Şimdi Ara

1.3 CDTi Opel Astra Nasıl Bilirsiniz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
34.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 1.3 Fiat motorudur meşhurdur ve sağlamdır. Ama araç Astra değilde Corsa olsaymış düşünmeden alınabilirdi. Astra hantal kalabilir.

90 beygir olması lazım yanlış hatırlamıyorsam deneyip kendiniz karar verir. Onun dışında Opel iyi bir markadır.
  • Beetle Juice kullanıcısına yanıt
    eğer 2014 model dizel astrayı 41 e verdiysen fena halde aldatmışlar ayrıca astra c sınıfıdır
  • Bende 2010 model yazılımlı olanı vardı. Yazılımdan sonra yakıt ve performans olarak aşırı memnundum hiç üzmezdi 5 kişi klima açık yolculuk da yaptım. 215 civarı bir hıza da çıkmıştım boş yolda. Araç kararlılığını hiç bozmazdı yol tutuşu ve güven hissiyatı muazzamdı. Yakıt olarak şehir içinde 6-6,5 litre civarı yakıyordu uzun yolda 4 litreye kadar iner.
    Kısacası aracımdan son derece memnundum gayet kaliteli, ekonomik, kullanışlı bir araçtı. Geçtiğimiz yıl eylül ayında ana yolda giderken yan yoldan çıkan bir araç bana sağ arkadan girdi ve savrularak kaldırıma çıktım. Hava yastıkları açıldı tüm tekerlekler yamuldu ve aracım pert oldu. Şimdiki aracımdan da oldukça memnunum fakat arada bi Astra'mı aramıyor değilim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana göre 90 beygir flan değil sorun tamamen H kasanın hantallığı hele otomatiği ayrıca leş sport tuşuna basınca kurtarıyor o kasanın benzinli side aynı bi 2.5 devire kadar araba bi isteksiz saçma tepkileri var e ama aynı olmasada benzer motor g kasada vardı mis gibiydi j kasanında atmosferik olanı var oda gayet iyi ama H kasa olmadı ne hikmetse. Son olarak o arabanın freni çok kötü demiş bi abi arkadaş bence gayet başarılı frenleri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gs190505 G kullanıcısına yanıt
    Neredeyse bir yıl olmuş ancak ben yanlış yazmışım kusura bakmayın, araç astra değil corsaydı ve şirket arabamdı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beetle Juice

Edit : Yanlış mesaj.
    Astra B değil C sınıfı hocam. Astra nin frenleri güzeldir belkide sizin fren sisteminde bir sıkıntı vardı...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • BekirARSLAN kullanıcısına yanıt
    merhaba hocam.

1.3 CDTi Opel Astra Nasıl Bilirsiniz?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.