Şimdi Ara

1.3 MP kameralı CF61 satışta 280 YTL (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
262
Cevap
0
Favori
12.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu arada telefonda çalışan oyunları paylaşalım arkadaşlar..umarım bu hafızadan oyunların silinmeme problemide düzelmiştir.
  • sağol beyondream..
  • selamlar...
    iki güne kadar bende benq-siemens cf61'li oluyorum inşallah
    yaa bu telefonun kulaklığı yokmuş ya bi alternatif bulan oldumu kulakluk falan, yada diger modellerin kulaklukları olmuyor mu.

Sanırım tek problem kulaklık
  • telefonumu aldım.çok beğendim..kulaklık da buluruz inşalah.
  • arkadaslar, telefonu bi suredir kullanan insanlar...

bu tuslardan cok fazla ses cikiyo... sessiz bi ortamda mesaj yazarken kotu oluyo...

zamanla tuslarda bi yumusama oluyo??? ne etcez nasil halletcez bu isi???
  • Cf61de çalışan oyunlar buyrunhttp://dosyam.net/?id=28bf28
  • oyunlar için sağol..ama telefon hafızasından silemediğim oyunlar var onları napıcaz..
  • Bu oyunları data kablosuyla doğrudan hafıza kartı java klasörüne atın tabi jar ve jad dosyaları ikisi birlikte olacak telefona bluetoothla atılan oyunlar malesef silinemiyor ve telefonda da gözükmüyor telefona format da atılamadığına göre tek çare sanırım servise gidip yeniden yazılım yükletmek aynı sorun benim telde de var herkes de bu hataya düştü sanırım gerçi bu kullanıcının değil telefonu üretenlerin hatası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onder_ors -- 14 Aralık 2006; 17:57:33 >
  • dün arçelikten cf61 aldım 4x64=256ytl. telefonu pc bağladım pc telefonu görmüyor bütün driverları yükledim olmadı pc baglayınca hafıza kartını görmesi gerekiyor görmedi bide tuş takımında problem var tuş takımının ışıkları yanmıyor biraz kuvvetli basınca yanıyor, kendi kendine yanıp sönüyor yani tuş takımında temassızlık var.
    Servisi aradım böyle böyle adama cahil muamelesi yapıyorlar yani kısacası 2 günlük telefon servise gitti doyamadık gerçi o kadar iyi bi telefonda değil özellik olabilir ama malzemeden çalmışlar, sizinde dediğiniz gibi tuş takımından çok ses çıkarıyor.

Telelefonu aceleyle çıkardılar heralde piyasaya

antinokia cıyım ama böyle giderse nokia kullandıracaklar

• sağol önder..birde gprs ve internet yavaş çalışıp hafıza sorunu yaşıyor gibi..
  • evet, sorunlar var bu telefonda. zaman dilimi senkron çalış uyarısını artık telefon açıkken de alıyorum. normalde sadece telefonu açıp kapattığımda oluyordu. yeni bir firmware yaparlar umarım.
  • senkron uyarisi sorunu var evet, bende karsilastim ayni seyle...

tuslardan ses cikiyo biraz fazla ama alisiyo insan...

kablo baglantisi yapinca, telefonda bi liste cikiyo ordan MSC yi secersen hic bisey yuklemene gerek yok hemen goruyo karti...

ben senkronize edemedim ama kafayi yedim...
    eski sim kartima atip kopyala falan dedim ama bilgisayardan senkronize edemedim...

genel yorum derseniz, super bi alet degil, ama bu fiyata daha iyisini almak mumkun de degil... ben MP3 dinlemicem, foto cok cok az cekicem, radyo hic dinlemem ama aldim... guzel gorunuyo, fiyati da guzel...
    ben tavsiye ederim, olusan sorunlar da genelde yazilimsal, kablomuzda var, elbet cikar yazilimlari yukleriz olur biter... (oyun bile yuklemem ben bu telefona, oynicak vakit mi var)
  • fabrika ayarlarına dönsek düzelir mi??

quote:

Orjinalden alıntı: onder_ors

Bu oyunları data kablosuyla doğrudan hafıza kartı java klasörüne atın tabi jar ve jad dosyaları ikisi birlikte olacak telefona bluetoothla atılan oyunlar malesef silinemiyor ve telefonda da gözükmüyor telefona format da atılamadığına göre tek çare sanırım servise gidip yeniden yazılım yükletmek aynı sorun benim telde de var herkes de bu hataya düştü sanırım gerçi bu kullanıcının değil telefonu üretenlerin hatası.
  • Fabrika ayrlarına dönünce sadece ayalarlar ilk hale geliyor hafızaya bir etkisi olmuyor yani fabrika ayarlarına dönmenin malesef bir faydası yok.
  • --- iyi günler cf 61 kullanan arkadaslar..

bana acilen yardım ediniz.. bu telefonu almayı düsünüyorum internetten.

1. sorum 1gb ve ya 2 gb SD kartı destekliyormu mp3 dinlemek istiyorumda.? 256 mb çok az çünkü.

2. sorum ise kulaklığını bulabilir miyim nereden ve kaç ytl ye???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest -- 24 Aralık 2006; 6:43:57 >
  • kulaklık bulabilen varmı?
  • Bu telefonu bende aldım Z2 yi geçen hafta almıştım bunuda bu hafta aldım ama herkesin sorunu gibi kulaklık sorunu bende de var Nasıl çözücez?
  • Walla aramadığım yer kalmadı kulaklığı ama nafile! ebay den alayım dedim ordada rastlamadım. denk gelirse hep beraber alalım kargodan kar ederiz
  • yaw genpanın sitesinde böyle bir ürün bulamadım. bi link verebilirseniz sevinirim.
  • http://www.hipernex.com/Pro.aspx?CID=1300&IID=67476 adresinde var fakat pahali..

beko da 248 ytl taksitle zannedersem 220 ytl pesin alinabilir... Dikkat ettigim husus ise neden bu tlf. ana saticilarda yok !!!! Sorunlu makinami' tamam kulakligi gibi ana aksesuari yok ama alan zaten bilerek alacak... zannedersem ayni ozelliklere sahip daha pahali bir tlf. satmak zannedersem bayilerin isine gelmekte...

quote:

Orjinalden alıntı: Ugur851

yaw genpanın sitesinde böyle bir ürün bulamadım. bi link verebilirseniz sevinirim.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.