüyor.serverler ezik oluyor hack çalışıyor portlar açık zart zurt bir sürü şey o yüzden türkiyede serveler 1 hafta bile dayanmıyor.snn gbi kararsız ve ne yptığını bilmeyen insanlar yüzünden hep bunlar bşka bşi demiyorum...

• quote:

Orjinalden alıntı: dj_seven

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Clup.0-5

quote:

1 Hafta Veriyorum Yokmu Arttiran

bende sana destek veriyorum ve
    1 hafta 1 gün oldugunda yüzünü görmek istiyorum Xoßi ^o)
    bakalim ozamnda böyle sırıta bilecekmisin
    bugün
    persembe herhalde gelecek cuma günü görecezz

Noldu la dj_seven - Club.0-5 Artistlik Yapiyordunuz..Saglam Server Bikere Tanitimindan , Kurucusundan , Sitesinden , Oyun Ozelliklerinden Belli Olur..Ben Bosa Konusmam,Senelerimi Vermisim Bu Oyuna 1 Km İleriden Tanirim Kalici Serveri.Bak Cuma Gunu Gelmeden Bile Sırıtıyorum..

Cok Cakalım he

eyer serverda kapanmasına sen sebeb olduysan orda oynayan playerların emekleri bile boşuna gitmiş oldu.eyer böle biey olmasaydı server kalıcıydı

Serverin Kapanmasinda Benim Hic Bir Rolum Yoktur..Benim 1 Hafta Yazma Nedenim Bu Tarz Kisilerin Server Yurutemiyecegini Bildigim Icin Ve Bu Gibi Kisilerin Uzun Zamandan Beri Turedigini Bildigim Icin Sadece Bir Tahmindi Ama Emindim Kapanacagindan.. Hunterr_TURKEY_ Sen Olayı Biraz Saptırtmıssın..Neden Dersen Sen Zannediyorsunki Server Hack Sonucu Kapandı.Ama Yanlis Biliyorsun..Bu Tarz Server Acan Kisiler Amator'dur..2 Sey Ogrenip Server Acar..Ama Ufacık Bir Sorun Cıktıgında Ise Server'i Boyle Kapatır..Ortada Ne Emek Vardır Ne Bisey..Bizim Olmayan Biseye Karsi Saygı Gostermemizi Elbette Bekliyemezsin..Ha Gercekten Emek Verilmistir,Ortaya Gercekten Guzel Birseyler Sunulmustur Tamam Derim Bu Adam Bu Isi Yapıyor,Ve Yurutebileceginede Inanırsam Bile Goruslerim Son Derece Degisir..Yani Senın Anladıgın Gibi Bir Hack Durumu Soz Konusu Degil..Club Serveri Suan Acik Tutamadiysa Bunun Tek Sebebi Yetersiz Bilgidir..

• quote:

Orjinalden alıntı: konan17

he sole clup ne oldu ?

asLinda Konanda biyerde haklı..
    Arkadaslar Türklerin açtigi FUN server en fazla 1 ay gider.2. ay kapanır.
    Server aciliyo Fun.Kapanıyo Suclu konan.
    Peki Mu-Hollandali yi kapatan kim ? O da mi konan.Sırf ßos laf yapiosun.Server'i hackledin milletin EMEGİNİ yedin.Sadece Sunu solim.Fun olan ve Hahamu çalısan serverda Hiçbir EMEk yok demektir.Yaptigin şety sadece muserver dosyasındaki ipleri degistir patch yap aç serveri bumu emek?
    yada Kundunlar satilsin yap setini beleşten.Hahamu olsun at resini beleşten.Ne anladım ben bu s......'ten demisLer dmi..Kendi Hatalarimiza Suclu aramayalım lutfen.Bu lafım sadece Clup'a diiL.ßöyLeLerine..

• bu oyunu güzel düşünmüssünüz kardeş ama site açılmıyor neden acaba?oyun kapalı olabilir mi?
  • Yazilanlari tamamen okursan senin açından daha iyi olur.
  • Sern Hack e Di ler
  • Hala Hackledirler Diyor Ne Dar Goruslu Insansın Sen Okumuyormusun Yazilari
  • quote:

Hala Hackledirler Diyor Ne Dar Goruslu Insansın Sen Okumuyormusun Yazilari

yazilanin hepsini harf harfi biliyo..Dogru oldugunuda biliyo ama işine gelen bu taraf
  • :D ZTN Bİ ZEVKİ YOKTU RAKİP YOK A.Q :D NESE NE VARSA ELDE VAR KARDESİM ADAM AKILLI Bİ TURK CIKIP SERVER ACMADI!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: SqWeK

:D ZTN Bİ ZEVKİ YOKTU RAKİP YOK A.Q :D NESE NE VARSA ELDE VAR KARDESİM ADAM AKILLI Bİ TURK CIKIP SERVER ACMADI!!!

Ne akıllı türkler server açti..Ama o Çok akıllı playerlar sayensinde kapatmak zorunda kaldırlar.
  • Adam Akıllı 2-3 Turk Server i Var Ama Player'in MuOnline Anlayisi Degistigi Icin Kasmak Zor Geliyor..
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Adam Akıllı 2-3 Turk Server i Var Ama Player'in MuOnline Anlayisi Degistigi Icin Kasmak Zor Geliyor..Acikcasi Yemiyor.

+
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.