Şimdi Ara

1.3 cdtı 2011 corsa vites sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
5.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • aracım henüz 2000 km de.ama aldıgımdan beri bazı viteslere zor geçiyor..özellikle 3. vitese.servise götürdüm vites kutusunu söküp aracı kaldırarark bir ayar yaptılar biraz yumuşadı ama sorun devam ediyor..sorun neden olabilir.nasıl özüm bulabilirim

• yardımcı olacak yok mu
  • Aracı kullanmadan yardımcı olunabilecek bir konu değil bu.Corsa'da böyle bir problem yaşayan hiç duymadım,Opellerde genelde 1.vitese geçmesi biraz zordur o kadar.Sorununuz giderilmediyse,tamir yerine şanzımanın garanti kapsamında değişimini isteyebilirsiniz.
  • Araç ısındıktan sonra da yapıyor mu bunu?Yoksa sadece ilk çalıştırmada birkaç dakika içinde mi bu problemle karşılaşıyorsunuz?
  • sert oluşunu kabul ediyolar..fakat şanzımanın değitirilmesnden yana degiller..
  • her zaman yapmıyor..genelde sogukken daha fazla yapıyor ama bazen sogukkende yapmadıgı oluyor..
  • çok azda olsa takılma devam ediyor..sizce servise götürüp ayar yaptırmalıyım mı tekrardan...vey a sorun ne olabilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    honda accord 2.4 şanzıman sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ?????
  • 2007 temmuzda aldığım araçta aynısı oldu servise götürdüm 2-3kere denediler sanaöyle geliyo falan debriyaja sonuna kadar bas dediler. 2yaşı doldurmuştu sanırım bu sorun geçti. benim ilginç bi sorunum var. aracı çalıştırıp hafif yokuş olan sokağın başına gelip boştayken frene basıyorum ara sıra duruyodu araç. 2-3ay oldu sokağın başına gelip frene basıyorum araç aragazı verip bu sefer durmuyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maksimus07
    2007 temmuzda aldığım araçta aynısı oldu servise götürdüm 2-3kere denediler sanaöyle geliyo falan debriyaja sonuna kadar bas dediler. 2yaşı doldurmuştu sanırım bu sorun geçti. benim ilginç bi sorunum var. aracı çalıştırıp hafif yokuş olan sokağın başına gelip boştayken frene basıyorum ara sıra duruyodu araç. 2-3ay oldu sokağın başına gelip frene basıyorum araç aragazı verip bu sefer durmuyo.

Kendi kendine stop etme olayi benim 2007 corsa cdti imda da vardi. Araba hic sarsintisiz bi sekilde, usulca stop ediyordu arada sirada. Oyle ki kontaktan stop ettiginizdeki motor sarsintisi bile olmuyordu. Su anki aracimda hic karsilasmadim bu durumla.
  • aynı olay benım 11 corsa cdti dada var 1-2-3 vıteslere zor geçiyor ama biraz yol gidince 3-5 kere vites geçisi yapınca azalıyor, pek sorun etmıyorum ben.
  • aynı olay benım 11 corsa cdti dada var 1-2-3 vıteslere zor geçiyor ama biraz yol gidince 3-5 kere vites geçisi yapınca azalıyor, pek sorun etmıyorum ben.

bendede bazen hiç yapmıyo..ama bazende zorluyo..debriyajla alakalı degil..sadece zor geçiyo vites topuzu...ister istemez can sıkıyor
  • 2007 yılında 2006 model Polo aldıktan 1-2 ay sonra iş yerinde aynı odayı paylaştığım arkadaşım 0km. Corsa almıştı. İşe arabasız geldiğim bir gün Corsa ile bir yere gitmem gerekti, vitesleri Polo'dan sonra çok ağır gelmişti bana. 1,5 ay önce aldığım Corsa'da da aynı şekilde, VW'nin yumuşak ve hafif vites geçişleri maalesef yok, daha sert ve zor geçiyor vitesler. Ancak arkadaşın Corsa'sından alışık olduğumdan bunu bir sorun olarak görmedim, sanırım markaların birbirlerine olan farkları. Öte yandan Corsa'nın da fren pedalı ve debriyajı çok daha yumuşak Polo ile kıyasladığımda.
  • kardeş sanırım bende corsa 2011 model dizel aldı gibiyim VİTES OLAYINA BENDE DİKKAT EDİP BURADA PAYLAŞICAM
  • Bugün OPEL CORSAMI ALDIM arkadaşlar VİTESde hiçbir sorun zorluk yaşamadım oldukca güzel geçiyor hiçbir sorun yok 1. vitese zor geçen diyen bir arkadaş vardı ÇOK KOLAY GEÇİYOR.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BLADE66
    Bugün OPEL CORSAMI ALDIM arkadaşlar VİTESde hiçbir sorun zorluk yaşamadım oldukca güzel geçiyor hiçbir sorun yok 1. vitese zor geçen diyen bir arkadaş vardı ÇOK KOLAY GEÇİYOR.

1. Vitese zor gecer diyenler genelde hareket halinde 1 e takmaya calisanlardir
  • Bende zaten hareket halinde 2 den 1 çok rahat geçtiğini söylemek istedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SHARINGAN -- 1 Haziran 2011; 22:32:02 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.