Şimdi Ara

1.2n Mu-Vatan.no-ip.biz (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
0
Favori
1.997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: |ReSo|

quote:

Orjinalden alıntı: konan17

he sole clup ne oldu ?
    sna abi exp bole kalsın dedikte ne oldu ? sen adammısın lan server kalıcı exp az dedin kastırdn bizi sona fun yptın
    sen demiyomudun fun server kalıcı değildir diyen?
    sen değilmidin exp ndn arttı diyince msnde bni engelliyen?
    sen değilmidin bna st anti cheat launcher kurmayı öğret diyen?
    sen değilmidin bna kas sna exc full set wercem diyen?

sen değilmisin vatanı kullanıp servere player çeken ?

snn gbi 2 aydır pc kullandan 4 günde server açmayı öğrenip server açanlar yüzünden türkiyenin mu kalitesi gittikce düşüyor.serverler ezik oluyor hack çalışıyor portlar açık zart zurt bir sürü şey o yüzden türkiyede serveler 1 hafta bile dayanmıyor.snn gbi kararsız ve ne yptığını bilmeyen insanlar yüzünden hep bunlar bşka bşi demiyorum...

bu arada kundun ayarlarını fln bna yaptırdığınıda unutma!
    kundunlar kolay kesilio die serveri kapattığınıda htrlıyosundur umarım.
    muhabbete bak kundunlar kolay kesiliyo server offline

hadi ya bırakın allahaşkına milletle dalga geçmekten bşka bşi ypmıyo bu adam...

asLinda Konanda biyerde haklı..
    Arkadaslar Türklerin açtigi FUN server en fazla 1 ay gider.2. ay kapanır.
    Server aciliyo Fun.Kapanıyo Suclu konan.
    Peki Mu-Hollandali yi kapatan kim ? O da mi konan.Sırf ßos laf yapiosun.Server'i hackledin milletin EMEGİNİ yedin.Sadece Sunu solim.Fun olan ve Hahamu çalısan serverda Hiçbir EMEk yok demektir.Yaptigin şety sadece muserver dosyasındaki ipleri degistir patch yap aç serveri bumu emek?
    yada Kundunlar satilsin yap setini beleşten.Hahamu olsun at resini beleşten.Ne anladım ben bu s......'ten demisLer dmi..Kendi Hatalarimiza Suclu aramayalım lutfen.Bu lafım sadece Clup'a diiL.ßöyLeLerine..

rose Mu-Hollandalı ve Mu-Vatanı iki sinide Konan cakalı katattı ben deyil
    bunu unutma ve bilip bilmeden konuşma
    iki üç iş biliyorsun diyede hava basma

• quote:

Orjinalden alıntı: Xoßi

quote:

Orjinalden alıntı: dj_seven

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Clup.0-5

quote:

1 Hafta Veriyorum Yokmu Arttiran

bende sana destek veriyorum ve
    1 hafta 1 gün oldugunda yüzünü görmek istiyorum Xoßi ^o)
    bakalim ozamnda böyle sırıta bilecekmisin
    bugün
    persembe herhalde gelecek cuma günü görecezz

Noldu la dj_seven - Club.0-5 Artistlik Yapiyordunuz..Saglam Server Bikere Tanitimindan , Kurucusundan , Sitesinden , Oyun Ozelliklerinden Belli Olur..Ben Bosa Konusmam,Senelerimi Vermisim Bu Oyuna 1 Km İleriden Tanirim Kalici Serveri.Bak Cuma Gunu Gelmeden Bile Sırıtıyorum..

Cok Cakalım he

eyer serverda kapanmasına sen sebeb olduysan orda oynayan playerların emekleri bile boşuna gitmiş oldu.eyer böle biey olmasaydı server kalıcıydı

Serverin Kapanmasinda Benim Hic Bir Rolum Yoktur..Benim 1 Hafta Yazma Nedenim Bu Tarz Kisilerin Server Yurutemiyecegini Bildigim Icin Ve Bu Gibi Kisilerin Uzun Zamandan Beri Turedigini Bildigim Icin Sadece Bir Tahmindi Ama Emindim Kapanacagindan.. Hunterr_TURKEY_ Sen Olayı Biraz Saptırtmıssın..Neden Dersen Sen Zannediyorsunki Server Hack Sonucu Kapandı.Ama Yanlis Biliyorsun..Bu Tarz Server Acan Kisiler Amator'dur..2 Sey Ogrenip Server Acar..Ama Ufacık Bir Sorun Cıktıgında Ise Server'i Boyle Kapatır..Ortada Ne Emek Vardır Ne Bisey..Bizim Olmayan Biseye Karsi Saygı Gostermemizi Elbette Bekliyemezsin..Ha Gercekten Emek Verilmistir,Ortaya Gercekten Guzel Birseyler Sunulmustur Tamam Derim Bu Adam Bu Isi Yapıyor,Ve Yurutebileceginede Inanırsam Bile Goruslerim Son Derece Degisir..Yani Senın Anladıgın Gibi Bir Hack Durumu Soz Konusu Degil..Club Serveri Suan Acik Tutamadiysa Bunun Tek Sebebi Yetersiz Bilgidir..

NAKADAR MANTIKSIZZ KONUŞUYORSUN BOXİ
    BEN KENDİ MU SEREVRİMİ KAPATSAM NEDEN KONAN NIN ÜSTÜNE ATIM
    BİR İNSAN BUKADARDA SACMA YAZI YAZMAZZ BOXİ COK KURNAZSIN

UMARIM BİR GÜN SENİN DE SİTENE VEYA SEREVRİNE HACK LERLER OZAMN ANNARSIN BOXİ KURNAZZ KURNAZZ

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: |ReSo|

quote:

he sole clup ne oldu ?
    sna abi exp bole kalsın dedikte ne oldu ? sen adammısın lan server kalıcı exp az dedin kastırdn bizi sona fun yptın
    sen demiyomudun fun server kalıcı değildir diyen?
    sen değilmidin exp ndn arttı diyince msnde bni engelliyen?
    sen değilmidin bna st anti cheat launcher kurmayı öğret diyen?
    sen değilmidin bna kas sna exc full set wercem diyen?

sen değilmisin vatanı kullanıp servere player çeken ?

snn gbi 2 aydır pc kullandan 4 günde server açmayı öğrenip server açanlar yüzünden türkiyenin mu kalitesi gittikce düşüyor.serverler ezik oluyor hack çalışıyor portlar açık zart zurt bir sürü şey o yüzden türkiyede serveler 1 hafta bile dayanmıyor.snn gbi kararsız ve ne yptığını bilmeyen insanlar yüzünden hep bunlar bşka bşi demiyorum...

bu arada kundun ayarlarını fln bna yaptırdığınıda unutma!
    kundunlar kolay kesilio die serveri kapattığınıda htrlıyosundur umarım.
    muhabbete bak kundunlar kolay kesiliyo server offline

hadi ya bırakın allahaşkına milletle dalga geçmekten bşka bşi ypmıyo bu adam...

asLinda Konanda biyerde haklı..
    Arkadaslar Türklerin açtigi FUN server en fazla 1 ay gider.2. ay kapanır.
    Server aciliyo Fun.Kapanıyo Suclu konan.
    Peki Mu-Hollandali yi kapatan kim ? O da mi konan.Sırf ßos laf yapiosun.Server'i hackledin milletin EMEGİNİ yedin.Sadece Sunu solim.Fun olan ve Hahamu çalısan serverda Hiçbir EMEk yok demektir.Yaptigin şety sadece muserver dosyasındaki ipleri degistir patch yap aç serveri bumu emek?
    yada Kundunlar satilsin yap setini beleşten.Hahamu olsun at resini beleşten.Ne anladım ben bu s......'ten demisLer dmi..Kendi Hatalarimiza Suclu aramayalım lutfen.Bu lafım sadece Clup'a diiL.ßöyLeLerine..

rose Mu-Hollandalı ve Mu-Vatanı iki sinide Konan cakalı katattı ben deyil
    bunu unutma ve bilip bilmeden konuşma
    iki üç iş biliyorsun diyede hava basma

Rose diiL Reso..
    Saçmalamakta 1 numarasın hea..Yapamayacagin seylerle ugrasma..Hiçbir server kolay kolay kapanmaz tmm mı..Bahane blcagina daha cok ogren bu işi ondan sonra yap..Demekki Hiçbir emek sarfetmemişsin o server için ve bu hale düşmüşsün.Zamaninda Serverin için bişeyler yapsaydin kimse serverini kapatmazdi.
    Bugun konan kapatmasa yarin sen kapatcaktin?
    Bu sözümü yalanlıcak var mi ?
    Acikca diorm iste Fun server KaLıcı oLmaz.HeLe birde Turk serveri ise.Adamım bizde bu yollardan geçtik.Ben
    Fun server da açtim en zor serveri de açtim.Sonuç ne 0 ..Fun Server Playerlar açısından eglenmek icin acilir admin çisindan diiL..1 haftada 1 server açion.Bu 2 haftani Muonline üzerinde çalısarak geçirseydin belki Türkiyenin en KaLıcı serverini açabiLirdin..açıkçasi Senin yiyecegin b.. Benim migdemde.Sadece bunu soliim sana..ßişey anLarsın ßeLki.

• YAW SIZ 2 DK NE COK ROMAN YAZIYORSUNUZ ISINIZ NE BURDA GIDIN BI KITAP YAZIN PARAYA PARA DEMEZSINIZ
  • quote:

Orjinalden alıntı: _KuB4RM4N_

YAW SIZ 2 DK NE COK ROMAN YAZIYORSUNUZ ISINIZ NE BURDA GIDIN BI KITAP YAZIN PARAYA PARA DEMEZSINIZ

ßiriLeri ßişey ögrensin diye yaziyoruz bunlari..Hiçte çekinmiorm yazarken.
  • burda kaldıgım her dk sadecene
    kendini avunan ve kendini bilmezz insanlarla
    harcadıgım zamana acıyorum
    sizin gibi kendini cok begenmiş ve cok bencil insanlarla tanıştım
    ben bu forumda hic bir bok annamadım
    ne insanlık nede bir başka şeyy
    sadecene kendini begenen ve cok daha kendini bilge zanneden insanlarla harcıyacak vakdim yok
    sadecene

bir soru soracam olum reso sen anenin karnındanmı örendedin bu tip işleri ?

ve bana kimse diyemezz konan kapatmasa sen kapatırdın
    cakallar burda cok laşmış leşe dönmüş
    ben artık buraya birdaha girmiyecem inanınki
    bir daha kafamı bile cevirmiyecem bu foruma bakmak icin

ama şunu unutmayın burda akıllıdan cok salak var ve onnar kendilerini cok iyi biliyor

post kasmak icinde ellerinden geleni ardına koymuyor

mesela sen SqWeK senin gibi mesela daha düne kadar ooo mooo bu mu nakadar güzel herkezz
    cok güzel bir muserver herkezz gelsn inanmıyan link baka bilir sen cok post kasmak ve yer edinmek istiyorsun
    quote:

Orjinalden alıntı: SqWeK

VALLA OYUN SUPER LORENCİA SPOT KOYSANIZ İİ OLCAK!!! HERKES GELSİN!!!

quote:

Orjinalden alıntı: SqWeK

ben diyorum vatanımıza sahip cıkalım kapanmasın gercekten diyorum herkes gelsin guzel yapmıs arkadas!!!

bunarı yazan arkadaşımızz şimdi gelmiş diyor yaw zaten güzel deyildi serevr rakip yokdu
    kasmasaydın seni benmi ısrarla cardımda gelip kastın

reso bir gün unutma bir gün cok iyi bir hacker ve mu server kurucusu olarak cıkacam ve gelecem

gercek seonse3 1700 dolara sipariş verdirecem ve acacam ondan sonra buraya yazacam
    Mu-Vatanı hack liyenler giremezz diye ve yandaşları
    unutmayın bu lafım üstüne alınana gider

VE HERKEZZ HAKINI HELAL ETSİN BİR SERVER YÜZÜNDEN KİMSE KİMSENİN KALBİNİ KIRMASIN
    CÜNKÜ BU BİR OYUN OYUN İCİN MAHŞER GÜNÜNDE KALBİNİ KIRDIGINIZZ İNSANLARIN KARŞISINA CIK DIGINIZDA
    BÖYLE BURDA OLDUGU GİBİ ORDADA RAHAT KONUŞAMIYACAKSINIZZ
    HADİ KOLAY GELE ...

MU-VATAN MU-HOLLANDALI ADMİN HAKAN KAYNAR ADMİN YÜCEL KAYNAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Clup.0-5 -- 26 Ekim 2007; 20:58:03 >

• quote:

reso bir gün unutma bir gün cok iyi bir hacker ve mu server kurucusu olarak cıkacam ve gelecem

O günü ßekLicem..
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

bugün

Noldu la dj_seven - Club.0-5 Artistlik Yapiyordunuz..Saglam Server Bikere Tanitimindan , Kurucusundan , Sitesinden , Oyun Ozelliklerinden Belli Olur..Ben Bosa Konusmam,Senelerimi Vermisim Bu Oyuna 1 Km İleriden Tanirim Kalici Serveri.Bak Cuma Gunu Gelmeden Bile Sırıtıyorum..

Cok Cakalım he

eyer serverda kapanmasına sen sebeb olduysan orda oynayan playerların emekleri bile boşuna gitmiş oldu.eyer böle biey olmasaydı server kalıcıydı

Serverin Kapanmasinda Benim Hic Bir Rolum Yoktur..Benim 1 Hafta Yazma Nedenim Bu Tarz Kisilerin Server Yurutemiyecegini Bildigim Icin Ve Bu Gibi Kisilerin Uzun Zamandan Beri Turedigini Bildigim Icin Sadece Bir Tahmindi Ama Emindim Kapanacagindan.. Hunterr_TURKEY_ Sen Olayı Biraz Saptırtmıssın..Neden Dersen Sen Zannediyorsunki Server Hack Sonucu Kapandı.Ama Yanlis Biliyorsun..Bu Tarz Server Acan Kisiler Amator'dur..2 Sey Ogrenip Server Acar..Ama Ufacık Bir Sorun Cıktıgında Ise Server'i Boyle Kapatır..Ortada Ne Emek Vardır Ne Bisey..Bizim Olmayan Biseye Karsi Saygı Gostermemizi Elbette Bekliyemezsin..Ha Gercekten Emek Verilmistir,Ortaya Gercekten Guzel Birseyler Sunulmustur Tamam Derim Bu Adam Bu Isi Yapıyor,Ve Yurutebileceginede Inanırsam Bile Goruslerim Son Derece Degisir..Yani Senın Anladıgın Gibi Bir Hack Durumu Soz Konusu Degil..Club Serveri Suan Acik Tutamadiysa Bunun Tek Sebebi Yetersiz Bilgidir..

Xobi hayırdır kardeşim.yazdıklarımdan üstüne bir şeymi alındın acaba hemen bana "konuyu saptırmışsın" dedin.Benim tüm yazılarımı incele bir kardeşim ben en ufak biriyle bir polemik yapmışmıyım yada boş yere bir yazı yazmışmıyım veyahut han gi konuyu çaptırmışım.Önce yazıyı iyi okursan ne demek istediğimi anlarsın.ben burda ne mu_vatan nede başka bir server için bir savunma yapmıyorum.maksadım eğer bir şey yapılıyorsa onun içinde mutlaka emek vardır.Peki sana şunu söyliyim daha doğrusu sana şöyle sorim "xobi sen lokmayı çiğnemeden yutabilirmisin?" yutamazsın dimi bak onu yutmak için önce çiğniyorsun sonuçta emek sarfediyorsun dimi?yani ha şunu dersen sana katılırım bak."adam acemi yardım edek bizde destek olak dedik ama yine kapattı veya bu tür serverler kapandı".o zaman arkandayım.ama emeksiz hiç bir şey meydana gelmez.bu konuda kimseye ders veremem ama emeği çok iyi bilirim ve hayatımda hiç bir konuyu saptırmam.Çünkü saptırıp kendimi rencide etmem ve yazdıklarımın arkasındayım yine ve yine kınıyorum varsa üstüne alınan vaya rahatsız olan bir doktora görünebilir.ben ortaya yazıyorum yine "İNSANLARIN UFAKTA BÜYÜKTE OLSA EMEKLERİNİ HEDER EDEN,ONLARLA DALGA GEÇEN (BENDE OMUŞ OLSAM) ONLARI KENDİ ÇIKARLARI YADA EGOLARI UĞRUNA KEYFİ BOZAN YADA PARÇALAYAN TÜM KÖTÜ KAREKTERLİ İNSAN KILIKLI KİŞİLERİ KINIYORUM".Bak burayab yazı yazarken bile emek harcıyorsun değilmi?yani emek:"emek herşeydirr yeterki yapılsın ama kötü niyetle yapılmasın.neyse ben polemik falan içi yazmadım sadece xobi nikli arkadaşın yazısına hitabendir.umarım arkadaşımız da alamıştır.ama o kötü karekterli kişiler için bir söz vardır "Alışmış kudurmuştan beterdir" kafa değişmediği sürece bu film hiç bitmez.saygıalrımla.ve rica ediyorum bazı arkadaşlar yazıalrını yazarken dikkatli yazsınlar çünkü bende çok güzel yazıılar yazarım ama post kasmak için değil,hak ettiği şekilde................

Hunterr
    "Kimseye bir şey öğretemyiz ve bildiklerimiz sadece bildiğimiz sandığımız şeylerle sınırlıdır!"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hunterr_TURKEY_ -- 26 Ekim 2007; 21:34:42 >

• Konuyu uzatmanin bi anlami yok..
  • Hunterr_TURKEY sen niye çok knuşuyon
  • bu konuda son olarak (tabi birileir yine hakımda bişey yazmadığı sürece)
    Clup.0-5 sana tavsiyem:" bir şeyi tam öğrenmeden bir işe kalkışma sakın,çünkü böyle madara ederler insanı.bu dönem_kişilein açıkalrınmı ortaya çıkarma,onlarla dalga geçme,emek hırsızlarıyla "dolu bir dönemdir."bilmiyorsan yapma kardeş.kendinide buralarda rencide ettirme bence.Hemde bizler gibi insalara çağırıp sonra keyfimizn yarıda kalmasına istemeyerekte olsa sebebiyet verme bence.dedimğimgibi kimseye akıl verme lüksüm ve amacım asla yok ama bazı şeyler cidden canımı sıktığı için yazmak zorunda kalıyorum.her şeyi görmemeslikten gelirek ne olur ...........Artık hep yabancı serverlere mahkumuz istemeyerekta olsa orda zaman geçiriyoruz.nerde bizim o eski güzel serverlerimiz.neyse kimse kusura bakmasın yazılarım hep ortayadır hiç kimseyi rencide edici amac gütmemektedir.saygıalrımla...

Hunterr

• quote:

Orjinalden alıntı: .:HyoN:.

Hunterr_TURKEY sen niye çok knuşuyon

hayırdır senden izinmi alacaktım.varsa böyle bişey söyle lütfen san karşı saygısılık etmek istemmem.sözlerine dikkat et!!burası bir forumdur herkes yazısını yazar.ama sen okumak istemiyorsan görmezsin.sözlerine dikkat et arkadaşım.kimsenin yazma özürlüğünü elinden almazsın.varsa sıkıntın çözelim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hunterr_TURKEY_

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

bugün

Cok Cakalım he

Xobi hayırdır kardeşim.yazdıklarımdan üstüne bir şeymi alındın acaba hemen bana "konuyu saptırmışsın" dedin.Benim tüm yazılarımı incele bir kardeşim ben en ufak biriyle bir polemik yapmışmıyım yada boş yere bir yazı yazmışmıyım veyahut han gi konuyu çaptırmışım.Önce yazıyı iyi okursan ne demek istediğimi anlarsın.ben burda ne mu_vatan nede başka bir server için bir savunma yapmıyorum.maksadım eğer bir şey yapılıyorsa onun içinde mutlaka emek vardır.Peki sana şunu söyliyim daha doğrusu sana şöyle sorim "xobi sen lokmayı çiğnemeden yutabilirmisin?" yutamazsın dimi bak onu yutmak için önce çiğniyorsun sonuçta emek sarfediyorsun dimi?yani ha şunu dersen sana katılırım bak."adam acemi yardım edek bizde destek olak dedik ama yine kapattı veya bu tür serverler kapandı".o zaman arkandayım.ama emeksiz hiç bir şey meydana gelmez.bu konuda kimseye ders veremem ama emeği çok iyi bilirim ve hayatımda hiç bir konuyu saptırmam.Çünkü saptırıp kendimi rencide etmem ve yazdıklarımın arkasındayım yine ve yine kınıyorum varsa üstüne alınan vaya rahatsız olan bir doktora görünebilir.ben ortaya yazıyorum yine "İNSANLARIN UFAKTA BÜYÜKTE OLSA EMEKLERİNİ HEDER EDEN,ONLARLA DALGA GEÇEN (BENDE OMUŞ OLSAM) ONLARI KENDİ ÇIKARLARI YADA EGOLARI UĞRUNA KEYFİ BOZAN YADA PARÇALAYAN TÜM KÖTÜ KAREKTERLİ İNSAN KILIKLI KİŞİLERİ KINIYORUM".Bak burayab yazı yazarken bile emek harcıyorsun değilmi?yani emek:"emek herşeydirr yeterki yapılsın ama kötü niyetle yapılmasın.neyse ben polemik falan içi yazmadım sadece xobi nikli arkadaşın yazısına hitabendir.umarım arkadaşımız da alamıştır.ama o kötü karekterli kişiler için bir söz vardır "Alışmış kudurmuştan beterdir" kafa değişmediği sürece bu film hiç bitmez.saygıalrımla.ve rica ediyorum bazı arkadaşlar yazıalrını yazarken dikkatli yazsınlar çünkü bende çok güzel yazıılar yazarım ama post kasmak için değil,hak ettiği şekilde................

Hunterr
    "Kimseye bir şey öğretemyiz ve bildiklerimiz sadece bildiğimiz sandığımız şeylerle sınırlıdır!"

Yazılarını Tabiki Uzerime Alınıcam..Isim Vermesende Ustu Kapalı Direkt Bana Yazmıssın Olayı Ha Sen Simdi Diyeceksinki Sen Dengesizmisin..Evet Ben Dengesizim Manisalıyım..Bana Emegi Burda Anlatmaya Kalkma Emektende Bahsetme..Yapilan Is Ortada Sunulan Ortam Ortada,Surekli Yazmıssın Polemik Yaratmak Degil Amacim Diye Ama Yaptigin Is Dupe Duz Polemik Yaratmak..Orda Koskoca Konu Acmisiz Yardim=Xobi Diye O Konuya Gecip Bi Bak Bakalim Club Adli Kisi Yardim Post u Atmismi..Atmista Yardimmi Etmemisiz..Konuyu Dupe Duz Yine Saptırıyorsun..Once Hackden Bahsedip Sonra Konuyu Nerelere Getirdin..Benim Yaptigim Isler Ortada Karakterim Belli Kimseye Karsi Kendimi Ispatlama Gibi Bir Niyetim Yok..Ama Burda Yapilan Kotu Bir İs İcin Gelip Benimle Sidik Yaristirma..Ben Boyleyim Yapilan Ise Gore Saygi Gosteririm O Gosterdigim Saygida Sadece Serverin Isminedir..Bu Kadar Basittir.Varsa İtirazi Olan Buyursun Hodri Meydan (nokta)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xoßi -- 26 Ekim 2007; 22:28:07 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Hunterr_TURKEY_

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

bugün

Cok Cakalım he

Hunterr

Yazılarını Tabiki Uzerime Alınıcam..Isim Vermesende Ustu Kapalı Direkt Bana Yazmıssın Olayı Ha Sen Simdi Diyeceksinki Sen Dengesizmisin..Evet Ben Dengesizim Manisalıyım..Bana Emegi Burda Anlatmaya Kalkma Emektende Bahsetme..Yapilan Is Ortada Sunulan Ortam Ortada,Surekli Yazmıssın Polemik Yaratmak Degil Amacim Diye Ama Yaptigin Is Dupe Duz Polemik Yaratmak..Orda Koskoca Konu Acmisiz Yardim=Xobi Diye O Konuya Gecip Bi Bak Bakalim Club Adli Kisi Yardim Post u Atmismi..Atmista Yardimmi Etmemisiz..Konuyu Dupe Duz Yine Saptırıyorsun..Once Hackden Bahsedip Sonra Konuyu Nerelere Getirdin..Benim Yaptigim Isler Ortada Karakterim Belli Kimseye Karsi Kendimi Ispatlama Gibi Bir Niyetim Yok..Ama Burda Yapilan Kotu Bir İs İcin Gelip Benimle Sidik Yaristirma..Ben Boyleyim Yapilan Ise Gore Saygi Gosteririm O Gosterdigim Saygida Sadece Serverin Isminedir..Bu Kadar Basittir.Varsa İtirazi Olan Buyursun Hodri Meydan (nokta)

xobi öncelikle şunu söyliyim diğer üyeliğim yanlışlıkla blokladım.bak arkadaşım yine yazıyorum ben yazıyı sadece emek hırsılığı yapan insalara yazıyorum ve yineliyorum buradan bana yer mer verip böyle sanki kavga ortamı yaratmak için ortam arıyormuş gibi yazma.benim Allaha şükür kimseden çekinecek halim yok.ben çok insanlar gördüm turizmle uğraşıyorum.maksadım uzatmayalım yineliyorum ben kimseyi savunmuyorum ama emek hırsızlığı yapan isnalara karşı bu arada ben orda senle alakalı bir şey yazmadım .he yineliyorum kimsedende çekinmiyoprum eğer konu sen omuş olsaydın "xobi" diye yazardım.durup dururken işn gücün yokta sağın solun serveriylemi uğraşacaksın.ben senin yazdığın çoğu yazıalrını okuyorum ama benim yazdıgımın senle hiç alakası yoktur ama şu var "kardeş ben üstüme alınıyorum" diyorsan san ahiç bir şey diyemem.o sorun senin derim.ama olyın şu boyutuda var keyfi server açıp sonrada bizi oyalayıp sonra server kapayanlarada karşıyım yukardada belirttim.buraya yazı yazarken her şeyi düşünerek yazıyorum.be sadece snein "hunterr konuyu çarptırmışşın" yazına canım sıkıldı" ben konuyu çarptırmıyorum yineliyorum benim kınadığım emek hırsızları.çünkü bir ara bazı konularda benim emeklerim kendini hacker diyen bir kişiliksizin. yüzüne gitti"o yüzden başkalarının emekelriyle uğraşan insanlara karşıyım.umarım anlaşılmıştır xobi .ve ben asla polemik yapmam.benim yazıalrımı incelersen anlarsın.neyse ben uzatmıyorum sana yenidenizah ettim.ama hala üstüne alınıyorsan bişey diyemem.herkese saygılar...
    bu arada arkadaşlar diğer üyeliğimin msn sini değiştirmiştim üyeliğim gitti burda forum yöneticisini bulamadım yardımcı olurmunuz.şimdiden saolun.
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [Hunterr] -- 26 Ekim 2007; 22:42:41 >

• Ben Sana O Kelimeyi Bosuna Yazmadım.Konunun Hack ile Serverin Hacklenmesi Sonucu ile Kapanmadigini Anlatmaya Calisiyorum.Sen Isin Baska Boyutlarına Bakmıssın Zannedersem..
  • ya xobi yine anlaşamıyoruz kardeşim benim maksadım bir şeyler yapmaya çalışan insanlarım emeklerinin heder edilmesi.yoksa bende istiyorum bir sağlam Tüğrk serveri olsun hepimiz orda oynayak eğlenek.Bak kingmuyu biliyorsan 4 sene ordaydım.4 sene açık kaldı ve çok güzel bir ortam kurduk .ama bir de o serevri kuna arkadaşa sor.kaç defa saldırı düzenlendi adamın msnini bile çaldılar ve bir ara carların şifrelerini bile çaldılar.maksadım benim emek hırsızlıgı yapan insanlarla.yoksa geriri banane isteyen açar kapar sadece kendini ressil eder.ama hepimiz bir sağlam server olsa ve destek olak devamlı oynasak iyi olmazmıydı?hep neden yabancı serverlere gebeyiz.bir ton yabancı var dilini bile çözemiyoruz.şu forumda bile dirilemiyoruz."hahah hihi" ile dolduruyoruz.gereksiz şeytlerle tartışıyoruz.herles bir şey öğretse/öğrensek destek olsak bir birimize.anlatabildimmi bilmiyorum ama benim söylemek istediğim bu.biri çıkıyor ben "hackerim" dior.sonra servere saldırı onun bunun msnini çalar.ha diyeceksinki adam tam bilmesen server açıyor kapatıyor.bak yukardada yazdım oına onada karşıyım.yalan yok bende eğleniyordum ama kapanan serverşerden nefret ediyorum!!neden kapandığı önemli diil.kapanmıyacaksa açılsın yada uzun ömürlü olsun.umarım anlaşılmıştır.bir sinirle kalktım diğer üyeliğimde giti.neyse kardeşim umarım anlaşılmıştır.saygılarımla...

• Anladigim Kadariyla Ortak Dusuncemiz Bilgisiz Server Acanlara Siddetle Karsiyiz..Ama Ortada Yapilan,Sunulan Seye Gercekten Emek Verilmis ise Bende Saygi Duyarim.Ama Ortada Olmayan Bisey İcin Saygi Duymak Biraz Mantiksiz Geliyor..
  • olay buydu.destengibi yazıalrdan sonra.neyse kardes.anlaşabildikya sorun diil.inan kimseyla tartışmakbile istemiyorum.ama bilirsinki belli bir yaştan sonra bazı laflar insalrı tahrik ediyor.neyse.bir konu açtım umarım orayada yazarsın orası seninde alanına giriyor.umarım oraya herkes destek verirde bir sağlam serverde buluşuruz.saygılarla...
  • SELAM ARKADASLAR SANIRIM BIR YERE VARAMADINIZ HALA...

SERVERI BEN HACKLEDIM.... SMDI ANLAMISINIZDIR.

BUNU ZEVK ICIN DEGIL GEREKTIGI ICIN YAPTIM.
    EVET BEN CLUP'A SINIR OLDUM KBL EDIYORUM MILLETIN EMEKLERINI YEDI 3 4 KEZ VE BUNU KALDIRAMADIM
    DHA HIC BIRINIZDE BILGISAYAR YOKTU BEN 3.1 surum windows cktığnda orjinal disketlerini aldm 100marka
    ondan once msdos calisiyoduk.BUNCA SENELIK BILGILERIMI KULLANARAK YASA DISI BIR ISLEM YAPMADAN SERVERI KAPATTM...

TMM MI ARKADASLAR BU KONU ARTIK SON BULSUN VE KMSE GIRIP POST KASMASIN.
    VELI ABIMEDE IYI DAVRANIN SONUCTA BU BOLUMUN EN BUYUK KISISI SAYILIR BIRAZ SAYGILI OLALM NEYSE IYI GECELER...
  • quote:

SELAM ARKADASLAR SANIRIM BIR YERE VARAMADINIZ HALA...

SERVERI BEN HACKLEDIM.... SMDI ANLAMISINIZDIR.

BUNU ZEVK ICIN DEGIL GEREKTIGI ICIN YAPTIM.
    EVET BEN CLUP'A SINIR OLDUM KBL EDIYORUM MILLETIN EMEKLERINI YEDI 3 4 KEZ VE BUNU KALDIRAMADIM
    DHA HIC BIRINIZDE BILGISAYAR YOKTU BEN 3.1 surum windows cktığnda orjinal disketlerini aldm 100marka
    ondan once msdos calisiyoduk.BUNCA SENELIK BILGILERIMI KULLANARAK YASA DISI BIR ISLEM YAPMADAN SERVERI KAPATTM...

TMM MI ARKADASLAR BU KONU ARTIK SON BULSUN VE KMSE GIRIP POST KASMASIN.
    VELI ABIMEDE IYI DAVRANIN SONUCTA BU BOLUMUN EN BUYUK KISISI SAYILIR BIRAZ SAYGILI OLALM NEYSE IYI GECELER...

konancım keske yapmasaydın kardeşim.sonmuçta hepimiz eğleniyorduk. benim tanıdığım konan bunu yapmaz diordum ama ha belki sen kapatmasan baskası yapacaktı.saygı konusunda teşekkür ederim konan kardeşim.unutma her zaman söylediğim gibi saygıyı yaşa değil,kişiliğe gösterelim.yaşın pek önemi yok.saygılarımla.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.