Şimdi Ara

1.3 MP kameralı CF61 satışta 280 YTL (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
262
Cevap
0
Favori
12.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Öncelikle ilgili konuyu bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. BenQ-Siemens cep telefonları hakkında, Siemens ve BenQ Mobil Telefon Çağrı Merkezine hafta
    içi saat 08:30 - 19:30, Cumartesi günleri 09:30-17:00 saatleri arasında ulaşabilirsiniz.

Siz değerli müşterilerimizden aldığımız bildirimler, mükemmele en yakın servisi sağlama çabamızda bizlere yardımcı olmaktadır.

CF61 model cep telefonunun gri renk olarak satışa sunulmayacaktır.

CF61 model cep telefonlarının ön kapak rengi gridir.

CF61 model cep telefonu satış paketi içerisinden kulaklık aksesuarı çıkmamaktadır.

Kullanmakta olduğunuz cep telefonunuz için her türlü Orjinal Siemens Aksesuarlarını temin edebileceğiniz bayilerimiz;

Procom (Aria bayisi)
    Adres: Altın Han / Sirkeci
    Tel: 0212 511 96 86

Nevsa Elektronik
    M.Çakmak Cad. 2. Sok No:3-A
    Şirinevler-İstanbul
    0212 503 19 19- 0212 53 92 92

Devinim
    Adres: Gazi Osman Paşa Blv. No: 17 Çankaya – İzmir
    Tel: 0 – 232 – 446 2003
    Fax: 0 – 232 – 425 1155

Tüm Arçelik ve Teknosa bayileri

Ayrıcawww.hepsiburada.com vewww.telefoncum.com web sitesinden de online olarak orijinal Siemens Aksesuarlarını temin edebileceğinizi tarafınıza iletmek
    istiyoruz.

Size en iyi hizmeti sunabilmek amacıyla çalışmakta olan profesyonel ekibimiz, siz değerli müşterimizin her türlü talebini güler yüzle karşılamak üzere çağrı ve
    mesajlarınızı beklemektedir.

Saygılarımızla,

BenQ and Siemens Mobile Customer Care

Tel : 0216 459 98 98
    Faks : 0216 459 98 00
    E-mail:www.benqmobile.com/contact

• arkadaşlar sitedeki gri ana temalı telefonla ilgili soruma aldığım cevap ve kulaklık bilgileri, paylaşmak istedim
    gerçi bana bir faydası olmadı ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hapiran -- 6 Aralık 2006; 11:41:39 >
  • bende dün akşam sordum arçelik bayine stokta yokmuş.bulan olursa yazsın lütfen..
  • Telefonu satın alan arkadaşlar, örnek resimler koyabilerler mi acaba? Telefon nasıl çekiyor görme açısından
  • arkadaslar, akmerkez deki arcelik bayii ne gittim, adam telefonumu ve numarami aldi...

genel merkeze sorucakmis, sonra bana haber vericek...

fiyat icin de pesin vericem dedim, %5 indiririz fiyati dedi, yani 240 YTL dedi...

telefon bekliyorum, var demesi halinde en kisa zamanda alicam...
  • quote:

Orjinalden alıntı: beyondream

arkadaslar, akmerkez deki arcelik bayii ne gittim, adam telefonumu ve numarami aldi...

genel merkeze sorucakmis, sonra bana haber vericek...

fiyat icin de pesin vericem dedim, %5 indiririz fiyati dedi, yani 240 YTL dedi...

telefon bekliyorum, var demesi halinde en kisa zamanda alicam...

Hayırlı olsun

İnşallah çektiğin fotoğrafları bizimle paylaşırsın
  • ben arcelikten sipariş ettim birgun sonra geldi geldi dun geldi telefon kulladım bu ahersey guzelde alet usbyi takınca sarj oluo bu iyibirseyde ben bu tele zırt pırt muzik atarsam o sırada ikide bi sarj olucak ve pil maaf olacak bunu iptal etmenin bir yolu varmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: SeLiiM

ben arcelikten sipariş ettim birgun sonra geldi geldi dun geldi telefon kulladım bu ahersey guzelde alet usbyi takınca sarj oluo bu iyibirseyde ben bu tele zırt pırt muzik atarsam o sırada ikide bi sarj olucak ve pil maaf olacak bunu iptal etmenin bir yolu varmı

Samsunglarda da usb den şarj oluyor ama sanırım düşük akımla şarj olduğu için problem olmuyormuş pek, yani pilin ömrini fazla yemiyor. Ama bluetoothu varsa cihazın, onu kullanmanı tavsiye ederim

• quote:

Orjinalden alıntı: KaZAaRa

Akşam akşam telefonla çektiğim 3 adet foto..

http://img34.imagevenue.com/img.php?image=22119_12072156520070_122_549lo.JPG
    http://img126.imagevenue.com/img.php?image=22125_12072156420069_122_526lo.JPG
    http://img157.imagevenue.com/img.php?image=22130_12072156230008_122_593lo.JPG

E gayet içi çekmiş akşam için, herhalde gündüz daha iyi çeker O halde neden daha fazla ödeyesiniz Neyse kullandıkça artılarını ve eksilerini yazarsınız buraya

• bence çok iyi fiyat,ucuzlasada nereye kadar ucuzlarki zaten 50 milyona inecek hali yok,bendeki Motorola E365 gibi, 2 sene önce 460 a aldım şimdi 50 yapmıyor...
  • sanirim geldi arkadaslar telefon tekrardan...

emin degilim ama cok buyuk ihtimalle haftaya tekrar basliyolarmis dagitima...

hadi artik gelsin, alalim su aleti bir an once...
  • zaten telefon dagıtılıyor tum arceliklerde bilgisayarda var gozukuyor adam bir gun sonra getiriyor ben oyle aldım
  • arkadaşlar acilen cevaba ihtiyacım var telefonun iletildi raporu var mıydı acaba
  • var..
  • evet aldim arkadaslar aleti bugun... cok taze daha...

tam olarak inceleme firsatim olmadi, ama fena degil... biraz daha iyi bisey bekliyodum aslinda... ama guzel... mp3 player olayi guzel, mp3 attim hemen bi kac tane... ekran cozunurluu kotu tabi 262k ama yetersiz... baska baska... en onemli sorun benim icin... tuslar sert oldugundan olabilir tuslara basarken cat cut ses cikiyo... umarim zamanla azalir...

ama bu fiyata cok cok iyi tabi ki...
  • selam beyondream öncelikle hayırlı olsun.sanırım arçelikten aldın açgünde geldi spariş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: aayakut

selam beyondream öncelikle hayırlı olsun.sanırım arçelikten aldın açgünde geldi spariş.

sagol... akmerkez arcelikten aldim... gecen hafta cuma verdim siparisi bugun (pzazartesi) aldim...

yani haftasonu girmezse araya 2 gun icinde geliyo...

240 YTL pesin verdim...

bi de ben bisey sorayim... icinden micro SD cikti tamam da, bu kartlartin bi aparati oluyo cardreader lar icin, oyle bisey vra mi bunlar icin??? nerden bulcam onu???
  • quote:

quote:

selam beyondream öncelikle hayırlı olsun.sanırım arçelikten aldın açgünde geldi spariş.

sagol... akmerkez arcelikten aldim... gecen hafta cuma verdim siparisi bugun (pzazartesi) aldim...

240 YTL pesin verdim...

bi de ben bisey sorayim... icinden micro SD cikti tamam da, bu kartlartin bi aparati oluyo cardreader lar icin, oyle bisey vra mi bunlar icin??? nerden bulcam onu???

benimkide gelmiş birazdan gidip alıcam.card readerlar bilgsayar malzemesi satan yerlerde var ama micro kartı bilmiyorum bende bakıcam bulursam haberdar ederim..

• quote:

quote:

quote:

240 YTL pesin verdim...

benimkide gelmiş birazdan gidip alıcam.card readerlar bilgsayar malzemesi satan yerlerde var ama micro kartı bilmiyorum bende bakıcam bulursam haberdar ederim..

ya benim bilgisayarda var card reader ve butun cardlari okuyo ama bu kart minicik abi... yani acayip kucuk, sasirdim ben, saka gibi... olmayaiblir... kabloyu cok kullanmak istemiyorum sarj olayi yuzudne bi de card pratik ama zor gorunuyo... bulursan haber ver, super olur...

simdiden hayirli olsun...

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.